- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #29.281
Onla geçmiş olsun canım, çok ayakta kalmamaya çalış, cinsel ilişki yasak oluyor böyle durumda aklında bulunsun.Sagol ca im insallah gecicek. Fitille krem verdi. Alttan muayene etti ve bebegin cok cok asagida oldugunu rahmimin kizarik ve kisa oldugundan bahsetti. Buda erken doguma sebep olabilir dedi. Progestan verdi.
Hoşgeldin :) canım çok dikkat et sende ufak bi kanaman olduğunda bile doktora git hemen. Ayakta kalmamaya çalış.Merhaba güzel anneler. Biz de bugün 27+6 olduk. Ben de haziran annesi olacağım nasip olursa. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza. Bende plasenta previa var. Halk arasında eşin aşağıda olması diye geçiyor. Erken doğum riski var. Zamanımı yatarak geçirmeye çalışıyorum dua ediyorum hayırlısı diye. Aranızda bu konu ile ilgili önerileri olan var mı
Geçmiş olsun canım artık sonlara geldik bunu da atlatacağız inşallah sağ salim alacağız bebeklerimizi kucağımıza sen bol bol dinlen istirahat al istersen bundan sonra doğum iznine az kaldı zaten kendini yormaSagol ca im insallah gecicek. Fitille krem verdi. Alttan muayene etti ve bebegin cok cok asagida oldugunu rahmimin kizarik ve kisa oldugundan bahsetti. Buda erken doguma sebep olabilir dedi. Progestan verdi.
Ztn bsy yapamiyoduk bayadr :) doktrda yasakladi. Yaticaksn dedi dktrOnla geçmiş olsun canım, çok ayakta kalmamaya çalış, cinsel ilişki yasak oluyor böyle durumda aklında bulunsun.
cnm bi gun aclik ertesi gun tokluk ölculmez ama. aclik 84 normal ilk lokmayi yedikten 1 saat sonra ölcmen lazim tokluk icin. yarin ölcecekseniz ac karna ölc hemen bisey ye ve 1 saat sonra tokluk ölcKızalr bu sabah kursta açlik sekerimi ölctük 9.40 ta 84 cikti..yarinda tokluk bakicaz kursta bakalim..50 gr yuklemede 114.5 aclik 226 tokkuk cikmisti..dikkat ediyorum birkac gundur
Evet cnm sagol iznime 1 ay kaldi smdi ztn raporluym rqpor bitince yillik iznimi kullancam. Yatistayim suanGeçmiş olsun canım artık sonlara geldik bunu da atlatacağız inşallah sağ salim alacağız bebeklerimizi kucağımıza sen bol bol dinlen istirahat al istersen bundan sonra doğum iznine az kaldı zaten kendini yorma
Maddi durumlardan mı yoksa iş yeri mi bir şey dedi?Ben doğum iznim bittikten sonra 3-4 ay ücretsiz izin kullanabileceğim
28 im canım yelser ile aynı gidiyorduk. Bu benim ikinci kızım olacak nasipse. İlkinde de bir ay hastaneye yttım doğum başlanıştı durdurdular
Kızlar benim bebeğim makat geliş şuan dönmedi kasıklarımda tekmelerini hissediyorum benim gibi bebişi henüz dönmeyen var mı
arkadaşlar daha önce konuştuysanız kaçırmış olabilirim ya bebek kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkamaya başlıycaz? özellikle çalışan anne adayları iyice ağırlaşmadan hafta sonlarını değerlendirip bu işleri aradan çıkarmakta fayda var bence
Sagol ca im insallah gecicek. Fitille krem verdi. Alttan muayene etti ve bebegin cok cok asagida oldugunu rahmimin kizarik ve kisa oldugundan bahsetti. Buda erken doguma sebep olabilir dedi. Progestan verdi.
Merhaba güzel anneler. Biz de bugün 27+6 olduk. Ben de haziran annesi olacağım nasip olursa. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza. Bende plasenta previa var.
Güle güle kullanın canım! Hepsi çok sevimliymiş. Allah sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.Kızlar Kumsal'ımın cicileri :))
Sağol canım. Daha alınacak bir sürü şey var telaştayım :/
Hoşgeldin :) canım çok dikkat et sende ufak bi kanaman olduğunda bile doktora git hemen. Ayakta kalmamaya çalış.
Kızlar bugün kontrolumz vardı 28+ 6 yiz kilo 1250 çıktı inşallah sağlıkla gelir minnakim başı aşağıdaydı sonra değişirmi bilmiorum. Herşey Güzel olsun istiryorum ya. Kan verdim rutin tahliller için damari bulamadı falan diğer kola geçti hemşire . Ve o an çok korktum bi aksilik boyle bile olsa çıkmasın. bebeğim En standart ve kolay şekilde dogsun.hicbir şey ters gitmesin. ..
İki hastane çıkışı aldım henüz o kadar :/ çalışınca çok dışarı çıkma fırsatım olmuyor kıyafetleri de internetten almaya cesaret edemiyorum kumaşı nasıldır bilemediğimden. O yüzden izni bekliyorum. Ben de öğretmenim canım. Normalde mayısın ilk haftası başlıyor iznim ama sağlık raporu alcam öncesinde. Eğer yerime öğretmen ayarlayabildilerse haftaya ayrılcam inşallah. Köye gidiyorum o yüzden yolu kötü ve zorluyor beni. Bugün ondan mıdır bilmiyorum ama kasılmam var geldiğimden beri. Dinleniyorum :)hiç mi yok daha kıyafet :)) ne zaman izine ayrılacaksın canım ben devlet memuruyum 13 mayısa kadar çalışmak istiyorum tabi dayanabilirsem o kadar
Maddi durumlardan mı yoksa iş yeri mi bir şey dedi?
Canım inşallah yine ilki gibi vaktinde gelir bebeğin. Herhangi bir şikayetin var mı?
Benim doktorum 30'a kadar döner durur dedi :) Meraklanma erken canım.
Canım ben 35 hafta'da izne çıkacağım ve o zaman annemler gelecek onlara yaptıracağım kısmetseBenim daha dolabım yok. Yıkasam koyamam. Bence biraz erken şu an. Kirlenir.
Canım geçmiş olsun mantar mıymış?
Hoşgeldin canım. İnşallah her şey yolunda ve vaktinde olur.
Güle güle kullanın canım! Hepsi çok sevimliymiş. Allah sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.
ne güzel şeyler almışsın. Rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin. Rengarenk hepsi çok ciciKızlar Kumsal'ımın cicileri :)) Eki Görüntüle 1799767 Eki Görüntüle 1799765 Eki Görüntüle 1799764 Eki Görüntüle 1799763 Eki Görüntüle 1799762
Benim banyo işi tamam ama havlu alcam 2 tane daha. Katlanabilen küvetten aldım. Doğal sünger aldım ama müslin bez de alcam yıkarken kullanmak için. Uni baby köpük şampuan aldım.Evet canim ya daha banyo malzemeleri var hangi sampuan hangi islak mendil hangi pisik kremi almali
Biberon ve emzik almali mi emzik kullanmali mi hangi bebek bezini almali
Gogus pompasi almali mi
Ben yatak odasi yapmaya karar verdim sepet besik kullanimi bittiktrn sonra kendi odasina yatirmayi dusunuyorum o nedenle hangi oda takimi almali
Oy oy oy :)
Ay Güle güle giysin kuzun.ne kadar çok şey almissin böle. Ben 0 3 aya yetecek kadar aldım sonrasında ihtiyacı olunca alicam. Çok çabuk büyüyor giyemiyor bi sürü kıyafeti bebekler dio herkesKızlar Kumsal'ımın cicileri :)) Eki Görüntüle 1799767 Eki Görüntüle 1799765 Eki Görüntüle 1799764 Eki Görüntüle 1799763 Eki Görüntüle 1799762
Canım katlanabilir küvetten ben de almak istiyorum nasıl iyi mi.99 lira yazıo sen ne kadar à aldın. Seyahat için yanımızda götürmek istiyoruz dà uygun mu sence . Bir de içine nasıl bi File aldın . Ben de dogal sünger aldım.Benim banyo işi tamam ama havlu alcam 2 tane daha. Katlanabilen küvetten aldım. Doğal sünger aldım ama müslin bez de alcam yıkarken kullanmak için. Uni baby köpük şampuan aldım.
Sebamed pişik kremi. Masaj için zeytinyağ kullancam. Uni baby ıslak mendil aldım ancak ilk zamanlar kullanmak için babyme nin temizleme pamuğundan aldım.
Biberon ne olur ne olmaz diye aldım aventin küçük boy cam olanından. Emzik almıcam. Kullanmayı düşünmüyorum. Çok lazım olursa alırım. Şimdilik şart değil. Göğüs pompası da alcam. Manuel alacaktım ama çok can yakıyor manuel dediler o yüzden elektrikli alcam. İndirim filan bekliyorum. Ya da beşik bebek arabası alcamız yerden ucuza getiririz belki diye :):):) arkadaşım yeni doğum yaptı bir haftada bebeği memeye anca alıştı. Bu sürede mecbur pompa ve biberon kullandı. Lazım olabilir yani.
Oda yapmıyorum yatak odam ona da oda olacak kadar geniş.şifonyer yaptırcam kendi gönlüme göre. Bir de yatağı tamam. Ama hareketlenme zamanı gelince odasını yavaştan hazırlıcam oyun alanı gibi :)
Benim banyo işi tamam ama havlu alcam 2 tane daha. Katlanabilen küvetten aldım. Doğal sünger aldım ama müslin bez de alcam yıkarken kullanmak için. Uni baby köpük şampuan aldım.
Sebamed pişik kremi. Masaj için zeytinyağ kullancam. Uni baby ıslak mendil aldım ancak ilk zamanlar kullanmak için babyme nin temizleme pamuğundan aldım.
Biberon ne olur ne olmaz diye aldım aventin küçük boy cam olanından. Emzik almıcam. Kullanmayı düşünmüyorum. Çok lazım olursa alırım. Şimdilik şart değil. Göğüs pompası da alcam. Manuel alacaktım ama çok can yakıyor manuel dediler o yüzden elektrikli alcam. İndirim filan bekliyorum. Ya da beşik bebek arabası alcamız yerden ucuza getiririz belki diye :):):) arkadaşım yeni doğum yaptı bir haftada bebeği memeye anca alıştı. Bu sürede mecbur pompa ve biberon kullandı. Lazım olabilir yani.
Oda yapmıyorum yatak odam ona da oda olacak kadar geniş.şifonyer yaptırcam kendi gönlüme göre. Bir de yatağı tamam. Ama hareketlenme zamanı gelince odasını yavaştan hazırlıcam oyun alanı gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?