2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
sekerin yine yuksek cikarsa seni dahiliyeye yonlendiriyor canim onun kontrolunde oluyorsun. diyetle haloln bisi zaten insuline gerek klacagini sanmam

Teşekkür ederim cevabın için. Diyete başladıktan sonra düşüp düşmediğini nasıl takip ediyorlar peki? Testi mi tekrar ediyorlar?

Canım obez derken kaç kgsin? Ve normal doğum yapabilir miydin isteseydin kgne rağmen?
Canım ilk gebeliğimde 93e çıkmıştım boyum 1.55 hem çok korktuğum için normal doğumu ben istemedim hem de boy kısa kilo çok fazla olunca doktorum da pek önermedi ama ben normal doğurmak isteseydim çatı muayenesi falan yapıp uygun bulsaydı normal doğuma izin verirdi galiba. 2.5 yıl önce tüp mide ameliyatı oldum midemi küçülttürdüm 58le hamile kaldım şu an 69-70 kiloyum öncesi sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak

M melda983 eğer 100 gramlıkta gebelik şekeri çıkarsa rapor çıkarılıp şeker ölçüm cihazı yazılıyor diyet yapıyorsun evde o aletle parmak ucundan açlık tokluk şekerlerini kontrol ediyorsun o ölçümlere göre diyet yeterli mi insülin gerekir mi karar veriliyor

Anladım. Çok teşekkür ederim cevabın için. İnş. yüksek çıkmaz ve gerek kalmaz.

Canım aynı beni tarif etmisin ama ben mayis dahil calisacagim, kasım gibi döneceğim ise.

Ben de oğlum doğduktan sonra sünnet ettirmeyi dusunuyorum ama seninki biraz erken. Hemen ertesi gün değil çünkü daha bebeğin karaciğeri tam işlev görmüyor 7-10. Günlerde daha sağlıklı oluyor sünnet. Ve sarılık olmazsa tabi çünkü biluribin seviyesine de bakılıyor bebekte sünnetten önce. Zaten 28 gün içinde yapılan sünnet yenidoğan sünneti olarak geçiyor. Hemen ertesi gün olarak düşünme bence bebeğe faydalı olsun derken Allah korusun sıkıntılı bir durum olmasın.

Kızlar kimse ilgilenmemiş bu konuyla, daha çok erken sanırım bunun kararı içün, ya da erken sünnet ettiren hiç olmadı galiba tecrübeli annelerimiz arasında.
Canım bana kalsa 7. Gün yaptırırım sunneti, sunnetmis çünkü 7. Gün sünnet ettirmek. Ama esimde annem de çok küçük olmaz diyorlar.

Şimdilerde yaptırıp bi denesem mi ona göre de doğuma yakın yaptırırım sıkıntı olmazsa

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Ohh sabah sabah :)) Günaydınnnn

Günaydınlar. .. sekiz saat dersin 6 saati kaldı. . 32 kişilik 11. Erkek sınıfı yoruyor beni. Ama ben dikkat ediyorm.oglusum üzülmesin yorulmasin die son iki saatin de onlarla olması tabi geriyor beni şimdiden. Bugun yorucu bir gunnnn gelsin artık 32 . Hafta tatili

Günaydın :) Karaciğer enzimlerimle ilgili tahlil sonuçlarım çıktı bu sabah, hepsi alt limite yakın. Bir tek cumartesi günü çıkacak safra asitleri testim kaldı şimdi ama bir problem olacağını sanmıyorum ben. Herhalde alerjik bir şey geçiriyorum, cumartesi esas kontrolümden sonra bir de cildiyeye görüneceğim.

Beni de 1. Sınıflarım çok geriyor kızmamak için zor tutuyorum. Normalde daha sabırlıyımdır ama işte hormonlar biraz sabırsız yaptı. Sinirlenince karnım şişiyor geriliyor ben bu ayın sonunda sağlık raporuyla tatile başlamayı düşünüyorum. Hem yol yoruyor artık.

Günaydın kızlar şeker yüklemesi yaptiranlara soruyorum kaç saat aç kalıyoruz nasıl bakılıyor bu sekere.Ben baya korkuyorum bu olaydan çünkü sabah uyaninca çok acikiyorum resmen midem iÇimde iki kat oluyo boğazım bile aciyo açlıktan o kadar saat nasıl dayanicam bi de şeker çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…