2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Beni endokrinolojiye sevk ettiler bu cuma gidicem bakalim..

Evet Biz daha az hissediyoruz hareketleri sanırım ama bazen çok hareketli olabiliyolar.dogunca da inşallah böyle Sakin olurlar güzel güzel uyurlar :) allahım kucsgimizda sağlıkla uyuduğu günleri göstersin bizlere.Can bebişleerr

Sağol canım bende ondan düşünüyorum bakalım, fiyatı yüksek birazda sen ne kadara aldın
Canim ben letgo uygulamasindan bi adamdan buldum hediye gelmis kullanmamislar hic 350ye aldim denk dustu. Yoksa o kdr para verme sende yazik gunah cok uzun yillar kullanamicak sonucta. Bitane bebecruzda fusya renginden gormustum galiba bi arastir istersen. Bebecruz letgo ve tutumluannede oluyo

:)) daha doğmadan nasıl bi aşk bu ...
Çok seviyorum çooook
Allahım ayırmasın bizleri sizleri herkesleri :)

Âminnn canım kızıma bi aşığım babasına da ayrı bi aşığım Allah bizi ve eşlerimizi evlatlarımıza, evlatlarımızı da bize ve eşlerimize bağışlasın

Kızlar ben hala pijama beğenemedim. ..beşik yatağı ve yorgani almadım bebeğime...sanırım kıyafetleri yeter...yelek alicam sadece...görümcem puset verdi.arabasını almadik..çok teferruatli bişey istemiyorum arabayi...baston tabir edilen tam yatabilen arabadan almayi düşünüyorum...10 kilo aldım..yürüyüş yapamıyorum. ..ama çalıştığım için dışarda isim olduğunda vergi dairesi sgk derken baya koşturdugum oluyor.. telafi ettiğimi düşünüyorum. Son ana kadar çalışıcam çünki kendi isim...bende durumlar böyle. ..

Merhaba arkadaşlar bende Haziran annesi olacağım Allahın izniyle. Ama bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kasıklarımda baskı ve sancı var sabah sancıya uyandım . Annemlere kahvaltıya gittik ama keyifle kahvaltı bile yapamadım halsiz hissediyorum kendimi .. Gece de atletle yattım ter bastı sürekli ..

Yok tatlim gormedim ben demekki cok sagol. Tutumluanneyede bakiyom bende artik :) bide lohusa pijama takimi bulsam etiketli harika olcak ucmus bunlar yaa 180 200 ne bu Allah askina
Lohusa olarqk alma cnm bnce normal pijama al buyuk beden al bn oyle yaptim lohusa cok pahali cnku

ARKADAŞLAR BU ARADA BUTİKBEBE. Com da 100 tl ve üzeri alışverişlerde prima bez ler 1 tl :)) haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…