- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #27.921
Sana katiliyorum isi ticarete baya bir dokmusler..ben eski usul ana kucagi bile olsa alirim evdeyim nasilsa sallarim ben onu titretirimdeanasinin kuzusunu..Kizlar bu ana kucaklari ne kadar pahali boyle ya nerdeyse bi yatak fiyati. Bebek arabalari desen cocuga puset mi aliyorum altima audi mi cekiyorum belli degil. Ureticiler ve saticilar soz konusu evlatlarimiz diye fiyatlari sisirdikce sisiriyolar. Hele acemi anneysek vay halimize mecbur en iyisi dedikleri hangisiyse onu alicaz. Offf of bu bebek alisverisleri belimizi buktu bizim :)
Öylemdüşünmeuelim ben de çok stres yapıorum ama onunla aalakası yoktur canmbu hafta sonu güzel bi dinleneyim yarında böyle olursa doktoru ararım artık birde kendi kendime stres yaptığım içinde az hareket etmiş olabilir diyorum ama korkmaktan da kendimi alıkoyamıyorum inş. dediğin gibi geçer canım
Çok hoş duruyor :)Ben de bu ana kucağını düşünüyorum. Fikri olan var mı? Sesli titreşimli. Ve tentesi var. Benim için önemli :) evim bahçeli olduğu için bahçede de kullanırım diye düşündüm.
ablam 40 ı çıkasıya kadar annemlerde kalmıştı,annem gibi sabırlı bir insanı bileçileden çıkardı yeğenim:))) ablam normalde boluda kalıyor , annemle biz afyonda ... 40 kovalamaya bana çağırdım o zaman hediye ettim, ablam boluya götürdü o kadar memnun kaldıki , yaz tatili iziniyle beraber 6 ay hep evdeydi, bi yerden sonra çekilmiyor cidden bence gündüz rahat etmek için bebek arabasından bile daha önemli :))) neticede bebek arabasını 3. aydan sonra alsanda sıkıntı olmaz::))Sana katiliyorum isi ticarete baya bir dokmusler..ben eski usul ana kucagi bile olsa alirim evdeyim nasilsa sallarim ben onu titretirimdeanasinin kuzusunu..
bu hafta sonu güzel bi dinleneyim yarında böyle olursa doktoru ararım artık birde kendi kendime stres yaptığım içinde az hareket etmiş olabilir diyorum ama korkmaktan da kendimi alıkoyamıyorum inş. dediğin gibi geçer canım
970 gr olmuşuz biz hareketin önemi yok şeker yüklemesinde dedi ... Ama şeker yok artık dedi dün tatlı krizine girdim daha ne yapıcam bilmem:)
Sağol canım. Sulu akıntım olmuştu ama her şey yolundaymış çok şükür.Geçmiş olsun canım..Akıntın mı arttı..turnusollu kağıt testi yapmış doktorun sanirim..güzel haberler al canim insallah..
canım benimde oluyor ama normal diye düşünüyorum çünkü hamilelik ilerledikçe akıntı da artıyor diye biliyorum üzerinde durmamıştım hiç. inşallah olumsuz bir durum yoktur.
benimde son günlerde göğsümden akıntı geliyor
Ben baktırmadm canımŞekersiz olur mu yaa :) her gün canım bir tatlı çekiyor, tatlı yiyince dünya görüşüm değişiyor
Benim kolesterolüm 300 olmuş. Olabilir dedi dr ama bana çok yüksek geldi. Var mı kolesterolü benim kadar yüksek olan?
Sağol canım. Sulu akıntı da normalmiş ama kontrol edilmesi gerekiyor.Merhaba,
Benimde akıntım oluyor.Ama öyle çok değil.Su gibi değil kıvamlı beyaz akıntı.Bende acaba bir gariplik mi var demiştim ama normalmiş.Hatta zaman zaman artabilirmiş.Umarım önemli bir şey yoktur geçmiş olsun
Ya canım çok zor oluyor çünkü göremiyorum. Jiletle kendim yapıyorum.Kızlar biraz özel olacak belki ama genital bölge temizliğini yani ağda vs..nasil yapiyorsunuz yada yaptiriyorsunuz..
Tiny love çok güzel. Arkadaşımın bebeği ondan uzun süre oturuyor. Oyuncaklarını çıkarabiliyorsun. Ben de ondan aldım..Anladım Canım.Tiny love da da titreşim ve müzik var.Titreşim gaz sancısına iyi geliyormuş.Sanırım tercihim tiny love olucak.
Ben buna bakmıştım ama neden bunun yerine tiny love aldım hatırlamıyorum. Sanırım tiny love'ın oyuncakları daha güzel gelmişti. Ama bu da çok güzelBen de bu ana kucağını düşünüyorum. Fikri olan var mı? Sesli titreşimli. Ve tentesi var. Benim için önemli :) evim bahçeli olduğu için bahçede de kullanırım diye düşündüm.
KIZLAR ACİL YARDIM!
Benim 4 gündür sulu akıntım var.
Renksiz, kokusuz, kıvamsız bir akıntı.
Sürekli değil ara arar oluyor. Ama her WC'ye gittiğimde 1-2 damla ıslaklık görüyorum çamaşırda.
Doctor yazdım yarını bekleme hemen nöbetçi hekime görün dedi. Su geldiğinden şüpheleniyor.
Kimse de böyle sulu akıntı olmuyor mu ? Ben normal sandım.
benim bacak tuylerim gebelikte azaldi ve inceldi erkek olucak bebegim umarim dogum sonrasi da boyle kalir :))))Sende bendensin ama nasil yapicam bilmem gidicem belki ama utana sıkıla..
Canım dün bir çok eczaneye telefon ettim hiç birinde yoktu. Bulmak zor galiba onuEczanelerde bir ped satiliyomus ammioyo sıvısı ise ped maviye donusuyomus. Hamileligin son aylarinda onlardan kullanin diolar
Benimkide yapmaz canim valla sıkıntılı doguma yakin mi gitsek ki..ben bir gelin agdasinda kuafore gittim o da utana sıkıla tanıdık oldugu halde yani insan utaniyorbenim bacak tuylerim gebelikte azaldi ve inceldi erkek olucak bebegim umarim dogum sonrasi da boyle kalir :))))
ama ozel bolge sikinti.... mecburen gidicez ama nasil acicam ben dokotra bile alttan muayene olamamisken... aslinda kocasi alanlar var biliyormusun ama benimki yapmaz
Benim de öyle canım. Başı servikste, ayakları da işte çıktığı kadar göbek deliğinin 4-5 parmak üstünde. Doktor yeri ve duruşu gayet iyi dedi. Yukarı çıkmıyor bebek, rahim yukarı doğru büyüyor sadece. Bebeğin de boyu uzadıkça ayakları kaburgalara falan geliyor.Kızlar benim kiz hala yukarda değil. Hala aşağıda. Sizin bebisler nasıl yukarı çıkmışlardır.
Benim tansiyonda dusuktur hep 9-5 8-5arasi..bende yalniz gitmemek istiyorum kusarim dayanilmaz ya..kizlar bugun ŞEKER YUKLEMESI YAPTIRDIM. gercekten felaket birseydi sadece 1 saat dayabildim kustugum icin devam edilmedi normalde 4 tup kan aliniyor yarim saat arayla ve 2 saat suruyor. hersey normal cikti cok sukur seker yok
denim gibi DUSUK TANSIYONLU GEBELERe tavsiyem seker yuklemesine asla YALNIZ GITMEYIN ama yaptirin mutlaka cunku zayif insanlarda da gizli seker cikabiliyor
Çeyiz listesi hazırlar gibi bebek ihtiyaçları listesi hazırlıyorum.
Şimdi kafama takılan, sırada havlu seti var, nerden alsam? Küvet alcam.
Kıyafet çorap yeter galiba
Hastane çıkışı bir tane daha mı alsam?
Şampuan deterjan vs almam lazım.
Battaniye lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?