2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sana katiliyorum isi ticarete baya bir dokmusler..ben eski usul ana kucagi bile olsa alirim evdeyim nasilsa sallarim ben onu titretirimdeanasinin kuzusunu..

Öylemdüşünmeuelim ben de çok stres yapıorum ama onunla aalakası yoktur canm

Sana katiliyorum isi ticarete baya bir dokmusler..ben eski usul ana kucagi bile olsa alirim evdeyim nasilsa sallarim ben onu titretirimdeanasinin kuzusunu..
ablam 40 ı çıkasıya kadar annemlerde kalmıştı,annem gibi sabırlı bir insanı bileçileden çıkardı yeğenim:))) ablam normalde boluda kalıyor , annemle biz afyonda ... 40 kovalamaya bana çağırdım o zaman hediye ettim, ablam boluya götürdü o kadar memnun kaldıki , yaz tatili iziniyle beraber 6 ay hep evdeydi, bi yerden sonra çekilmiyor cidden bence gündüz rahat etmek için bebek arabasından bile daha önemli :))) neticede bebek arabasını 3. aydan sonra alsanda sıkıntı olmaz::))

Kizceler bugun doktor teyzemize gittik. 950 gr 33 cm olmusuz :) seker icin ac tok kan verdik bide geriye donuk 6 aylik seker icin kan aldilar idrar verdik. Sonuclari gec cikicagi icin cuma gunu gostericem tahlilleri. Isten anca o gun izin alirim. Insallah iyi syler duyariz.
Birde ayaklarimizi uzatip kaburgaya dayadigimiz icin kaburgamiz aciyomus.

hepiniz saolun kızlar uzandım biraz ve daha iyi hissettim hareketlerini sanırım sizin dediğiniz gibi hareketlerinin azaldığı bi gündü inş. tekrar olmaz.Her zaman hareketlerini hissetmk istiyorum pzts sanırım gideceğim doktora bbi sorun çıkmaz inş.

Dinlendikçe daha hareketsizleşiyor yalnız benim bebito. Sakin moda alıyor iyice kendini =)

970 gr olmuşuz biz hareketin önemi yok şeker yüklemesinde dedi ... Ama şeker yok artık dedi dün tatlı krizine girdim daha ne yapıcam bilmem:)

Şekersiz olur mu yaa :) her gün canım bir tatlı çekiyor, tatlı yiyince dünya görüşüm değişiyor

Benim kolesterolüm 300 olmuş. Olabilir dedi dr ama bana çok yüksek geldi. Var mı kolesterolü benim kadar yüksek olan?

Geçmiş olsun canım..Akıntın mı arttı..turnusollu kağıt testi yapmış doktorun sanirim..güzel haberler al canim insallah..
Sağol canım. Sulu akıntım olmuştu ama her şey yolundaymış çok şükür.

Yok canım çok şükür her şey yolunda. Süt vermeye hazırlanıyor :) Onu sıkmaman gerek biliyorsun di mi canım

Ben baktırmadm canım

Sağol canım. Sulu akıntı da normalmiş ama kontrol edilmesi gerekiyor.
Ben de tiny love aldım bu arada çok beğeniyorum.

Kızlar biraz özel olacak belki ama genital bölge temizliğini yani ağda vs..nasil yapiyorsunuz yada yaptiriyorsunuz..
Ya canım çok zor oluyor çünkü göremiyorum. Jiletle kendim yapıyorum.

.Anladım Canım.Tiny love da da titreşim ve müzik var.Titreşim gaz sancısına iyi geliyormuş.Sanırım tercihim tiny love olucak.
Tiny love çok güzel. Arkadaşımın bebeği ondan uzun süre oturuyor. Oyuncaklarını çıkarabiliyorsun. Ben de ondan aldım.

Ben de bu ana kucağını düşünüyorum. Fikri olan var mı? Sesli titreşimli. Ve tentesi var. Benim için önemli :) evim bahçeli olduğu için bahçede de kullanırım diye düşündüm.
Ben buna bakmıştım ama neden bunun yerine tiny love aldım hatırlamıyorum. Sanırım tiny love'ın oyuncakları daha güzel gelmişti. Ama bu da çok güzel

E

eczanelerde bir ped satiliyomus ammioyo sıvısı ise ped maviye donusuyomus. Hamileligin son aylarinda onlardan kullanin diolar

Sende bendensin ama nasil yapicam bilmem gidicem belki ama utana sıkıla..
benim bacak tuylerim gebelikte azaldi ve inceldi erkek olucak bebegim umarim dogum sonrasi da boyle kalir :))))
ama ozel bolge sikinti.... mecburen gidicez ama nasil acicam ben dokotra bile alttan muayene olamamisken... aslinda kocasi alanlar var biliyormusun ama benimki yapmaz

kizlar bugun ŞEKER YUKLEMESI YAPTIRDIM. gercekten felaket birseydi sadece 1 saat dayabildim kustugum icin devam edilmedi normalde 4 tup kan aliniyor yarim saat arayla ve 2 saat suruyor. hersey normal cikti cok sukur seker yok
denim gibi DUSUK TANSIYONLU GEBELERe tavsiyem seker yuklemesine asla YALNIZ GITMEYIN ama yaptirin mutlaka cunku zayif insanlarda da gizli seker cikabiliyor

Benimkide yapmaz canim valla sıkıntılı doguma yakin mi gitsek ki..ben bir gelin agdasinda kuafore gittim o da utana sıkıla tanıdık oldugu halde yani insan utaniyor

Kızlar benim kiz hala yukarda değil. Hala aşağıda. Sizin bebisler nasıl yukarı çıkmışlardır.
Benim de öyle canım. Başı servikste, ayakları da işte çıktığı kadar göbek deliğinin 4-5 parmak üstünde. Doktor yeri ve duruşu gayet iyi dedi. Yukarı çıkmıyor bebek, rahim yukarı doğru büyüyor sadece. Bebeğin de boyu uzadıkça ayakları kaburgalara falan geliyor.

Benim tansiyonda dusuktur hep 9-5 8-5arasi..bende yalniz gitmemek istiyorum kusarim dayanilmaz ya..

Havluyu organik olacağım ben. Bir çok da muslin bez istiyorum. Bir araştır istersen. Çok işe yarıyormuş. Havlu niyetine de kullanıyorlar.
Hastane çıkışı en az 2 tane olmalı bence canım. Onu eve gelince de giyecek çünkü.
Şu an gitti gidiyorda bir markanın organik seti indirimde. Ondan aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…