2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
öyle yapıcam canım henüz doktor değiştirmeye vaktimiz var bence
Bencede var büyükşehirdesin sonuçta ve mutlaka hastanende tutulan doktor vardır. araştır Artık tahlil vs kalmadı. Şuan rölantı takipteyiz. Seni tatmin edecek bi doktor umarım bulursun. çok önemli bi konu.

Ya ben her iğnede hüngür hüngür ağlıyorum bende bir problem var sanırım

Acı eşiğim çok düşük sanrım

Eşim çok üzülüyor hep ağladığım için 2. Çocuk yok diyor
Bana nedense bacak çok acıtacak gibi geliyor. Kola göbeğe göre daha sert bir yer çünkü. Göbek de kol da çok acımıyor. Ama göbekten yapınca oğluşum etkilenecek gibi geliyor :/ eşim olmadığı zaman mecburen göbekten yapıyorum. Kola dayanamıyor musun? Biraz bacaklarını dinlendir istersen.

kızlar bende bebeğimin zıbınlarını almaya başladım.onlar baktıkça çok duygusallaşıyorum...çok alıştım ona..sizler alışveriş konusuda ne drumdasınız..

Çok Şükür canım benimki de dışarıdan belli oluyordu bu aralar pek bi nazlandı kızım. Ama dun ile bugün pek bi hareketli. Sanırım büyüme evresi geçiriyordu. Dun doktordaydım 29 cm ve 624 gram olmuş kızım sizce nasıl haftama gore boyu çok mu kisa

SAT göre 4 haziran.ama ultrasonda (pko olduğum için) biraz geriyiz.doktorum da 1-6 haziran arası bir gün belirleyin dedi.eşim 6 haziran diyor ben de son günlerin ne kadar zor olduğunu bildiğim için 1 haziran diyorum.hayırlısıyla alırız inş kucaklarimiza.ultrasona göre 38+6, SAT gore de 39+4 kismetse

Anladım hayırlı sağlıklı doğum diliyorum sana, ben Dr a be zaman diye sorduğumda bebek 3000 gr olduğunda Sezeryan olacağımı söyledi

Bacakta yaptığımda ağrı bacakta kalıyor ama koldan yapınca ağrı sırtıma yayılıyor bu nedenle dayanamıyorum

kızlar bende bebeğimin zıbınlarını almaya başladım.onlar baktıkça çok duygusallaşıyorum...çok alıştım ona..sizler alışveriş konusuda ne drumdasınız..
ben aldıklarımı sayayım 9-10 tane zıbın, birkaç tane tulum, hastane çıkışı, battaniye, kundak, biberon, sabun ve şampuan. bunların dışında henüz birşey almadık. çalıştığım için fırsat bulamıyorum çıkıp bir şeyler bakmaya

kızlarr alışverişe biraz fazla ağırlık vererek bende baya bi eksikleri gidermeye başladım. letgo uygulamasını biliyosunuzdur ordan bi bayan buldum. arkadaşı sanırım mothercare ve carters ürünlerinden satan bi mağazası varmış elnde kalanları çok uyguna veriyor. mothercare 5li uzun kollu badi 40 tl.ye aldım. bunun gibi bi sürü şeyi var. hele ki kızlar için çok çeşit var. 3lü tulum 45 tl. hepsi mothercare. bana haber verin özelden telini atim whatsaptan yazıyolar.

herşeyi paylaşıyoz bunuda söliyim dedim kardeşlerime

Alsam mı almasam mı derken Almadım
:) acelesi yok alırsın gene ama benim yeni keşfettiğim bişey var müslin bez diye yaz bebekleri için çok iyi bişeymiş :) hatta banyo yaptırırken onunla temizleyip sonra kurularken onu kullanıyolarmış. Kundak yapmak için üzerini örtmek için çok idealmiş.

Tutumluanne dede var canım aklında olsun :) etiketli ürünleri bazen indirimden veriyolar

Son düzenleme:
C CEMSEN benim herşeyim bitti şuan sadece müslin bez bakıyordum o eksik kalmış. He tabi kapı süsü ve kendime hastane takmak için şal bone arıyorum :)

hem ikinci el var hemde etiketli ürünler var :) hayat paylaşınca güzel

sen benim dediğimede bak mutlaka bu kadında 2.el yok. ambalajlı mağaza ürünleri bazı fotoları mağazadan attı hatta. mothercare astronot tulumlar var 50tl.ye gayet iyi fiyatı. ben aldğım için almadım ama kaçırmazdım

astronot tulumlara bakmak lazım kışa lazım olucak :) sayfanın tam adı ne let go da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…