2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay Güle güle giysin kuzun.ne kadar çok şey almissin böle. Ben 0 3 aya yetecek kadar aldım sonrasında ihtiyacı olunca alicam. Çok çabuk büyüyor giyemiyor bi sürü kıyafeti bebekler dio herkes
Sağol canım benim benim aldıklarım 0-3 ay 3-6 ay yenidoğan almadım hiç. Birde yaz bebişi ya sık sık üstünü değiştiririm diye düşündüm foto çekince bende anladım biraz fazla almışım galiba :))

Teşekkür ederim tatlım :))

Canim aldiklarin cok guzel gule gule giydir insaAllah ben de kiyafeti cok aldim ilk torun ilk bebek ilk hevesten midir nedir annem de ben de coştuk birazcik :)

Bende eşime gösterdim Seninki leri. Biraz suçluluk duydum eşimde bu duyguma ortak oldu. Kıyafetle bez aldım bebise o kadar. Neyi bekliyorum onu da bilmiyorum. Nerden başlasam onu da bilmiyorum malum ankarada avm ye felan gitmeye korkar olduk. Netten de ne kadar alabilirim görmeden.

Canım benim benim aldıklarımı görmüşsündür sanırım görmediysende bak bi istersen benim aldığım kıyafetlerin en pahalısı 35 tl yi geçmez inan zaten bebişler hızlı büyüyor pahalı alırsak fazla bişi alamayız masraf çok olur normal bişiler al fiyat olarak ama çeşit bol olsun daha iyi . Bende civilden aldım lcw dan aldım normal bebek mağazasından aldım ucuza aldım ama takma böyle şeyleri marka olacak diye bişi yok :))

Ya canım e bebek joker gayet kaliteli ürünler satıyor fiyatlarda ole ucuz değil civil biraz daha uygun ama ben ordan aldığım herseyi çok beğendim. Tercih meselesi tabi ama o dediğin markalar gerçekten fazla pahali ve gereksiz geliyor bana. Gezmelik alırım bi kaç bişey ama fazlasına gerek yok bence

Canım öyle yazmışsın ki kendimi kötü hissettim valla ben aldım ama allah biliyor 10 tl 20 tl 30 tl hep kıyafetler ben cimcimebebe diye bi site var ordan bi kaç bişi aldım gördüysen güllü takım var onuda ucuza aldım lcw mallarıda güzel onu da netten alabilirsin hemde uygun illa awm ye gitme normal sokak arası bebek mağazasından da alabilirsin ben öyle çok ucuza aldım kıyafetleri.

Sağolun kızlar işte bi suçluluk hissettim acaba her şyini düşünüyoruz kiyafetlerini da gap zara fln mi alsaydik diye oyhh bebek sahibi olmak ne zormuş her şyin sagliklisini daha iyisini dusun dusun bitmiyor

Canım bence GAP'i ZARA'yı biraz büyüyünce dış giyim olarak alabilirsin. Kalite bakımından TR'de ürütülen %100 pamuklar daha iyidir diye düşünüyorum. Belli başlı kıyafetler dışında marka almadım. Woombie marka kundak aldım mesela çünkü bence onun tasarımı çok önemli. Müslin örtüyü de cuski aldım. İdil Baby de çok kaliteliymiş. Ben daha çok organik sertifikalı ürünleri almaya çalışıyorum markasına bakmadan. Ama kıyafetlerin çoğunu kayınvalidem almış, o da hep Türk markaları ve artık mağazadan mı aldı pazardan mı aldı bilmiyorum bile. Ama o kadar çok almış ki ziyan olmasın diye ben alamıyorum.

Kötü hissetmek olur mu sen ne güzel almissin için rahat ben bişey almadığım ve hala bişey alma isteğim gelmediği için kendimi kötü hissettim canimcim. Yanlış anlama lütfen Güle güle giysin meleğin hepsini zaten hesaplı kıyafetler konusunda fikrimız ayni

Anladim canim ben organik ip muhabbetini yeni duydum ya yani bilemedim napayim simdi sadece kiyafetlere %100 pamuk mu diye baktim yoksa organik sertifika fln bakmadim hiç ya müslin bez de alaym herkes aliyor :) ya ben cok kucuk bi sehirde yasuyorum burda oyle organik kiyafetler var midir bilmiyorum tam da kiyafet alisverisine son vermistim cok aldim cunku

Şampuan, krem vs mutlaka organik olmalı bence. Eczanelerden alınabilir. Açıkcası ben onları da mümkün olduğunca az kullanmak istiyorum. Saf zeytinyağım var. Banyodan sonra onu süreceğim. Şampuan yerine de Antakya'dan getirttiğim defne yağlı çok doğal bir sabun var. Bu tarz şeyler kullanmayı düşünüyorum.

Biberon ve emzik şartmış. Yeni doğan için Philips Avent cam biberon aldım. Hastaneden istiyorlarmış.

Göğüs pompasını çok düşündüm ama arkadaşlarım hastaneden kiralamamı söyledi. Onlar çok daha iyiymiş.

Aldığın şeyleri alma zaten ama mesela hastane çıkışı görmedim. Onu aldın mı? Ben daha çok internetten alıyorum canım. İstanbuldayım, ona rağmen. İnternette çok marka var.

Sampuan krem vs onları mustela dusunuyordum mustela nasil?
Saf zeytinyagi bende de var biberon emzik ben de philips avent dusunuyorum ay sen bu bilgileri benle paylassana canim saglikli urunler bilgilerini :)

Aldığın şeyleri alma zaten ama mesela hastane çıkışı görmedim. Onu aldın mı? Ben daha çok internetten alıyorum canım. İstanbuldayım, ona rağmen. İnternette çok marka var.

Hastane cikis aldim iki tane simdi bakacagim ne almisim sen su siteleri bana da soylesene canim

Kuzenimin esi hediye almis sagolsun Gap tan organik ipmis onu gorunce iste dedim ben hic duymadim organik ip fln ne bileyim ya ay kafalari yerim ben boyle dusune dusune

:) Yok canım ya benim de ilk bebeğin. Bebek konusunda yeni öğreniyorum. Ama son bir kaç yıldır mümkün olduğunca doğal yiyip, evi doğal şeylerle temizleyip, kimyasallardan uzak durmaya çalışıyoruz. İnanması güç ama eşimin de benim de sağlığımız çok iyileşti. Bağışıklık sistemimiz kuvvetlendi. Eşim sürekli hasta olurdu artık olmuyor. Onu kefirle, polenle besliyorum

Mustela iyidir herhalde. Dermo kozmetik ve yıllardır bu işi yapıyor. Fransız markası.

Google'a aradığım şeyi yazıyorum canım. Hep farklı sitelerden aldım. Hangisinde daha ucuzsa :)
Mesela organik hastane çıkışı yaz google'a. 80 TL'den 200 TL'ye kadar bir sürü farklı marka çıkıyor. Mesela Tobby Co. ucuz, İdil baby pahalı. Benimki Tobby ve çok güzel. Birisi hem ucuzundan almış hem pahalısından. Pahalısı daha kalın diyor.

Ben de baktim simdi hastane cikisima mini damla almisim %100 dogaldir kanserojen madde yoktur fln yaziyor arkasindaa

Bebegin kiyafetlerini neyle yikayacaksin? Ben de migrosta organik yiyecekler gordum mesela mercimek bulgur tavuk yumurta filan artik onlardan almayi dusunuyorum ev yogurdu yemeye basladim bir de saf zeytinyagi kullanmaya basladik esimin koyunden artik zeytinyagimiz meyvelerimiz sebzelerimiz yumurtamiz gelecek surekli buna seviniyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…