2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Pinking Tree canımm .. Doğacak erken gelicek die şartlandırma kendni .. Hakkaten açılması olup da doğmu ertelenen çoook kişi duydum çevremde
İçini ferah tut allahm yardımcnız olsun .

Amin canım inş bebeğin başı da rahmimde olduğu için korkuyorum ilkinde de açılmam vardı kızım 40. Haftasında dağlıkla foğdu çok şükür:. İnş bu da zamanında sağlıkla doğar.
Evet hamilelet korkmaısn açılmalar durduruluyor bunları okuyuıp da panik olmayın kızlar:)

Anladım canım tekrar geçmiş olsun

Kızlar benim bebeğim makat geliş şuan dönmedi kasıklarımda tekmelerini hissediyorum benim gibi bebişi henüz dönmeyen var mı

Geçmiş olsun canım haber et

Canım senin neyin var niye açılman oldu

Benim bebeğimde senin haftanda dönmemisti. Ama doktor çok erken demisti bana. Bu carsamba randevum bakalım ne olacak.
Benimde nisan 1 de var randevum ama canım kendinde anlayabilirsin bebişin tekme atınca nerede hissediyorsun

Agda yapali cok oldu yeni yapmis olsam korkardm ama sabah sabah brden elime sislik geldi e yukardn bakamiyosn ztn aynayla bi baktm sismis ilk kez basima geliuo ck sasrdm allahtan bugun randevum var hemen gateriyim ins onmli bsy dgldr tsk ederm cnm ilacin kremmiydi hapmiydi suan cnku ztn antibiyotik kullaniyorm

cnm insallah zamaninda saglikla gelir bebisin. Uzme kendini icini ferah tut. kac haftaliksin?

Kızalr bu sabah kursta açlik sekerimi ölctük 9.40 ta 84 cikti..yarinda tokluk bakicaz kursta bakalim..50 gr yuklemede 114.5 aclik 226 tokkuk cikmisti..dikkat ediyorum birkac gundur

Canım sıkma canını ben de çok alınıyorum benim eşimin ailesi hiç bir şey yapmıyor eve geldi emrivaki ile hayırlı olsun bile demedi yani aklım almıyo doğulular yetmiş yaşında küçük çocuğu var hiç bişi yapmıyolar ama her şeyi bekliyolar yani ayrıca annemler sağolsun ama insandan onlardan da fazla ilgi bekleyebiliyor işte eşin bunlarda yanında oluyosa takma

Kızlar benim bebeğim makat geliş şuan dönmedi kasıklarımda tekmelerini hissediyorum benim gibi bebişi henüz dönmeyen var mı

Canım benim gün içinde bile değişiyor pozisyonu. Bi çok derinlerde hissederken tekmelerini, birkaç saat sonra bir bakıyorum artık göbeğimin üstünde hareket etmeye başlamış. Son haftalara kadar daha çok değişicek. Belli olmuyor şimdiden pozisyonu.

Canim krem ve silme için sulu bi karışım verdi iyileşmesi 5 6 günü buldu canım inşallah önemli bişey değildir.

Ya ben hiç öyle hissetmiyorum hep aşağıya tekme atıyor gibi

Ya ben hiç öyle hissetmiyorum hep aşağıya tekme atıyor gibi

İki üç hafta öncesine kadar benim de öyleydi canım. Rahim yukarı taşındıkça bebek de çıkıyor. Bir de büyüdükçe ve güçlendikçe de sen hareketlerini daha fazla hissetmeye ve nerde olduğunu daha iyi anlamaya başlıyorsun. Benim çarşamba kontrolüm var sorucam doktoruma ara ara dönmesi normal mi diye ki normal dicek :) Sana da haber veririm. Merak etme bence daha endişelenmen için çok erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…