2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim kızım hala tekmelemiyor 21 haftamiza giricez az bise hissediyordum oda gitti 2 3 gundur endiselenmiyor degilim

Benim de erkek ve benim de bazen öyle sertlikler oluyor ayakta çok hareket edersem özellikle. Ben iki randevuda da doktoruma sordum olacak öyle şeyler normaaaaaaal dedi :) ben de artık düşünmüyorum. Sertlik olduğu zaman kendimi çok yormuyorum o kadar.

Şuan kendimi yere atıp böcek gibi gülesim var dalgamı geçiyorsun 4 kilo ne ya biz 10 lardan bahsediyoruz
Ben de hamileliğim boyunca 4 kilo aldım ki çok yemek yiyorum. :) Bebeğim haftasına göre gayet iyiymiş kilosu 454 gr. olmuş doktor yarım kiloyu tamamlar haftası bitene kadar dedi :) bünye meselesi demekki. Karnımı görseniz keşke göbek deliğimin alt kısmı kare gibi. karnım yuvarlak değil. bugün 4d ultrason için gittiğimde doktor bu kız bu nasıl karın böyle dedi :) güldürdü bizi. Sağlıklı olsunlar da isterse 20 kilo aldırsın. İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Bazen oluyo nefes alamıyorum bende canım
kendi çamaşırlarımı tabi mecburen evde kurutuyorum ama onunkileri ilk dışarda kurutiyim ferah ferah baby&me nin mi aldın sıvı

Amin tabiki en önmelisi ama kendi sağlığımız içinde çok almamalıyız yani :) benim ki önden gidiyordu en son bakalım hala öylemi c.tesi öğrencez

Benim kızım hala tekmelemiyor 21 haftamiza giricez az bise hissediyordum oda gitti 2 3 gundur endiselenmiyor degilim
Canım 21 dolacak 22. Ye gireceksin Allah izniyle. Aramızda bir gün var. Ben de yeni hissetmeye başladığım zamanlardan sonra iki üç gün hissetmediğim oldu canım. Şimdi çok şükür her gün kendini belli ediyor. Bazı günler daha çok bazı günler az. Kızlar biraz geç hissediliyormuş öyle derler. Endişelenecek bir durum yok bence canım. Sonuçta hareket takibi için henüz erken. Sırtını dönmüş olabilir canım tekmeleri içeri sallıyorsa ondan da hissedilmez :) iyidir yani annesi merak etme.

Yatak odan müsaitse beşiğni yanına al sonra ayırırsın ama benim odamda yerim yok beşik koyacak kadar sadece namaz kılıncak yer var o yüzden hemen yanımdaki 5 metrekarelik odayı ona yapıyorum :) beşik ve dolap aldım bide ikili küçük koltuk var herkesin düşüncesi farklı tabi ama bence bi kaç aydan sonra beşiğini o giyinme odana koy eşyalarınıda ona dolabınızda yer ayırıp bi bölüme onunkileri koy

Aynen. Hep tencere yemeği hiç hamurişi yapmadan geliyor kilolar hşç anlamıyorum nasıl bu kadar kilo alıyorum. Şeker yok çikolata yok.

Spor yapmak lazım galiba
Belki de vücut su tutuyo :) spor yapmaya hiç vaktim yok ama şu gebeliği sağlıkla atlatmak istiyorum sonrası kolay gibi geliyo

07GK31 bende 21. haftama girmiştim bi gün otururken birden pıtır pıtır bişey oldu sonra hiç bişey yoktu iki haftadır içerde yürüyo sanki babası bile şaşırdı nabıyo bu diyo :)

Canım odam müsait beşiğe de dolabına da yer var. Bebişe yapacak boş odam da var. Ama herkes 2 sene yanınızda yatar zaten gerek yok dedi. Bilemedim. Boş oda da hemen yatak odasının yanında zaten.

Canım odam müsait beşiğe de dolabına da yer var. Bebişe yapacak boş odam da var. Ama herkes 2 sene yanınızda yatar zaten gerek yok dedi. Bilemedim. Boş oda da hemen yatak odasının yanında zaten.

Valla ben ona karşıyım çalışçakmısın bilmiyorum ama bence 6 ay yeter ki ben hiç tutmicam

Anladım canım ne güzel esin düşünmüş lazim olacağını bak :) bizim eşler bizden bekliyorlar ne lazim olacak diye :) dalan roxy ve hacı şakır toz granül ikisi kullanılıyormuş çok canim. Ama hacı şakır toz kıyafetler üzerinde küçük küçük tozlar bırakıyormuş bende dalan roxy aldım lavanta kokulu yazıyor. Çok araştırdım canım en çok dalan roxy ve hacı şakır toz granül deterjanlar kullanılıyormuş.

bende öyle yapıcam canım nisan mayıs gibi yıkarım ütülerim çantasını hazırlarım.
Nevresimi erken yıkadım çünkü odası kurulcak inşallah nevresimini sererim

İyi yapmışsın canım boşver. İleride agirlasicaz belkide canımiz yapmak istemeyecek. Bende nevresimlerini yıkamak istiyorum beşik için.

Benim de midemde çıkıntı sislik var canım göbek de çıktı ama benim bebiş hala aşağıda. Göbek deliği ne çıkmadi daha. Vajinaya iğne batarmış gibi bir şeyler oluyor bir kaç gündür sizler de de oluyor mu ?

bende kullanıyorum 2 sinden de, magnezyumu kullanmaya devam edicekmişim ama doktor değiştiricem gibi bakalım yeni doktor ne diycek . benimde karnım çok sert.. kasılma mı sertlik mi anlamıyorum ki
Ya canım benim o zamanlardan azaldı bak bunlar olabiliyomuş sık olmadığı sürecede sorun yokmuş ben de detlik falan diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…