2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sagol cnm amin mantrfa gecti gbi ck skur camasrlarimo hep kaynar suya attm utuledm oyle gydm ilacida kullandm smdi daha kasnti yk ck skur artk beklicz yatip. Amin csnim hepimjz vakti ssatnde kavuslim

Kizlar gunaydin hepinize bu aralar bacagima asiri kramp giriyor sabaha karsi magnezyum kullaniyorum ama ne fayda bi caresini bulan varmi
Ben de ilk defa dün yaşadım kramp olayını bacağimin damarı cekiliyodu resmen saatlerce üstüne basamadim soda içtim dün akşam ve bol su çok kötü bişeymis ama

Canım bebek şeyleri hep övülür zorda kalan anne koşa koşa alır sonra fos:)
Bende ve kızımda seti var hu limon kehribarın:) kızım hala takıyor bir buçuk yaşında ben kaldırdım benimkini ama işe yaramadı ama kız çocuğuna kolte oldu işte.
Yeğenime de almıştık onda da işe yaramadı

Hicbisey kullanmasam catlayacagi kesin cunku cok kuru cildim ve bacagimda kilo alip vermeden kaynakli catlaklar var zaten o yuzden kullaniyorum insallah catlamaz

Hicbisey kullanmasam catlayacagi kesin cunku cok kuru cildim ve bacagimda kilo alip vermeden kaynakli catlaklar var zaten o yuzden kullaniyorum insallah catlamaz

lierac kullan kesinlikle. benim vücudum çok müsait çatlamaya. genetik derler ya birazda annem ablam feci çatlamıştır hamilelikte ama bu kremi kullandığımdanmıdır bilemem bitane minik çatlak bile olmadı koca karnıma rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…