2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Herkese selam ilk haziran annesiyim. Bebeğim 1150gr doğdu normal nefes alabiliyor 1AY kuvozdeyiz

Ali bebek hoşgelmiş dünyaya Çok şükür ki sağlığınız iyi canım. Allah kolaylık versin, bir an evvel evinize çıkın inşallah.

Kızlar annem bendeydi bi haftadır misafir fln geldi gerçi ben pek işmyapmadıö ama sabahları bebek erkenden zıplatıyor yataktan o kdr yorgun ve halsiz hissediyorum ki... Sizler nasılsınız

Bende de yorgunluk başladı canım. Ama bebeğin hareketleri beni uyandırmıyor hiç :)

kuvet kovasi masrafasi onlari aldik file yerine sungerlerden alder ebebekteki

bana hediye alindi onlar canim eger alinmasa a101i beklicektim aklinda olsun nisan ayinda oraya gelicek ve ebebekten coook daha uygun fiyata

Bnm yigenimin kuveti filesi va var bn sadece yikamak icn kucuk muslin bezle uni kopuk sampuan aldm

Tesekkur ederim kizlar ben de sampuan vs olarak sebamed ile mustela arasinda kaldim ya

Evet canım var mi onerin
Canım anne yanılar çok minik ve kısa süreli kullanılıyor diye vazgeçmek üzereydim ki bir arkadaşım almış bana da önerdi. Hem anne yanı hem park yatak. Boyu da 110 cm. 3 yaşına kadar belki biraz daha uzun süre kullanılabilir. Sonrasında normal yatağa geçebilirsin. Crest cr 928

Eklentiler

• image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 105
  • image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 104
  • image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 96

Bunu aldın mı canım

Arkadaşlar bu arada sleppy marka bebek bezi var siteye kayıt olduğunızda numune ve alt açma gönderiyorlar ben denedim 4 tane yenidoğan bez birde alt açma bezi gönderdiler 3 gün içerisinde elime ulaştı benim . bezleri deneyeceğim hoşuma giderse internetten sipariş vereceğim kızım doğsunda bu arada ben prima 2 numara aldım 52 li 15 tl ye

Banyo malzemelerini aldınız mı? Küvet, file, şampuan, sabun vs?
Hepsini aldım arkadaşım küvet ne singerini mojeden aldım şampuanını dalin aldım mustela falan çok pahalı kıyafetleri yıkamak içinde dalanın roxy sabun tozunu aldım nisan ortaları gibi kıyafetleri yıkayıp yerleştireceğim beşik kurulumu falan yapacağım

Banada geldi cnm sleppy nin ama bn molfix aldm prima asla almam

Bende molfix aldım prima kullanmak istemiyorum. Molfix kullananlar çok memnun zaten. Bide prima ne kadar pahalı ole ya. Numune bende istedim sleppy den. Bi şans vermek lazım yeni ürünlere bakalım
Dediğin gibi şans vermek lazım ben buradaki eski yazılara baktım herkes primayı övmüş ondan aldım canım ya bence de pahalı neyse bundan sonrakileri prima almaö

Bende molfix aldım prima kullanmak istemiyorum. Molfix kullananlar çok memnun zaten. Bide prima ne kadar pahalı ole ya. Numune bende istedim sleppy den. Bi şans vermek lazım yeni ürünlere bakalım
Bende prima almicam, huggies nereni mali acaba? Huggies düşünüyordum bende

Çok sukur herseyi alacak durumumuz var ama ben bebeğime karsi niye bole oldum anlamadım. Hem herseyin en güzelinden alasim var hem de ay çok pahalı diye hala dişe dokunur bişey almadım. Cimri bi insan hiç değilim ama niye böyle yapıyorum anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…