2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İnşallah olmuştur canım yarım aras kargodam öesaj gelirse bilki olmuşsın gelmezse de ararsın müşteri hizmetlerini

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı mutlu huzurlu güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir hafta geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Ya kızlar bu bez işi bebekten bebeğe değişen bir şey.maalesef kendiniz çokta karar veremiyorsunuz.bir buçuk yaşında bebeğim var ben de primaya karşı olduğum için almamaya direnmiştim .bir çok bez denedim slepyide.molfix kullandım bir kaç paket ama cildine yaramadı,yazın kokuyu çok verdi dışarı sonra boyu kısa molfix in diğer bazı bezlere göre ,beline falan taşırdı vs vs.hugiesi birisi sormuştu o molfxden çok iyi yapısı ve özellikle deseni çok şık beli lastikli ama o da Israil malı.sonuç olarak bu bebeğim de yine de molfix yeni doğan almayı düşünüyorum iyi gelirse devam ederimhe bir de fiyat olarak maalesef numarası büyüdükçe ikisinin arasında bir kaç lira fark oluyo.aylık karton paket alınca o farkta kalçıyor

Kizlar gunaydin gecen hafta demisyim ya vajinal kasintim var diye bu sabah gene oldu ve dudak icleri sismis oyle byle dgl cok ilginc byle bsyi duyan bilen varmi. Kontrolumu erkene aldirdm bugun gidocem. Hem bu hftada dnlenmek istytm evde rapor aliyim hem sorck sorular birikti

günaydın canım geçmiş olsun bende de kaşıntı var ama bütün vücudumda seninki enfeksiyon olabilir dr ilaç verir büyük ihtimal korkma geçer inşallah

Günaydın

Geçmiş olsun

Daha önce bir arkadaşım hamilelikte vajinal Varisleri olduğunu söylemişti. Öyle birşey olabilir mi acaba

Canım öncelikle tebrik ederim:) allah analı babalı büyütsün bizim bebişlere abi olacak oğluşun:)
Çok zor korkulu ğzüntülü süreç yaşamışsın ama şükür kü oğlun kocaman bir kahraman, ben her şeyin iyi olacağına inanıyorum..
Dün benim de hastaneye yatışım yapıldı yoldan geldiğim için kontrol olayım dedim.. Açıklık varmış dün bugünğer geliştirici oluyorum ama bebim bebeğim öok minnak daha kgsi falan.:: sen umut oldun bana.. İnş sağlıkla kucağımıza alacağız.
Sütün de gelip veriyorsan harikasın bol rezene iç..

Canım geçmiş olsun geçecekte inşallah :)) rabbim sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin evladını.. Bende 2 gündür sancılıyım uyuyamıyorum sıkıntıdan netteyim sürekli . Sende herhangi bi belirti oldu mu kasılma ağrı falan

Hayır olmadı kolay lolay da doktora gitmem. Ama tatile gitmiştik orada alaturka wcye girdim üç gün :. Bir de biraz karnım ağrımıştı ki üşüttüm yolda diyordum o kadar..
Evde bi yaşında bebeğim var tam uyku saatiydi normalde dikkate alıp gitmem bile ama ilk defa hadi gidelim dedim eşime..
İnş sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..

Canım mantar olmuşsun gibi duruyor..

Benim daha onceden başıma geldi şişme olayı ama mikrop kaptıgi için olmuştu sır yaptırmıştim.hiç ihmal etme hemen doktora görün canım bir iki doktora göster hatta bana Bartholin kisti diyip ameliyat etmeye kalktilar başka doktora gittim ilaç verdi sadece.

Geçmiş olsun canım , benim aklımada iki ihtimal geldi , ya enfeksiyon ya vajinal varis , doktora görünmekte fayda var..
geçmiş olsun canım , Açıklık azsa çok problem yapma , 25-26. Haftalarda açıklığı olup progestanla 37 leri gören çok kişi var , kaç haftalıksın ?
Arkadaşlar birde bu bez konusunda benim çevremdeki insanların söylediği bebek ilk haftalarda hangi marka bezi kullandıysa onunla devam etmek gerekiyormuş , markayı değiştirdiğin an pişik yapıyor diyorlar , molfixden benim arkadaşlarımda çok memnun kalmadı , ben pedinide sevmezdim zaten :) bende Türk markası ile başlayayım diyorum ama kararsızım ...

günaydın merhaba canım çok geçmiş olsun, yelser gibi hayırlı haberlerini bekliyoruz. moralini yüksek tutmaya çalış üzme minnoşu :)

28 im canım yelser ile aynı gidiyorduk. Bu benim ikinci kızım olacak nasipse. İlkinde de bir ay hastaneye yttım doğum başlanıştı durdurdular ve kızım 40. Haftasında doğdu ama o zaman amerikanın en iyi hastanesindeydim şimdi tr deyim.. Güvenemiyorum hayırlısı inş..

günaydın merhaba canım çok geçmiş olsun, yelser gibi hayırlı haberlerini bekliyoruz. moralini yüksek tutmaya çalış üzme minnoşu :)
Amin canım inş hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız..

Pinking Tree canımm .. Doğacak erken gelicek die şartlandırma kendni .. Hakkaten açılması olup da doğmu ertelenen çoook kişi duydum çevremde
İçini ferah tut allahm yardımcnız olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…