2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sağol canım benim iyice panik atak oldum valla dönmezse de canı sağolsun önemli olan onun sağlığı :)

Aaayyyy.....
Çok geçmiş olsun.inş her şey yolundadır

Sağol canım benim iyice panik atak oldum valla dönmezse de canı sağolsun önemli olan onun sağlığı :)

Aynen öyle canım. Böyle konuştuğuma bakma ben de önce aynı panikleri yaşayıp sonra araştırıp, durumu görüp ondan sonra başka benim gibilere böyle sakince cevap veriyorum. Hepimiz aynı pimpirikli süreçleri geçiriyoruz mutlaka. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. :)

Karnımın üst kısmı ağrıyor bi alta geçiyor falan ne ağrısı ki bu anlamadım :S mide yanmasıyla mı karışıyo acaba yarın başka bi doktora gidicem bakalımmm

Geçmiş olsun sende mantar var hemde baya sarmıs iç çamaşırlarını ayrı yıka hatta sabun tozu ile kaynat ve ütü birde ince yumusak tülbenti ped gibi kullanabilirsin her abdestte mutlaka kurula

:) sağol canım inşallah bi sıkıntı olmadan kavuşuruz yavrularımıza

arkadaşlar daha önce konuştuysanız kaçırmış olabilirim ya bebek kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkamaya başlıycaz? özellikle çalışan anne adayları iyice ağırlaşmadan hafta sonlarını değerlendirip bu işleri aradan çıkarmakta fayda var bence

Benim nisan 1 de kontrolüm var ondan somra ki hafta yıkamaya başlayacağım canım artık zamanı geldi hazır kalsın

Canım ben de izne ayrılınca yavaş yavaş yıkayıp kaldırcam. Ama henüz kıyafet yok ortada

Canım ben de izne ayrılınca yavaş yavaş yıkayıp kaldırcam. Ama henüz kıyafet yok ortada
hiç mi yok daha kıyafet :)) ne zaman izine ayrılacaksın canım ben devlet memuruyum 13 mayısa kadar çalışmak istiyorum tabi dayanabilirsem o kadar

Aynen canım geçmiş olsun atlatırsın merak etme ilaç tedavisi istirahat ile
Sagol ca im insallah gecicek. Fitille krem verdi. Alttan muayene etti ve bebegin cok cok asagida oldugunu rahmimin kizarik ve kisa oldugundan bahsetti. Buda erken doguma sebep olabilir dedi. Progestan verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…