2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Geçmiş olsun canım inş bebeğinin sağlığı çok iyi olur. Allah yardımcın olsun

Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inş bebişine

Evet sağlıkçıyım canım. Yeniden yükleme yapacağını hiç sanmam diyet ve evde şeker ölçümü ister takibe alır bence. Tabi bi de son 3 aylık şekeri gösteren hba1c kan testi var onu da yapar

376 takip ettigi 96 takipcisi olan sayfa canim 538li numarasi evet.ama orda hepsini koymamis istedigin swyleri soyluyosun o varmi yokmu olanlarin fotolarini atiyo oraya oylesine koymus belliki. Cok ilgilenemiyorum isten dolayi demisti zaten. Asil meslegi gida muhendisi. Vakit buldukca bakiyorum dedi :)

Gosterdi gosleri acmis cin gibi bize bakiyo essek sipasi cok hareketli oldugundan bi ensesi bi yuzu bi poposu heryerine baktik. Doktor bile yoruldu olcum yaparken
Valla bizimkinin yüzünde ayak el kol kordon ne ararsan vardı zar zor bi kaç resim yakaladık ama onlar da tam yüzü olmadı esnerken bi video alabildik çok uykucu dedi doktor bana benzemis herhalde

Ben
Acilmistirda bazen acik bazen kapali uyuyodur siz baktiginizda muhtemelen :) valla pazar pazar bu saatte ayakta olmamizin sebebi uyanik olmamizdir emin ol. Tekmelerinden uyuyamadim 7.5ta uyandirdi
Benimkinin pek uyandırma huyu sanırım ya plesanta önde oyüzden hissetmiyorum ya da yatişta bebişim

yelser çook geçmiş olsn vee kocamaan göZün aydın oğluşun sağlıklıymış

Merak ettiğim, kasılma şikayetin var mıydı ben de var da .. Acaba diyorum ..
Hiç kasılmam yoktu hastanede yattığım ilk 3 günde cihaza bağladılar ama hiç bir şey çıkmadı kasılmam son gün oldu bebek karnında ritmik olarak sertlesip rahatlatacak o kasılmaymis ağrı bazen eşlik ediyor bazen etmiyor takip edin

Canım açlık 95-100ün altında 1. Saat 140ın (ideali 120nin) altında isteniyor bu değerleri sık sık baya bi aşıyorsa insüline başlanıyor
Canim Merhaba saglikci olduğun için yazıyorum. Dün 50 mg lik şeker yüklemesi yaptırdım sonuç 159 çıktı. Normalde açlık han şekeri m 88 çıkıyor. Bugün 100 mg lik yaptırıyorum.sonuç ne çıkar bilmiyirum.sonuç kaç çıkarsa insülin başlanır. Yada diyet mi veriyorlar çok aşırı yüksek çıkmazsa. Dahiliye yada endokrin e mi sevk ediyorlar.şimdiden tskr canim

27+4 canım çok teşekkür ederim.
Canim cok gecmis olsun. Bende dun 27+3 tum dun doktorumla bunu bile konustuk suan bile dogsa bebegin gayet guzel saglikli bi sekilde buyuyolar artik gibi muhabbet gecti. Rabbim saglikla elinden tutup gezdirdigin gunleri de nasip edicek insallah.

Ben

Benimkinin pek uyandırma huyu sanırım ya plesanta önde oyüzden hissetmiyorum ya da yatişta bebişim
Benimde plesanta ön duvarda gittigim kontollerde öyle yaziyor..öyle olunca hareketleri tam hissedemiyormusuz sanirim..benim minnakta pek sakin. Ama cani istedi mi artik kuvevtli harket ediyo..genelde uykucu sanirim esnerken foto yakalamisti doktor amcasi..simdi böyle yaziyorum ya patlatiyo anneye minik minik küçük paşam..Allahın izniyle hepimiz sağ salim kucağımıza alalim evlatlarimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…