2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evet 36. haftadan önce kullanmak çok riskli bnm doktorum da söyledi. Katılıyorum.
Sürdüğünüz yağ ile göğüs ucu kremi farklı bileşenlerden oluşur. İkisi farklı şey. ben kakao yağı sürüyorum uçlarına 2 günde 1. o kadar. Ama özellikle göğüs ucu kremleri ve göğüs kremleri içerisindeki maddelerden dolayı farklı işlevler üretiyo. Ki bilirsiniz hepiniz bazı göğüs kremleri sürdüken sonra hemen emzirme özellikleri taşır yıkamaya gerek kalmaz emzirme öncesi.

Fazla olmaz inşallah ya geri dönüşü yok çünkü. kakao yağını bende çko duydum

sabah gördüm yazdığını karnımda yok ama bacaklara bakcam işteyim bakamadım :) ablamda olmuştu benimde sonra dediğin gibi beyazlaşıo .. ilk işim eve gidince bakmak olceeekk :)
ben ön bacağımı görmüştüm sabah akşam eve gittim arkaya bi baktım arkadada var ablama resim attım bendedevar dedi demekki azcık genetik :) sizdede öle olmuş

merhaba kızlar. benım de yarın seker yuklemem var ve bende bıraz heyecanlıyım. normalde sekerli şeylerle ve tatlıyla aram yoktur ama hamılelıgımın 4 ayından bu yana sureklı sekerlı seyler yemek ıstıyorum. bıraz oncede ıs yerınden kızlarla koca waffle yedım valla toplamda 10 kılo aldım su ana kadaar doktor cok oldugunu soyluyor var mı benım gıbı olan yanı 7 zyda hadı 6 bucuk dıyelım 10 kılo normal degıl mı:S:S:

ablamda bio oil vardı yarım şişe onu aldım bitirdim şimdide johnson baby nin gece nemlendirici yağı var aldım onu kullanıorumm dünya para veremem valla onlar da işe yarıyo :)

Aktardan Tatlı badem yağı alabilirsiniz. Büyük şişesi 25 lira. İbrahim saraçoğlu tatlı badem tağı sürün diyor.

Ben 10 kiloyu geçtim canım. merak etme yaşnız değilsin

Ben 10 kiloyu geçtim canım. merak etme yaşnız değilsin
:):) rahatladım canım. aslında doktorum bu kılo konusuna cok takıntılı. doguma kadar max 5 kılo alsam toplamda 15 kılo bence normal ama bana kızıyo yarın kı seker yuklemesıne gore bır de kılo alım durumuma gore dıyetısyene yonlendırecegını soyluyor. bakalım napcaz

bencede gayet normal 15 16 hele ki boyunda uzunsa hiç bişey kalmaz. ben 30 35 kilo alanları gördüm hiçbişeyleri yok şuan

Doğuma kadar 5ten Fazla alırız bence. Ben 20yi göze aldım inşallah fazla aşmam. Şeker testin de temiz çıkar inşallah

10 Kilo normal değil canım bende 12. kilomu aldım :)

zeyzey3428 S SELMUR86 gebito yanlız değilizzz hiç birimiz bendeee 9 dan yola çıktımmm 10 a doğru geldimm oh maşallah bizeeeee :)
Ohh yarasın bize :) doğumdan sonrada grup açarız 2016 anneleri kilo veriyor :)
ya kızlar benim sol kaburgam ağrımaya başladı sıcak havlu koysam akşamları zararı olur mu?

Ohh yarasın bize :) doğumdan sonrada grup açarız 2016 anneleri kilo veriyor :)
ya kızlar benim sol kaburgam ağrımaya başladı sıcak havlu koysam akşamları zararı olur mu?
sıcak kompleks yapmayın diye duymuştum ben fakat nedendir bilinmezzz :) benimde karnımda cep telefonu titrio sanki ara ara :)

Merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyordum ama bir türlü yazmak nasip olmamıştı pekte forumu kullanmayı beceremiyorum sanırım:) 27. haftayım dikkatimi çekti yazismalariniz bende letgo takip ediyorum ama hiç rastlamadım o bayana numarasını alabilir miyim bende tabi özelde ki mesajı bulabilrsem

Bende sıcak kompresi duydum ama sanırım karın bölgesi için kötü
Genel olarak sıcak komprese çok olumlu bakılmıyır. Bebeğin sıcaklığının artması iyi birşey değil bebeğe yakın yerlerde o yüzden istenmiyor. Diğer alanlarda ise damarları genişletip kan akışını yavaşlattığı için önerilmiyor. Ama bir ara çok sırt ağrım vardı. Ben kısa süreli sıcak uyguladım.

Göğüs ucu kremleri ne işe yarıyor ki?
Ya ben mi fransızım bu annelik olayina aceba. Muslin bezi de ilk kez duyuyorum forumun faydaları.
Buarada doktorum tokluk şekerim e baktı bi saat sonra 90 çıkmış gayet iyi dedi. Bi ayda yaklaşık 1 kilo almışım oda gayet iyi dedi. Şeker yüklemesi yaptırmayı hiç istemiyorum ama buraları Okuyunca da kafam karışıyor dr gerek yok dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…