- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #29.221
Yaptım ama en son adres bilgilerini girdikten sonra üye ol butonu vardı tıkladım sayfa falan değişmedi tekrar yapmaya calistigimda üye gorunuyodum oldu mu bilmiyorum:)Yaptın mı canım?
Sağol canım.İnşallah olmuştur canım yarım aras kargodam öesaj gelirse bilki olmuşsın gelmezse de ararsın müşteri hizmetlerini
günaydın canım geçmiş olsun bende de kaşıntı var ama bütün vücudumda seninki enfeksiyon olabilir dr ilaç verir büyük ihtimal korkma geçer inşallahKizlar gunaydin gecen hafta demisyim ya vajinal kasintim var diye bu sabah gene oldu ve dudak icleri sismis oyle byle dgl cok ilginc byle bsyi duyan bilen varmi. Kontrolumu erkene aldirdm bugun gidocem. Hem bu hftada dnlenmek istytm evde rapor aliyim hem sorck sorular birikti
Kizlar gunaydin gecen hafta demisyim ya vajinal kasintim var diye bu sabah gene oldu ve dudak icleri sismis oyle byle dgl cok ilginc byle bsyi duyan bilen varmi. Kontrolumu erkene aldirdm bugun gidocem. Hem bu hftada dnlenmek istytm evde rapor aliyim hem sorck sorular birikti
Herkese selam ilk haziran annesiyim. Bebeğim 1150gr doğdu normal nefes alabiliyor 1AY kuvozdeyiz zor sıkıntılı bir durum ama iyiyim Alim beni bırakmadı çok güçlü bir paşa o.
Geçen hafta perşembe sabah 10 gibi su geldi çok az idrar sandım devamı gelmeyince ciddiye almadım akşam 5.30 civarı bi sefer pembe şu geldi paniğe kapılmayım dedim face grubunda yazdım git dediler bende arabaya bindim yakın olan hastaneme gittim anlattım ve baktılar hersey normal ama bir test yapıldı sonucu pozitif cikti ve apar topar yatırıldım. Enfeksiyon vardı antibiyotik tedavisi bebeği beklemeye çalıştılar ki ancak 1hafta dayanabildik 2.günümde dr riske atmamak icin akciger gelistirici igne verildi ayri günlerde 2kere suyum iyice azaldı hiç kalkmadan yattim sürgüye idrar yaptım ama normal sancılarım başladı 4.30 saat boyunca sanci çektim 1cm olan açıklığım 1milim değişmedi en sonunda sezeryana alındım ve oğlumu doğurdum çook iyi hersey yolunda minnakim umarım hastaneden eve gelecegi günleride göreceğim merak etiklerinizi cevaplarım Allah yardımcınız olsun hepinizi sevgiyle kucakliyorum
Canım geçmiş olsun geçecekte inşallah :)) rabbim sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin evladını.. Bende 2 gündür sancılıyım uyuyamıyorum sıkıntıdan netteyim sürekli . Sende herhangi bi belirti oldu mu kasılma ağrı falanCanım öncelikle tebrik ederim:) allah analı babalı büyütsün bizim bebişlere abi olacak oğluşun:)
Çok zor korkulu ğzüntülü süreç yaşamışsın ama şükür kü oğlun kocaman bir kahraman, ben her şeyin iyi olacağına inanıyorum..
Dün benim de hastaneye yatışım yapıldı yoldan geldiğim için kontrol olayım dedim.. Açıklık varmış dün bugünğer geliştirici oluyorum ama bebim bebeğim öok minnak daha kgsi falan.:: sen umut oldun bana.. İnş sağlıkla kucağımıza alacağız.
Sütün de gelip veriyorsan harikasın bol rezene iç..
Canım geçmiş olsun geçecekte inşallah :)) rabbim sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin evladını.. Bende 2 gündür sancılıyım uyuyamıyorum sıkıntıdan netteyim sürekli . Sende herhangi bi belirti oldu mu kasılma ağrı falan
Kizlar gunaydin gecen hafta demisyim ya vajinal kasintim var diye bu sabah gene oldu ve dudak icleri sismis oyle byle dgl cok ilginc byle bsyi duyan bilen varmi. Kontrolumu erkene aldirdm bugun gidocem. Hem bu hftada dnlenmek istytm evde rapor aliyim hem sorck sorular birikti
Benim daha onceden başıma geldi şişme olayı ama mikrop kaptıgi için olmuştu sır yaptırmıştim.hiç ihmal etme hemen doktora görün canım bir iki doktora göster hatta bana Bartholin kisti diyip ameliyat etmeye kalktilar başka doktora gittim ilaç verdi sadece.Kizlar gunaydin gecen hafta demisyim ya vajinal kasintim var diye bu sabah gene oldu ve dudak icleri sismis oyle byle dgl cok ilginc byle bsyi duyan bilen varmi. Kontrolumu erkene aldirdm bugun gidocem. Hem bu hftada dnlenmek istytm evde rapor aliyim hem sorck sorular birikti
Sağol canım. Daha alınacak bir sürü şey var telaştayım :/Yikamak icin ben de dalan roxy dusunuyorum
Anladim canim guzelmis begendim o yuzden sordum :)
Yok canim kiz benimki
Teşekkür ederim cnm cevap verdiğin için. Çok şükür 100 mg lik yükleme m iyi ciktiÖnce genelde diyet başlanıyor evdeki takiplerde açlık 95-100ün altında tokluk 1. Saat 140 (ideali 120nin) altında isteniyor bu değerleri sık sık aşıyorsa insülin veriliyor canım
Ben doğum iznim bittikten sonra 3-4 ay ücretsiz izin kullanabileceğimÖzel sektörde olup bütün izinlerini alan var mı? Benim bütün izinlerim tamı tamına 12 ay ediyor.
Geçmiş olsun canım , benim aklımada iki ihtimal geldi , ya enfeksiyon ya vajinal varis , doktora görünmekte fayda var..Kizlar gunaydin gecen hafta demisyim ya vajinal kasintim var diye bu sabah gene oldu ve dudak icleri sismis oyle byle dgl cok ilginc byle bsyi duyan bilen varmi. Kontrolumu erkene aldirdm bugun gidocem. Hem bu hftada dnlenmek istytm evde rapor aliyim hem sorck sorular birikti
geçmiş olsun canım , Açıklık azsa çok problem yapma , 25-26. Haftalarda açıklığı olup progestanla 37 leri gören çok kişi var , kaç haftalıksın ?Canım öncelikle tebrik ederim:) allah analı babalı büyütsün bizim bebişlere abi olacak oğluşun:)
Çok zor korkulu ğzüntülü süreç yaşamışsın ama şükür kü oğlun kocaman bir kahraman, ben her şeyin iyi olacağına inanıyorum..
Dün benim de hastaneye yatışım yapıldı yoldan geldiğim için kontrol olayım dedim.. Açıklık varmış dün bugünğer geliştirici oluyorum ama bebim bebeğim öok minnak daha kgsi falan.:: sen umut oldun bana.. İnş sağlıkla kucağımıza alacağız.
Canım öncelikle tebrik ederim:) allah analı babalı büyütsün bizim bebişlere abi olacak oğluşun:)
28 im canım yelser ile aynı gidiyorduk. Bu benim ikinci kızım olacak nasipse. İlkinde de bir ay hastaneye yttım doğum başlanıştı durdurdular ve kızım 40. Haftasında doğdu ama o zaman amerikanın en iyi hastanesindeydim şimdi tr deyim.. Güvenemiyorum hayırlısı inş..Geçmiş olsun canım , benim aklımada iki ihtimal geldi , ya enfeksiyon ya vajinal varis , doktora görünmekte fayda var..
geçmiş olsun canım , Açıklık azsa çok problem yapma , 25-26. Haftalarda açıklığı olup progestanla 37 leri gören çok kişi var , kaç haftalıksın ?
Arkadaşlar birde bu bez konusunda benim çevremdeki insanların söylediği bebek ilk haftalarda hangi marka bezi kullandıysa onunla devam etmek gerekiyormuş , markayı değiştirdiğin an pişik yapıyor diyorlar , molfixden benim arkadaşlarımda çok memnun kalmadı , ben pedinide sevmezdim zaten :) bende Türk markası ile başlayayım diyorum ama kararsızım ...
Amin canım inş hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız..günaydın merhaba canım çok geçmiş olsun, yelser gibi hayırlı haberlerini bekliyoruz. moralini yüksek tutmaya çalış üzme minnoşu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?