2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
30 haftalık hamileyim ve bebişimin hareketleri azaldı sanki. dinlenince atıyor tekmesini ama öyle canı isteyince..

Dediğin gibi şans vermek lazım ben buradaki eski yazılara baktım herkes primayı övmüş ondan aldım canım ya bence de pahalı neyse bundan sonrakileri prima almaö
Canimcim bi arkadas a sormuştum bebek bezini. Molfix kullandım Gayet te memnundum ama arada bi prima ya geçtim sonra molfix kullanamadim dedi lastiği sıkmış galiba.

Canimcim bi arkadas a sormuştum bebek bezini. Molfix kullandım Gayet te memnundum ama arada bi prima ya geçtim sonra molfix kullanamadim dedi lastiği sıkmış galiba.
Evet öyle bişide var bebekler hangi bezi kabullenirse onu kullanmaya mecbuuz sanırım bizim seçmemizle olmuyor yani

Hareketleri azaldı iki gündür ben yine stres yarın gitsem mi doktora tavırlarından dolayı gitmekte istemiyorum ishalden sonra iyiydi ama suyundan korkuyorum az da akıntı oluyor hareketlerininde bununla bir alakası olabilir sanırım dimi birde kasıklarda hissediyorum çoğunlukla baya aşağıda pozisyonu ne oluyo ki böyle hisseden arkafaşlar vardı sanırım

Canım bende bugün öyleyim valla.. Hatta bugün yazdım buraya kendimi iyi hissetmiyorum diye bütün gün evde yattım ayaklarımın altına yastık koydum .. Tuvaletim geliyor gibi oluyor wc ye gidiyorum ama küçük tuvaletimi yapamıyorum düşün o kadar aşağıya inmiş bebiş .. Sende benim gibi sırt üstü uzam ayaklarını havaya kaldır yastık koy altına bebek aşağı indiği için sıkışmış hareketleri azalmıştır oda rahatlar sende..

Canım sırt üstü uzanmak sakıncalı ama bugün stres vardı demin uzandım öyle iki kere toplandı sertleşti kasılma oluyor diye kalktım bol su içelim ama demin eskisi gibi iki kere hareket etti nasıl mutlu oldum :) yerleri mi azaldı ishal oluncada bi gün ben korktum bel kısmına doğru baya aşağıya vuruyo hafif iki üç gündür ritmik hıçkırık gibi sesler geliyo ağlıyo mu deyip üüzüülüyorum valla ben stresli olunca geliyo öyle sesler :S ya ben geceleri felaket kaburga sırt ağrısı pozisyonunu kestiremedim kızımın ya :) ben de wc sık çıkıyorum

Canım benim de öyleydi. Stres yapmıştım. Aile hekimime bir şey sormak için gittiğimde kalp atışını da dinleyiverdim her şey yolundaydı. Ebe de yerleri daraldığı için hareketler azalabilir dedi. Bazen hafif bazen daha güçlü oluyor hareketi. Sıkıntı yapma.

Canım benim sırt üstü derken ayakların havada olacağı için gerilmez karnın ama seninki sertleşiypr demekki herkesin aynı değil .. Dediğin gibi yerleri daraldı bugün ben sancıyla uyandım eşimi uyandırdım resmen yataktan zıpladı korkudan :)) benimde kızım ben stresli olunca hiç kıpırdamaz sesi çıkmaz ::)) allah yardımcımız olsun ..

Teşekkürler canım insan korkuyor ama herkesten duyunca rahatlıyor böyle ..

canım bende öyle düşündüm bi ara o arada ikinci el ev tipi ana kucağı aldım ğrün bi geldi bezi pislik içinde o an çok pişman oldum nasıl böyle bişi yaptım diye daha da töbe yani .. Oluyor yani bizede:))

Teşekkürler canım allah yardımcımız olsun aynen minikleri korusun ..

Kötü olmuş seninki canım ya 2. El alıp memnun olan arkadaşlar vardı burda sanırım

Kötü olmuş seninki canım ya 2. El alıp memnun olan arkadaşlar vardı burda sanırım
Vardır muhakkak ama bizim şansımıza çok kötü çıktı o verdiğim paraya sıfır bi alt model ürün alabilirdim kötü bir deneyim yani ..

Yikamak icin ben de dalan roxy dusunuyorum

Bu gittiğimde alcam canım inşallah. Diğer gittiğimizde arabamız doluydu :)

Anladim canim guzelmis begendim o yuzden sordum :)

canım senin bebeğinin cinsiyeti erkek mi?

Yok canim kiz benimki

Bende molfix aldım prima kullanmak istemiyorum. Molfix kullananlar çok memnun zaten. Bide prima ne kadar pahalı ole ya. Numune bende istedim sleppy den. Bi şans vermek lazım yeni ürünlere bakalım
Denemek lazim tabi guzel bsye benziyo ama bebek icin kalitelisi dgl pisik yapmayani obemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…