- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #29.321
Sağol canım alırsın böyle gördükçe zaman var daha :))Kötü hissetmek olur mu sen ne güzel almissin için rahat ben bişey almadığım ve hala bişey alma isteğim gelmediği için kendimi kötü hissettim canimcim. Yanlış anlama lütfen Güle güle giysin meleğin hepsini zaten hesaplı kıyafetler konusunda fikrimız ayni
Ben de baktim simdi hastane cikisima mini damla almisim %100 dogaldir kanserojen madde yoktur fln yaziyor arkasindaa
Bebegin kiyafetlerini neyle yikayacaksin? Ben de migrosta organik yiyecekler gordum mesela mercimek bulgur tavuk yumurta filan artik onlardan almayi dusunuyorum ev yogurdu yemeye basladim bir de saf zeytinyagi kullanmaya basladik esimin koyunden artik zeytinyagimiz meyvelerimiz sebzelerimiz yumurtamiz gelecek surekli buna seviniyorumm
Sana da geçmiş olsun canım. Ne kadarlık bebişin? İnş annesinin karnında uslu uslu durup büyürCanım öncelikle tebrik ederim:) allah analı babalı büyütsün bizim bebişlere abi olacak oğluşun:)
Çok zor korkulu ğzüntülü süreç yaşamışsın ama şükür kü oğlun kocaman bir kahraman, ben her şeyin iyi olacağına inanıyorum..
Dün benim de hastaneye yatışım yapıldı yoldan geldiğim için kontrol olayım dedim.. Açıklık varmış dün bugünğer geliştirici oluyorum ama bebim bebeğim öok minnak daha kgsi falan.:: sen umut oldun bana.. İnş sağlıkla kucağımıza alacağız.
Sütün de gelip veriyorsan harikasın bol rezene iç..
Daha erken canım. Benim 3 hafta önce baş gelişti şimdi makat geliş. Bu haftalarda daha çok pozisyon değiştirir bebişler endişe etmeKızlar benim bebeğim makat geliş şuan dönmedi kasıklarımda tekmelerini hissediyorum benim gibi bebişi henüz dönmeyen var mı
merhabalar. ben de 26+6 yım bugün ve maalesef benim de plasenta previa durumum varMerhaba güzel anneler. Biz de bugün 27+6 olduk. Ben de haziran annesi olacağım nasip olursa. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza. Bende plasenta previa var. Halk arasında eşin aşağıda olması diye geçiyor. Erken doğum riski var. Zamanımı yatarak geçirmeye çalışıyorum dua ediyorum hayırlısı diye. Aranızda bu konu ile ilgili önerileri olan var mı
Benim ilk dönemde vardı 12. Haftamda vardı 16 haftamda bi peçete kadar kanama yaşadım 1 gün hastanede yattım 15 gün rapor verdi doktor. 18. Haftamda şükür yukarı kaydı benim ve geçti bu durum şükür. İstirahat et yorma kendini. İnş olmaz ama en ufak bir kanama yada lekelenmede acilen beklemeden doktora başvur. Bi de bize cinsel ilişkiyi yasaklamıştı doktorum aklında olsun. İnş sağlıkla kucağına alırsın bebişini.Merhaba güzel anneler. Biz de bugün 27+6 olduk. Ben de haziran annesi olacağım nasip olursa. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza. Bende plasenta previa var. Halk arasında eşin aşağıda olması diye geçiyor. Erken doğum riski var. Zamanımı yatarak geçirmeye çalışıyorum dua ediyorum hayırlısı diye. Aranızda bu konu ile ilgili önerileri olan var mı
yok canım ya pahalı olması kaliteli olduğu anlamına gelmez. Bizim burada da yok öyle yerler. Kıyafet de almadım henüz. Benimkiler de normal şeyler olacak yani. Bir de kısa süreli giyeceği şeylere çok para vermeye gerek yok bence. %100 pamuksa yeter yani. Büyüdüğü zamana sakla o hevesini. Daha cici olur :)Ay masallah her şeyi almissin ya da ne alacagina karar vermissin :) herkes müslinden bahsediyor nedir bu müslin ben de alayim :) şampuan pişk kremi islak mendil vs sanirim onlari mustela alacagim eczanede satiliyormuş banyo havlusunu da organik ip muhabbeti var oyle mi almak lazim kii
Ya bakiyorum insanlar bebeklerine gap zara fln aliyor kiyafet olarak ne benim sehrimde ne konyada bu magazalar yok e bebek, joker ve civilden aldim kiyafetlerini uzuluyorum oyle pahali pahali mi alsaydik ne biliyim bu aralar kafayi buna takiyorum hepsi %100 pamuk gerci ama dedigim gibi Gap ta fln mothercare da fln bi alt ya da bi ust 80 lira 90 lira flnoyle mi almaliydik
Canım ilk başta pahalı gibi görünüyor ama aslında pahalı değil. Eğer dışarıda yemezsen, ıvır zıvıra para harcamazsan zaten az yiyorsun fiyat olarak hiç fark etmiyor. Ne güzel size köyden gelecek. Yoğurt yapmaya da alışsan iyi olur. Bebişlere yapacağız. Mini damla da iyi marka canım güle güle kullanın.
Kıyafetleri neyle yıkayacağız bilmiyorum. Annem sabunu rendeler onunla yıkarız diyor ama emin olamadım. Dalan Roxy kullanıyorum şu an canım memnunum.
yok canım ya pahalı olması kaliteli olduğu anlamına gelmez. Bizim burada da yok öyle yerler. Kıyafet de almadım henüz. Benimkiler de normal şeyler olacak yani. Bir de kısa süreli giyeceği şeylere çok para vermeye gerek yok bence. %100 pamuksa yeter yani. Büyüdüğü zamana sakla o hevesini. Daha cici olur :)
Müslin bez %100 pamuk, doğal, nefes alan, emiciliği yüksek bir bez. Yazın battaniye olarak kullanabilirsin sıcaklarda daha iyi olur. Ben kundak yaparken de kullancam. Ve banyodan sonra da havlusunun içine seriliyor. Emici olduğu için. İlk suyunu o almış oluyor yani. Ağız bezlerini de almıştım ben.
Güle güle giysin çok güzeller. İsmi de değişik ve güzelmişKızlar Kumsal'ımın cicileri :)) Eki Görüntüle 1799767 Eki Görüntüle 1799765 Eki Görüntüle 1799764 Eki Görüntüle 1799763 Eki Görüntüle 1799762
İnş sıkıntı yaşamadan sağlıkla kucağına alırsın bebeğinimerhabalar. ben de 26+6 yım bugün ve maalesef benim de plasenta previa durumum varrahim ağzı bayaa bir kapalıymış, çok az açıklık kalmış dedi doktor. her an kanaman olabilir de olmayabilir de dedi, ben de diken üstünde bekliyorum. işten de ayırmadı, sadece kendini çok yorma, ağır kaldırma ilişki yasak falan dedi. yürüyüş yapabilir miyim diye sordum çok yorulmamamı kendini zorlamamı söyledi. bu haftadan sonra yukarı da çıkmazmış, oof yaa işten ayrılmayı iple çekiyorum. inşallah kanama yaşamadan atlatırız, 37 yi görsek bari çok korkuyorum kanamadan.
merhabalar. ben de 26+6 yım bugün ve maalesef benim de plasenta previa durumum varrahim ağzı bayaa bir kapalıymış, çok az açıklık kalmış dedi doktor. her an kanaman olabilir de olmayabilir de dedi, ben de diken üstünde bekliyorum. işten de ayırmadı, sadece kendini çok yorma, ağır kaldırma ilişki yasak falan dedi. yürüyüş yapabilir miyim diye sordum çok yorulmamamı kendini zorlamamı söyledi. bu haftadan sonra yukarı da çıkmazmış, oof yaa işten ayrılmayı iple çekiyorum. inşallah kanama yaşamadan atlatırız, 37 yi görsek bari çok korkuyorum kanamadan.
Aynen canım benimkinin saati saatine uymuyor , bir saat önce baya aşağıdaydı tekmeleri şimdi göbeğimin hizasında tekmeler :)) doktorlar zaten 32. Haftadan itibaren pozisyon alır diyorlarDaha erken canım. Benim 3 hafta önce baş gelişti şimdi makat geliş. Bu haftalarda daha çok pozisyon değiştirir bebişler endişe etme
merhabalar. ben de 26+6 yım bugün ve maalesef benim de plasenta previa durumum varrahim ağzı bayaa bir kapalıymış, çok az açıklık kalmış dedi doktor. her an kanaman olabilir de olmayabilir de dedi, ben de diken üstünde bekliyorum. işten de ayırmadı, sadece kendini çok yorma, ağır kaldırma ilişki yasak falan dedi. yürüyüş yapabilir miyim diye sordum çok yorulmamamı kendini zorlamamı söyledi. bu haftadan sonra yukarı da çıkmazmış, oof yaa işten ayrılmayı iple çekiyorum. inşallah kanama yaşamadan atlatırız, 37 yi görsek bari çok korkuyorum kanamadan.
Eki Görüntüle 1799996 Bugün bunları aldım ben
Güle güle giysin çok güzeller. İsmi de değişik ve güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?