2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de aloe vera mum kremini aldım. Henüz gelmedi ama. Bugüne kadar bir şey kullanmıyordum ama içim rahat etmedi :):) henüz çatlak yok 7den sonra çatlıyor diyorlar.
Canım randevuda şeker yüklemesini sormuş muydun?
Ben çatlak önlemi için sadece bebe yağı kullanıyorum hata mı ediyorum ki :)

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir cuma olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Canim fiyatlar soyle ben siparis verdiklerimi soliyim sana. 5li uzun kollu badi 40 5li kisa kollu badi 40 3lu ayakli tulum bitane elinde tek kalmisti 35e aldim bitanede 50ydi 45e indirdim. Pek indirim yapmiyor malesef. Ama fiyatlar piyasaya gore iyi. Istersen ozelden yazarim telefonunu sanada.

Kaç ay yatıracaksın, ben 1-1,5 yaşına kadar yatar diye düşünüyorum o yüzden 70 130'dan alırım diye düşündüm. Model çok güzel ama ben altında çekmece olsun istiyorum öyle bakacağım

Bebek yukaroya Mı çıkmaya başladı acaba? Olacak çünkü yukarı doğru büyüdükçe kaburga ağrılarımız

Çok şükür sürekli değil ama bıçak saplıyolar gibi oluyo. Oturma pozisyonumu zor buluyorum.
Hareketlerini hala aşağıda hissediyorum ama yarın kontrolum var bakalım ne dicek

kızlar günaydın hayırlı cumalar herkese. benimde karnım kocaman oldu artık dışardan hamile olduğum anlaşılıyor. normal tabi artık 7.aya girdik. sizlerinde cildi şeffaflaşmış gibi duruyomu hiç ya yoksa banamı öle geliyo? bide ayaklarım altı hep ağrıyo sanki çok yürümüşüm gibi. zeyzey3428 canım kaburgalarımda benimde ağrı oluyo ara ara. yukardayken sanırım baskı yapıyo.

Canım bankacısın spor ayakkabı yasak olabilir tahminimce ama kendime reebook easytone aldım o kadar rahatki vazgeçilmez ayakkabım oldu. en kötü hafta sonları kullan. inan kuş gibi olursun. Şeffaflıktan çk bendede parlaklık var :)
son zamanlarda olurmuş normalde o kaburga ağrısı ama demekki hareket ettikçe (artık büyüdüler) ağrılar artıcak

ay ewet parlaklık var işte bi garip bişey. çatlamak için yer arıyo işte derimiz gerildi iyice demekki. h.sonu için adidasın güzel bi botunu almıştım çook rahat onu kullanıyorum ama h.içi tabki olmuyo. yinede rahat bot giyniyorum valla topuklulara veda ettim hep masa başı olmama hareket etmememe rağmen çok ağrıyo. sabah uyandığımda ilk zor basıyorum.

Ayaklarını sıkıyosa ayakkabı ondandan olabilir bide kış için mammaianın ortopedik ayakkabısını almıştım iş yerimdede çko kullanan var bu markayı topuklu giyiyolar hep çok memnunlar

Ayaklarını sıkıyosa ayakkabı ondandan olabilir bide kış için mammaianın ortopedik ayakkabısını almıştım iş yerimdede çko kullanan var bu markayı topuklu giyiyolar hep çok memnunlar

ben bi kendime ayakkabı bakim :) yok canım sıkmıyolar hayattada giymem sıkan ayakkabı. önümüzdeki aylar daha çok lazım olcak.

ben bi kendime ayakkabı bakim :) yok canım sıkmıyolar hayattada giymem sıkan ayakkabı. önümüzdeki aylar daha çok lazım olcak.
İzne ne zaman ayrılcaksın canım. Çok şükür kılık kıyafet yönetmeliği olan bi iş yerinde değilim nisanda eşofmanla gelicem :)

İzne ne zaman ayrılcaksın canım. Çok şükür kılık kıyafet yönetmeliği olan bi iş yerinde değilim nisanda eşofmanla gelicem :)
ay şahanesin yaa :) keşke bende öyle olabilsem. izne aslında nisanın 3.haftası çıkabiliyorum ama raporla uzatıp mayıs 15e kdr çalışmayı düşünüyorum. Bi rahatsızlık vs olmazsa tabi..

ay şahanesin yaa :) keşke bende öyle olabilsem. izne aslında nisanın 3.haftası çıkabiliyorum ama raporla uzatıp mayıs 15e kdr çalışmayı düşünüyorum. Bi rahatsızlık vs olmazsa tabi..
Aynen nisan 20 de hakediyoruz izni. ben yoldan sebep hemen çıkıcam. dinlenirim evde :)

Benm de bebeğimin başı sağ tarafta aşağıda, ayakları göğüslerimin altında. Artık gülerken göğüslerimin altı acıyo çok. Ayaklarıyla bastırdığı zaman çok acıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…