2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aslnda kaburgama sicak bsy koymak care degil cnku sadece otrrken agriyo goguslermde buyuk dgl ki agirlik ypsn dym byle nasl diyim soguk ta yemis olabilrim

Yaa niye karışırlar ki bu bebek ismine kime ne yahu... biz eşimle anlaşmıştık kiz olursa ben verecektim ismini erkek olursa o... 3. Kisiye ne hacet... ne cahillik

Kilo konusunda bende çok dertliyim.Ne kadar dikkat edersem edeyim kilolar birer birer artıyor.58 ile başladım ve bugün itibariyle 68 kiloyu gördüm!Karnım bir anda büyüdü sanki.Kaç kiloyla doğuma giderim sonrasında nasıl zayıflarım bilmiyorum.
Bu arada m.r.a.f.ni -sanırım adres vermek yasak- isimli popüler alış veriş sitesinde mother care indirime giriyor ama hep 12-18 18-24 24-36 ay arası bodyler oluyor.Kaliteli ve uygunsa bende meşhur bayandan alışveriş yapmak isterim

Aslnda kaburgama sicak bsy koymak care degil cnku sadece otrrken agriyo goguslermde buyuk dgl ki agirlik ypsn dym byle nasl diyim soguk ta yemis olabilrim

Bebek yukaroya Mı çıkmaya başladı acaba? Olacak çünkü yukarı doğru büyüdükçe kaburga ağrılarımız

Kızlarr hayırli aksamlar hepinize anne bebek bakım çantasi alan var mı ya da ne alacaksınız? Yani illaki bu amaçla uretilen birsey olmasi sart degil ama soyle rahat kullanislı şık birsey bakıyorum. Okiedog marka baktım ama ya çok pahalı istediklerim ya da istedigim model yok;(

Boyun kaç ki canım. Ben de 58 le başladım. 70 ı gördüm . Ama ben doğumdan hemen sonra verecegime inanıyorum çünkü spor yapmayı özledim. ..

Bu arada 24+3 te FL 4.53 cm olmuş.Yaklaşık 32 cm oluyor.Kilo olaraktan doktor 760 gr dedi.
Geçen hafta tetenoz aşısı için aile hekimliğine gittiğimde hemşire kalp atışını dinlediğinde bebeğin başı solda ayakları sağda olacak şekilde düz duruyordu.Dün doktor kontrolündeyse bebeğin başı aşağıda ayakları yukarıdaydı.Doktor normal dedi.

Yaa niye karışırlar ki bu bebek ismine kime ne yahu... biz eşimle anlaşmıştık kiz olursa ben verecektim ismini erkek olursa o... 3. Kisiye ne hacet... ne cahillik
İştebirde o cahilliğe kulak asan bir eş olursa..geçen kavga ettim baktim akraba gelinleri eltim görümcem falan böyle dede babaanne ismi koymaya yanaşmiyor sülalenin enayisi ben miyim..sanki eltim kizi oksa kayinvalidenin adini koyar ya zaten koymayacaginida belli etti..keza gorumcemin 4 yasinda kizi var o niye kayinvalidesinin adini koymadi..begendigi baska isim vardi sirf kayinvalideside begenmis diye benim kayinvalidem kizina o ismi koymuyacaksin demeyi bildi..maksat millete gosteris yapsin bak ben ne dersem o olur bence..haksizmiyim sulalenin enayisi biziz sanki..esime istemiyorum dedim bana sen istedin ya demez mi oyle birseyde yok yani..ben kaan istiyorum ve bebegim anne karninda kaan diye seslenince anlayip tepki veriyor..ne istiyosan onu koy dedi kizdi ama öyle..ben esime dedim begendigin baska bir isim varsa soyle onu koyalim diye yokmus..kendi bilir..Allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin saglikli olsunlar evlatlarimiz insallah..

Anlaşılan kimse biberon almıyor herkes kilolarına takmış (!) ne farkeder şimdi almayalım da hastalık geçirip öyle mi alalım ? Bebeğimiz oluyor o büyüyor içimizde mucize gibi. Sanırım Allah aratmadan verince insan şımarıyor binlerce kişi hamile kalabilmek için tüp bebek iğnelerini vurdururken onlarca kilo alıyor garantisi olmamasına rağmen üzüldüğümüz şey ne ? Kilo almak mı bebek sahibi olamamak mı yoksa onun sağlıksız olması mı ? Üzgünüm sizleri anlayamıyorum.

Allahım moralim bozuluyor günden güne kilo alıyorum bu aya kadar normal gidiyodum noldu anlamadım sanki 2 günde bir 1 kilo alıyorum akşam tartildim 60 i gördüm şoktayim 52 ile yola çıktım ben diyet yapabilen biri de değilim doğuma da çok var Ayvayi yedim sanırım bebisim sağlıkli olsun yeter gerçi ama insan takiyo kafaya

Canim tabiki halimize şükür ediyoruz ve bebegimizin sağlığı herseyden kıymetli sağlıklı bir hamilelik içinde sağlıklı kilo alımı gerekir yoksa hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alacağımız günü bekliyoruz kızma bize

Anne adayları şimdis sizlere çoook önemli bir sorum var :) hangi biberonu alıcaz?

AVENT mi MEDELA mı Dr BROWNS mu
Henüz hiç biberonu Düşünmedim. İlk etapta mama vermem gerekirse tomrisin emzirme notları 3'te anlatılan boru ile besleme yöntemini denicem.

Emzik ısmarladım ben de. Philips avent smootie. Damak gelişimini bozmuyormuş.

Ay hiç inanmıyorum o sağlık Ocaklarına.

İlk defa bu hafta çks yapıp bebeği dinlediler 3 hemşire ve 1 dr tutturdular bu bebek ikiz diye. 2 defa detaylı usye girdim daha dün drumdaydım tek bebek var dedim ikna edemedim ikiz olabilir diye not aldılar.

Ben seni o kadar iyi anliyorum ki basimdan 4 asilama 1 dis gebelik ic kanamali ameliyat rahim filmi sonrasinda 2 dusuk histeroskopi ameliyati basarisiz bir tup bebek denemsi tekrar dogal yolla gebelik ve 2.5 aykik dusuk arti kurtaj gecirmis biri olarak bu 5.gebeligim Rabbim saglikla dogmasini nasip etsin birbirimize kavusalimda varsi kilo alayim umrumda bile degil..bende onumuzdeki hafta bakacam alisverislere philips aventin vardi 2 li cam biberonu bakmistim netten..bence cam biberon daha saglikli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…