2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
guzele benziyor canim eline ulasinca paylas bizlerle de.

Reactions: 9ay
Güzel bişeymiş bu

Kızlar benim kiz hala yukarda değil. Hala aşağıda. Sizin bebisler nasıl yukarı çıkmışlardır.
bnm oğluşum da hala aşağıda. hiç yukarı çıkmaya da niyeti yok bence :) kafası kasıklarımda ayaklarda göğüslerimin altında vuruyo hızlı hızlı resmençürük gibi acıyo göğüs altlarım. Kafası da kasıklarımda şeyime yakın yani kıpırdarken dokunuyorum resmen elime geliyo yuvarlak kafası :) 2 hafta doktorum alttan progestan yazdı fitil olarak. Ayrılamıyo anasının kasıklarından diyo doktor :) Önmli olan rahim ağzının kapalı olması cnm. 37 mm çıkmıştı ayrıntılıda. (34 ile 38 mm ) aralık ölçüsü.
Ama aşağıda yani. Sadece mesaneye etki ediyo çok çişim geliyo. ama çok yapmıyorum. çokmuş gibi hissediyorum. Karnım sertleşiyo felaket o durumlarda. Senin de sertleşiyo mu patlıcak gibi. Ama ağrı acı olmuyo karnımda ve kasıklarımda. hiç çok şükür. Bundan sonra olabilirmiş kasık ağrıları. Oramız doğum için genişliyomuş

Sulu akıntısı olan olmadı mı arkadaşlar???[/QUOTE]
cnm ben hamile kaldığım günden beri hep akıntım var. kimi zaman sarı krem gibi kokulu kimi zaman su gibi şeffaf sümük gibi, kimi zaman da bildiğin su :) hep oluyo yani. genç kızlığımda da bol akıntılı bir kızdım zaten :) ama için rahatlasın diye istersen git doktora cnm

Çok güzelmiş Canım nerden aldın ?

O zaman resimdeki gibi kafa asagi durmuyo demekki niye oyle koyuyolar acaba donup duruyomu yoksa :)
ultrason çekimlerinde doktor kafasını göstermiyo mu cnm sana aleti değdirdiği zaman anlarsın zaten. doktor bnm kasıklarıma aleti koyduğunda kafasını görüyorum. alet yukarı gezdikçe vücudu ayakları vs.

Ben de kundaklayacağım bebeği. Mahallenin en mutlu bebeğinde Öyle tavsiye ediliyor. Tracy hoggun kitabında da kundaklamayı teşvik ediyor. Benim kendi kundağım varmış. Onu kullanmayı düşünüyordum. Ama bu da çok kullanışlı gözüküyor. Ne kadara aldın?

ben debunu aldım 50 tlye facebook ta bi sayfadan aldım. kapıda ödeme seçeneği de var. 0-3 aylık aldım. 3- aylıkta var. ama bakalım kaç ay kundaklatacak kendini riske atmak istemedim. yurt dışından aldığım müslin kundaklarım da mevcut. onlar daha sıkı kafasını falan belemek için de kullanılıyor. beni annem hep belemiş bir yaşıma kadar ve o kdr rahat uykum varmışki. bebeği belemek uyku için çok iyi. yabancı bir çok kitapda kundağın önemi yazıyor. yabancılar uzun yıllar kundaklıyor bebekleri.

Eklentiler

• 12744475_507058089497304_907714041792972399_n.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 94
Eşin yapar mi peki benim ki yapmaz yapamaz sanirim hic sormadim ama az cok tahmin ediyorum..jilet hic yapmadim ay keserim kendimi hic yapmadim cunku ben eldivenle el yardimiyla yapiyorum agdada yapmiyorun oyle alistim..
Ben de o eldiveni hiç beceremedim. Çekiyorum çekiyorum kopmuyor :) Kendime kıyamıyorum sanırım :) eşim yapar, yapacak yani. Ben yapar mısın diye sormadım ama çok zor yaptım göremiyorum pek artık ilerleyen zamanda ne yapcam başkasına göstermek istemiyorum haram sonuçta vs diye hayıflanınca o kendisi ben yaparım gerek yok dedi. İçim rahatladı :):)

Bu da güzelmiş. Geldi mi? Kumaşını Beğendiniz mi? Hangi siteden aldınız?

Canım nerden aldın aynı marka mı? 50 çok uygun. Buna baktım 100küsür lira.

Çok güzelmiş güle güle kullanın. Nerden aldınız, hatırlıyorsanız link atarsanız çok
memnun olurum.

Bende d3li gibi tatli istiyorum. Benim hic isim olmaz kek yapmakla y3mesini de sevmem normalde deli gibi kek pisiriyorum 10 kilo aldim napicam ben yaa

Canim en son 23 haftalikken gittim ben ama yan yatiyodu sanirim. Detayli ultrasondyken doktor beynine bakarken asagiya kasiklarima tuttu ordanmi goruyosunuz dedim ewet dedi ama goruntude ters degildi sanki ne bilim bidahaki gidisimdede 27+3 olcak belki bu sefer ole goruruz bilemiyom bakalim :) .
Ya bana bide bazen cok garip bisey oluyo kucul tuvaletim geldiginde rahminde pit pit biseyler atiyo ve kucuk wcmin ciktigi yerde seyirme oluyo ayni anda sizdede oluyomu bole bisey anlatabildimmi bilmiyom

Göbek deliği acıyan var mı? Etrafı yani. Acıyor :/
Heh!.. 3-4 gndür var bende acı böyle çizgi halinde yırtılıcak sanki içerden öZellikle biraz fazla yürüyünce..
Aradım pazar günü doktorumu bazı kadınların hassastır dedi göbek fıtığı olablir ama bebeğe hiç zararı yok doğumdan sonra çaresine bakarız dedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…