2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bu arada tam 200 bebeğimiz var grubumuzda maşallah, Kız erkek eşit :) hepsi sağlıkla kısmetleriyle gelsinler,Allah vatana millete insanlığa faydalı evlatlar nasip etsin cümlesiyle birlikte bizlere de

Bn 202 saydım anketten :)
Maşallah ne kalabalığıZ

İnşallah gidebiliriz. .kaydını yeniledin demi canım cuma son..

CNm katkı payı istiyorlar asıl üniversitemden mezun olmuş olmama rağmen, fazladan 35 lira onu halletmeye çalışıyorum cumaya kadar halletmemiz lazım. Ders çalışmaya başladım 1 haftadır :) birazdan hadis kelam devam edicim :)

Ben de eşimi kapıda tutarım sanırım :) kalkıp gidebilir miyiz sence ya 9 aylık oluyoruz resmen o zaman

Daha önce 9 aylık iken sınava giden var mı kii bize tavsiye verse
Siz yine iyisiniz,kismetse ben 1 haziranda sezeryan olacağım.ve benim 2. Ünv finaller 11-12 haziran.hamileyken daha kolay bence.hayırlısıyla 10 güne toparlarim da sınava girerim inş

Siz yine iyisiniz,kismetse ben 1 haziranda sezeryan olacağım.ve benim 2. Ünv finaller 11-12 haziran.hamileyken daha kolay bence.hayırlısıyla 10 güne toparlarim da sınava girerim inş

Oo seninki epey zor
Sezeryan tarihinde kaç haftalık olacaksın? Takvimine Sezeryan tarihini mi yazdın? Sat ın ne zamandı? Benim de Sezeryan olacak da 38 haftalık iken trih verirse sınava giremem sınav günü 38+0 olıyorum Allah izin verirse (sat a göre)

Annemde seni sinir edicekler kizim diyo..kayinvalidem eltime cok seyler aldi kredi bile cekti hem akrabasi gitsin o koysun ona dis geciremiyo daha 20 yasinda 3 yillik evli ama..ben 31 yasindayim 6 sene oldu evleneli bize bir igne yardimi yok evlenirken her geldiginde laf sokar birde esimi doldursun..karsima gecip sadece o isimle seslenicek ya..kendi kizina kaynanasi da begendi diye beyza adini koydurtmadi kaynanam koymucaksin dedi o begendiyse..bende koymicam..

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Fiyatları aynı canım. 4 al 3 öde kampanyası varmış da ebebekte. Tek farkları ince olan 60x90 pofuduk 60x60 boyutunda.
Alt acma cok almak mantklimi blmiyrm ben oyle misafrlige gderken filan yanima almayi dusunuyrm ama baby me nin urinleri ck gzl e bebek in kndi uretimi

Canim allah korusun kotuyu dusunme ama doktorun sana aciklama yapmis olmaliydi islem bittiginde

Doktorum daha görmedi devlet hastanesinden radyoloji uzmanı baktı ayrıntılı usg ye yani mesai saatleri dışında bakıldı o yüzdende doktorum yoktu hastanede
hemen kötü düşünme canım bu haftalarda ölçümler çok oynayabiliyormuş.. doktorun sana gerekli açıklamayı yapacaktır böyle durumlarda haftada bir kontrole çağırıyorlar ölçüm değerleri ne durumda diye

Yaa her şeyi normal beyni herşeyi normal bakan doktorda öyle dedi ama baş çevresi 1 hafta geri nasıl oluyorda herşey normalken baş çevresi 1 hafta geri çıkıyo onu anlamıyorm ya

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.. doktora gittiğinizde sizinle nasıl ilgileniyor memnun musunuz yeterince tavsiyede bulunuyor mu bilgi veriyor mu?? benim gittiğim doktor önce ultrasonda bakıyor boyunu kilosunu söyleyip normal diyor. sonra çok genel herkesin bildiği şeyleri söylüyor tatlı hamur işi yeme o kadar.. eşim doktorumuzu değiştirmek istiyor da ondan size sormak istedim. bişey sorduğumda cevaplar ama çok genel şeyler söylüyor sanki fazla ilgilenmiyo acaba biz mi pimpirik davranıyoruz?? bu güne kadar hiç şunu ye bunu iç gibi tavsiyelerde bulunmadı ben her seyi kendim internetten araştırıp öğreniyorum

Keşke ben de kısabilsem..bi de önceden hiç sevmezdim çayı bebiş mi istiyo acaba eşime diyorum oğlumuz da senin gibi tiryaki olcak galiba senin kız mıydı erkek mi bebişin
Ben de daha önceden seviyordum çayı, şimdi daha da seviyorum ama günde 2-3 tanede kalmaya çalışıyorum

Ben de 3 doktora gittim ama üçü de senin dediğin gibiydi, doktora gidesim gelmiyo şimdi çok soğudum

Yaa her şeyi normal beyni herşeyi normal bakan doktorda öyle dedi ama baş çevresi 1 hafta geri nasıl oluyorda herşey normalken baş çevresi 1 hafta geri çıkıyo onu anlamıyorm ya
1 hafta hiçbişey değil ki canım. boş yere üzülüyorsun bence.. benimkisinin de boyu yaklaşık 2 hafta geriden geliyor ama doktor önemsemedi ultrason ölçümleri çok güvenilir değil zaten dedi

Doktorum daha görmedi devlet hastanesinden radyoloji uzmanı baktı ayrıntılı usg ye yani mesai saatleri dışında bakıldı o yüzdende doktorum yoktu hastanede

işte bu yüzden burda hep detaylı için radyoloji değil de perinatoloğa gidilmeli diye konuşuldu. kötü düşünme inşallah bişey yoktur. sadece 1 hafta gerilik mi var dendi.

Canım hamileliğin farklı dönemlerinde farklı ölçümler daha değerli mesela bi dönem baş çevresi bir dönem karın çevresi bir dönem femur boyu vs gibi. Doktorunun ne dediği önemli canım. Umarım herşey yolundadır. Stres yapıp bebeğini de üzme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…