2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Anne adayları şimdis sizlere çoook önemli bir sorum var :) hangi biberonu alıcaz?

AVENT mi MEDELA mı Dr BROWNS mu
Ben Philips Avent aldım. 1. boy ve 2. boy dan 1'er tane aldım. ama sanırım 1. boydan bir tane daha alıcam. Kime sorarsam sorayım. Doğum yaptıktan sonra bakım odasında bulunsun diye ebeler istiyomuş ve hastaneden ayrılırken geri vermiyolarmış. Diğer bebişler için :) yani 2'şer tane almak en iyisi.

E her doğuran aldığını bırakırda biberon cenneti olur o oda

Dün ebebekte baktım devroens da gğzel kolik önleyici ama ağzı dar geldi sanki bi arkafaslım iki markadan da aldı bebişi aventi sevmemiş bakalım bizşmkiler bapıcak
Bana hep aventi önerdiler sağlıkçılarda var etrafımda tabi herkesin görüşü farkıl bebegin kabullenişi farklı

canım senin ürünler geldimi astronot sipariş ettim bugun gönderirse yarn elimde olur :)
canım kadın bana yakın çıktı pazar günü elden alıcam inşallah yazıştık sabah :) ama sen söyle siparişi versin bugün kargoya bikaç arkadaş daha söledi sanırım. hepsini toplu yollasın. bu arada hangi mağazadan alıyo onu araştırıom bizim taraflarda oturuyosa buralarda olmalı. mağazadan foto atıyo çünkü

evet canım öyleymiş :) muhtemelen sana yakındır mağaza araştır biraz çevrenden outlet bi mağazadır

Kızlar merhaba birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum çok pinpirikli bir insan değilim o yüzden çok üzerinde durmadım. Çünkü doktor sorun yok dedi. Ama yinede aklımın bi kenarına takıldı kaldı bazen düşünüyorum..

Ayrıntıılı ultrasonda doktor kalbinde bir parlaklık gördüm bu kalbine daha iyi bakmamızı söylüyor baktığım zamanda bir sorun olmadığını görüyorum dedi. Daha önce ki ikili tarama testimdede riskim en düşük seviyede çıkmıştı yani yine sorun yok dendi. Peki kalpteki parlaklık ne peki? KEndi doktoruma sonucları faxla yolladım ama henüz görüşmedik 11 martta randevum onada sorucam tabiki. Sizce endişelenmelimiyim?

Ayrıntılını yapan doktor perinatolog değilmiydi?
Benim yiğenimde normal doktoru kalbinde parlaklık var demişti. Perinatolog kontorol etti hiç bişey çıkmadı. Çok şükür.
Ultrason raporunda bununla ilgili sonuç yazıyordur canım. Ben olsam endişelenir hemen doktoruma koşardım ilk fırsatta (Eğer perinatolog bişey demediyse) benim ayrınıtılımı yapan doktorum hiç bişey çıkmamasına rağmen herşeyi tek tek anlattı.

Hiç endişelenme canım. Bana da kızımda öyle yapmışlardı. Çok şükür çok sağlıklı. Tek o bir gösterge değil. Ense kalınlığı, nazal kemiği, suyu, femur kemiği normalse hiç takma. Risk de çıkmamış. Riskli çıkanların bile çoğu sağlıklı zaten. Tek parlaklıkla bir şey olmaz. Bir daha gittiğinde görünmez bile. Sakın üzülme.

Selam kızlar
Hayirli gunler Hayirli cumalar
Ara ara takip ediyorum sizi ama yazamadim bayadir. 7.aya girdik artık biçoğumuz ve gercekten az kaldı bebeklerimizi kucagimiza almamiza. Letgo dan buldugunuz seyler gercekten cok uygunmus gecenlerde mothercare magazasinda %70 indirimi
gorunce hemen girdim ama yinede cok
pahaliydi cogu sey cok az seyde varmis indirim hemen ciktim zaten. Allaha sukur veremicek durumda degilim ama o fiyatlari goruncede cok acidim dogrusu 1-2ay anca giyilcek cunku yazik bence. Ama sizin bulduklariniz iyiymis baya.

Buarada bende ayakkabi olarak skechers babetini aldim ve kesinlikle tavsiye ederim dün 1saatten fazla yürüdüm ama dahada yürürdüm hic yorulmadim.
Benimde karnim cok büyümedigi halde aksamlari genelde kaburgam agriyo ve sirtima vuruyo ki bebegide genelde ortalarda ve asagida hissetmeme ragmen ama normalmis bu cunku rahim baski yapiyo tabi.
Bide bi arkadas yollamisti kahve iyi degil diye ben 4ay agzima suremedim turk kahvesini cok sevmeme ragmen ama simdi gunde 1tane iciyorum cunku resmen ona aseriyorum icmezsem olmaz (genelde sütlü yapiyorum ama). Benim annem iki hamileligindede turk kahvesini icmeyi birak avuc avuc yemis icmek kesmiyomus ablamla bende 2bucuk 3 kilo arasi saglikli dogmusuz oyuzden kahveye cok takilmiyorum ben ama abartmiyorumda tabi. Cokta sakınmayın bence bebeklerimiz once Allaha emanet zaten☺ biraz uzun oldu özlemisim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…