2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bebeğin sağlığı için yatmak zorundayız hiçbir işe yaramamak berbat Bi duygu ama en önemli işi biz yapıyoruz aslında, Bi insan getireceğiz dünyaya Allah'ın izniyle
Evet cnm cok gzl syledin bi can var ortada ve onun icin daha yuzunu gormeden nefesini duymadan ask yasayarak hayatimizi ona ynlendirdik. Insallah sag salim gelsinler tek duam. Sn niye yatiyosun onmli bsy dgldir umarm

Artik nerdeyse tum vucut yaglaniyorum

Canim iyice arastir iyi bir utu bul esinin dedigi gibi, sanirim kazanlilar iyi oluyor anneminki oyle bi sorayim memnun muymus

Evet bende direk firladim yataktan allahtan esim hemen ovdu ama yinede cok kotu oldum sanki yumurta gibi sisti kas gevseticide yasak

Kramp girdiğinde ayak parmaklarınızı kendinize doğru çekip bacağınızı gerin. En güzel çözüm bu gevşiyor hemen. Geçen hafta ben de yaşadım maalesef. Çok yorgun olduğum bir gündü. Gün boyunca hissettim acısını.
Yatmadan evvel bu hareketi tekrarlıyorum bazen kramp girecekmiş gibi hissettiğimde.

Benim bebiş çok mu tontiş yaa 26+2 de doktor 1150 gr dedi. Pztesi kendi doktoruma gitcem 28dolmuş oluyor bakalım o kaç diyecek.
26₺5 te gitmiştim 10 gün önce , 940 gr Demişti , ama makinadan makinaya farkediyor galiba , 26₺0 da hareketlerini az hissedince acildeki kadın doğum uzmanına gitmiştim 900 gr Demişti , 5 günde 40gr dan fazla alır heralde :))) perinatolog doktorum haftasıyla uyumlu Demişti ama senin ki çok geldi şimdi Gözüme :)))
Kızlar ütünüzden memnun musunuz? Benimki çok iyi kırışık açmıyor be parlatıyor. değiltirmeyi düşünüyorum öneriniz var mı?
benim eşimde formaları hep günlük Değiştiriyor, tefalin Buharlı ütülerini kullanıyorum , çok kolay ve ortak oluyor :)) gömleklerde aynı şekilde 4 dk ütülüyorsan 2 dk ya Düşüyor :)ütüde zaten tefalin en kötü modeli bile diğer markalara 5 basar ...

Kilosunu da ölçümlere göremi yapıyorlar ki. Çünkü haftasına da 27+3 yazmışmış. O haftaya göre normal oluyor. Bakalım kendi doktorum kaç diyecek. Sanırım tefal tercih etcem. Hem burada hem arkadaşlarımdan tefal öneren çok oldu.

Benim gobiste minik buna ragmen cok bel agrim var doktora soruyorum gobegin kucuk ama heryeri dolu diyo ve kiloda almadim hic 5 kilo vermistim verdigimi geri aldim sadece yine 56 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…