2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ındırek coomp testını yaptık . hatta bu ıkıncı test .negatıf bır sorun yok allahtan. dedıgı su ya cocuk negatıf kan gruplu ıse o zaman extra bır ıslem uygulanmıs olacak. suana kadar hıc vurdurmadım dedı bende arada kaldım. ılk gebelıkte gerek yok dedıbundan oncekı doktorum biyokimyasal gebelıkte dahı vurdurman gerekır bu ıgneyı dıye uyarmıstı. arada kaldım

negatifse bencede gerek yok ama senin için bir sorayım doktoruma yazarım canım sana

Aklıma ilk gelen şey oydu lierac içinde çok iyi şeyler duydum ama baya pahalıydı
benimde iç bacakla arda baldırım kedi tırmalamış gibi çok az şuan ama ben 36 bedenden 42 ye çıktım altta :) aldığım kilolarda hep oraya gidiyo normal yani çatlamalarım

Sen baya zayıfmışım ondandır cnm umarım toparlar kendini..

Çok güzel bir paylaşımda bulunmuşsun cnm. Ben de kahveyi çok severim ve 2 3 haftada bir içmeye kadar düşürdüm. Normalrde hergün bir bardak kahve içerim. Bnm merak ettiğim şey şu. Bir kupa bardak suya ben 1 çay kaşığı silkeleme şeklinde klasik kahve, 2 çay kaşığı da süt tozu veya süt koyarım. Acaba kaç gr.a denk geliyo kahve. bende 10 gr bile yoktur dimi. sizce kızlar?

Bir fikrim yok ben normaldede nescafe sevmem aram yoktur..turk kahvesi severim ama icmiyorum artik dogumdan sonra..

Kilo alımından ötürü deri genişliyo sonra beyazlıcak ve geçmicek
Sendede var mı
Azıcık damarlarım belirgin gibi onun morlukları var çok az başka morluk görmedim.

Ben yağ sürüyorum. Tatlı badem, kakao, Hindistan cevizi, ceviz, gliserin. Bir de lierac sürüyorum ama çatlak olabilir tabi gene. Olacaktır da ama ben gene de sürmeye çalışıyorum. Özellikle Hindistan cevizi yağı sürmek çok güzel. Faydası ne kadar bilmiyorum ama onu sürmeyi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…