2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar ihtiyaclarinizi yine letgodan bakin mutlaka etiketli kullanilmamis cok guzel urunler cikabiliyor. Bide bebecruz diye bi site ve uygulamasi var telefon icin onuda yukleyin yeni etiketli diye filtrelemede yapabiliyosunuz.ben etiketi ustinde cok guzel seyler aldim uyguna. Misal bu tulumu 20tlye aldim :)

1. hamileligimde son 2.3 ay tug dokucu krem kullandim nerdeyse 2 yildir devam ediyorum.aci yok kesecek korkusu yok.zararida yok.simdide kullaniyorum.tavsiye ederim

Kizla bu hamilelik takviminde bebek goruntusu basasagi duruyo artik bebislerimizin kafasi asagidami ben suan sok oldum

Kizla bu hamilelik takviminde bebek goruntusu basasagi duruyo artik bebislerimizin kafasi asagidami ben suan sok oldum
Ben de merak ediyorum ya onu görünce en son 25 te gittiğimde doktor ayakları asagida dedi. Hareketleri altta hissediyorsyndur demisti

vorones ne kadara al-Din canim.bende düşünüyorum almak yorumlarda gayet iyi gibi
Şubat indirimleri gününde é bebek ten aldım. Canım tam hatırlamıyorum 2yuz kusur du . Ben simdiden sanki pişman oldum gibi. Besik gibj eski usul sallamak gerekio acaba biraz daha para verip şu titreşim lerden mi alsaydım diorum ..Ama sonra park yatağı titreşimli o yeter diorum

Aynı senin gibi düşünüyorum da. Doğuma yakin tüy dökücü krem süren varmış. Mantıklı geldi hep değil de tek seferlik hani. Diğer türlü kendimizi keseriz

Ha ha ha :) genelde öyle olur zaten Bende herşeyi kendi zevkime göre aldım bakalım benim ufaklık beğenecek mi

Bnde yksek cnm yani sinirda

Aynı senin gibi düşünüyorum da. Doğuma yakin tüy dökücü krem süren varmış. Mantıklı geldi hep değil de tek seferlik hani. Diğer türlü kendimizi keseriz
evet mantıklı aslında şimdilik olduğu kadar jiletle yapıp ( ayna kullanılabilir göremeyince. banyoda veya müsait bi odada yere makineye atılabilecek bi örtü serip üstüne peçete gazete vs yayıp oturup aynayı da karşıya koyup yapılabilir birinden yardım alana kadar) göbek biraz daha büyüyünce eğilemeyince tüy dökücü olabilir.bebekte iyice gelişmiş olacak bi sorun olmaz herhalde artık. benim eşim de yardımcı olur sağolsun şu ana kadar istemedim ama zamanı gelince derim

O zaman resimdeki gibi kafa asagi durmuyo demekki niye oyle koyuyolar acaba donup duruyomu yoksa :)
Canım benim aynen resimdeki gibi duruyor :) Geçen hafta ve dün böyleydi. Ama doktor 30. haftaya kadar dönüp durabilir dedi. 30'dan sonra bebeklerin %85'i resimdeki gibi dururmuş doğuma kadar, nadir durumlarda ayaklar aşağıda duruyor ki o doğumu zorlaştıran bir pozisyon

Kızlar ben tam bebeğe uyku tulumu bakarken woombie kundak gördüm. youtube'a woombie swaddle yazarsanız videosu çıkıyor. Elastik bir kumaştan yapılıyor.

Bebek içinde tırtıl gibi duruyor. Kendisin anne karnında gibi hissediyormuş ve çok daha derin, kesintisiz uyuyormuş.
Yeni doğan bebeklerde ani kas hareketleri olurmuş. O refleks ile gece uyurken irkilir ve uyanırlarmış. O sebeple iyi yapılan (çok sıkı olmayan ama çok bol da olmayan, açılmayacak) kundak ilk 1-2 ay çok faydalıymış.

Çok hoşuma gitti, aldım ben de :)

Ne düşünüyorsunuz? Annem beğenmedi. Bizim kundaklar daha iyi diyor. Ama ben onu yapamam. Bu çok kolay.

Benimde 2 hafta sora randevum var bakalim brnim yaramaz kuduruk oglum ne sekilde duruyomus. Resmine bakip duruyorum

hahaha aynen bakınca bunların bol parası var dediler heralde :) ama ben sorarım nerde diye :) sağlıklı olsunda o an insanın gözü başka bişi görmüyo sanırım :)
Aynen. yok demiş kız zaten nerde diye.bilmiyoruz diğer bebeklere karışmıştır demişler :) öyle diyince kim olsa alamaz sanırım geri ne bilim. bende ararım hakkımı ama işte o an belkide dediğin gibi gözün görmüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…