2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
cnm bi gun aclik ertesi gun tokluk ölculmez ama. aclik 84 normal ilk lokmayi yedikten 1 saat sonra ölcmen lazim tokluk icin. yarin ölcecekseniz ac karna ölc hemen bisey ye ve 1 saat sonra tokluk ölc
Makine benim degil ki..bir öğretmen arkadasin ben kursiyerim ac gel ben makineyi getircem bakariz dedi baktik..yarinda tok gel bakalim dedi2 saat sonra

Kızlar nasılsınız 2ay oldu bu topiceğe bakmayalı hepinizi çok özlemişim...nasıl gidiyor hamileliğiniz iyisiniz inş...Ben hala toparlanma aşamasındayım.. Hatırlamayanlar olabilir bende 2016haziran annesi olacaktım 25 ocakta 20haftalıkken kaybettim oğlumu ray yüzünden... Stawberry newmoon142 Lillyyy gofredo @valence deeplydisturbed Mandalinam07 Melos21 unuttuklarım kusura bakmasın

sağol canım seni hatırlıyorum tabi ki.
Ben iyiyim çok şükür bebekle ilgili bir sorun yok bild kadarı ile. kızım olacağı kesinleşti. ismi de Gonca olacak inş. ben şuan bebekten ziyade tezime odaklandım. tez danışmanımla birlikte doktora tezimin son düzeltmelerini yapıyorum, doğumdan önce bu işi bitirmeye çalışıyorum. ondan sonra doğum izni ve vınnn kocacımın yanına (eşimle ayrı şehirlerdeyiz hatırlarsan). yeni evlenecekmiş gibi heyecanlıyım aynı evde yaşam nasıl olacak acaba falan filan. bebek alışverişini de o zaman yapcam son haftalarda, benden böyle...
Sen nasılsın daha iyisindir umarım. İyi ol lütfen. İnş en kısa süre de Rabbim hayırlısı ile tekrar nasip eder, edeceğine inanıyorum. en azından sorunun kaynağını biliyorsun bu defa daha hazırlıklı olursun daha iyi olur herşey inş. arada uğra, tekar hamile olunca da yaz bize mutlaka.

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

fidancim hoşgeldin, nasılsın iyi misin canım?

kasılma bende de var yarın doktora soracağım bakalım.. yol çok yoruyor insanı ya geçen gün belediye otobüsü baya bi sarstı bebek karnımın bi yerinde toplandı acı vermeye başladı dayanamadım indim ben de.. kıyafet ben de internetten almadım ama sabun şampuan krem vs. ihtiyaçları ebebek ten aldım çok da memnun kaldım tek tek paketlemişler

Dişimi fırçalarken farkettim de dilim siyah olmuş bildiğin siyah renk bi şeye işaret olabilir mi ki yaw hasta fln mıyım ki ilginç
aynı şey benim de başıma geldi canım yaklaşık 1 ay kadar önceydi. dilim kapkara olmuştu. zaten grip geçiriyordum korktuğumdan hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptılar kanımda biraz enfeksiyon çıktı ama korkulacak bişey değilmiş ilaç bile vermedi.. kan tahlillerinde wbc oluyor ya o yüksek çıkmıştı benim. sanırım korkulacak birşey değil o birkaç güne geçmişti benimkisi de

kızlar ben de öğretmenim ve sanırım nisanın 2.haftası 32.haftayı dolduruyoruz ve izne ayrılma hakkımız başlıyor. (doğumdan önce en fazla 8 hafta d.sonra 8 hafta..) ..

Günaydın arkadaşlar az önce doktordan geldim bebeğimin son ultrason tarihine göre 29+0 olması gerek ama 28+2 çıktı şekerimde var diyet yapıyorum şekerim normal çıktı ama bebek geride olunca tedirgin oldum sizce ne yapmalıyım gelişmesi için birde kilosu 28+2de 1267 gr normal midir?

Günaydın sen misin hareketsiz diyen bir minnak serüvenininden merhaba gece başlayıp uyanana kadar devam etti acaba ne oldu dedim ama hiç halim yoktu uyku uyumak arası bir şey oldu içerde sıkıldık diyoruz artık galiba hiç yorulmadı demek ki bi gün hareketli bi gün hareketsiz olabiliyolar ama çok uykusuzum

Canim nasilsin? Bizde snei özledik aklimizdasin cnm. Nasil gidiyor?

Netten verdigim siparislerim geldi. Cok hosuma gidiyor.Rabbime sukurler olsun

Eklentiler

• 20160322_115123.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…