2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kargo parasini sen mi ödedin canım

Kızlar bi haftadan fazla olmuştur ben aramayınca aramaz annemle konuştum tel.de.. yazin bebeğim 1 aylıkken falan tatile aileme gitcem 2 aydan fazla kalıyoruz gidince. Neyse yeni eve geçtiler hersey sıfır eşyalar ı falan. Bana ne dedi ben park besik aldık deyince . Aman küçük al bari yer kaplamasın. Gündüz sana odamı veririm de bilmem ne . Yani gece napcam acaba ..
Abim bebeğiyle geldiğinde oturma odasından tv yi çıkarıp komple odayı onlara verdiler. Kimse o odanın kapısını açamazdi. Ben simdiden ortalıkta kalcam belli ki. Kı ben doğuma güya oraya gidecektim hangi akla hizmet boyle düşünduysem. Sıfır heyecan ya. Evet 6. Torunun olabilir ama en küçük kızıyım ben.. ilk bebeğim yani.. Zaten onlara kazak yelek örer benimkine tık yok illa ben hadi yap dicem ip alıp vercem bilmem ne. .
Uf neyse uzattım galiba..

Canim ya evet insan bekliyo biz hassas bi donemdeyiz zaten ben de abime falan çok bozugum ne arar ne sorar ve evime gelir kardeşim nasılsın der aklıma geldikçe uyuyamiyorum üzüntüden kayinvalide desen bi kez bile arayip nasılsın falan demiyo sanki onun torunu değil.yani hepimiz böyle sıkıntılar yaşıyoruz. Ama güçlü olalım sen de fazla dusunmemeye çalış en önemlisi yavrularimiz sen uzulunce o da içerde üzuluyo gerekirse gitme annene kafana takacaksan.

YA çok haklisin ama işte dogudayiZ öğretmeniz tek Tatilimiz o 2 ay . Ve cok özledim babamı memleketimi ankarayi. Gitmemek hiç secenek değil ha gidip çık durmayıp kv. Deye tatile giderim diorum ama bebis le nasıl olur hiç fikrim yok . Endişeler sardı beni. Ama hassas olduğumuz kesin ya . Takmamak en dogrusu

Belki de farkında değillerdir yaptıklarının gidince sen de söylersin askolsun anne senin torunun neden böyle yapıyorsun de.ya da abime oda vermistiniz bende isterim diyip şakaya vur bakalım ne dicek.

Önce genelde diyet başlanıyor evdeki takiplerde açlık 95-100ün altında tokluk 1. Saat 140 (ideali 120nin) altında isteniyor bu değerleri sık sık aşıyorsa insülin veriliyor canım

Canım benim sakin ol kalbini bozma sen

Evet öyle bişide var bebekler hangi bezi kabullenirse onu kullanmaya mecbuuz sanırım bizim seçmemizle olmuyor yani
Ben de en iyisi olsun diye prima almıştım. 1 paket bitmeden pişik olduk.ne yaptiysam geçmedi. Bi arkadaş prima her bebeğe iyi olmuyor dedi.ben de canbebe aldım. Arada başka bezler de kullandım ama hiç birini begenmedim.
Şimdi de canbebe aldım. Sebamed şampuan aldım. Daha sonra dalin falan kullanırım

Belki de farkında değillerdir yaptıklarının gidince sen de söylersin askolsun anne senin torunun neden böyle yapıyorsun de.ya da abime oda vermistiniz bende isterim diyip şakaya vur bakalım ne dicek.
Aynen gitcem şaka maka da değil direk oda isticem. Ha vermiyor mü. Bi da beni zor görür .çıkar giderim. valla bak. Ay beni ve bebeğimi eşimi ezdirmem. .Hele ki yengeye öyle hürmet saygı bana besigime yer bulamicak. . Sanki ne yapiolar bana milletin annesi besik alır eşya alır kıyafet alır.bunlar dà o da yok. .doğuma bile gelmicek yardimim OLMAz sana bilmem.ne dedi.. bu arada kv. Den bahsetmiorum benim annem !!! Üzüldüğüm de bu.

Biraz şans işi canım galiba.. Bakalım kızım hangisini kullanabilecek

Kesinlikle haklısın neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ama söyliceksin nasıl olsa içini ferah tut sen bebeğinden önemli hiç bişey yok şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…