2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sut yogurt snn gelismin icnde saglikli tuketebldigin kadar devam et ama yemiyenin bebegi sagliklik dehil hos :)

Yarın kontrolüm var kızlar.. heyecanlıyım.
Artık çalışmak istemiyorum yaa ama 20 mayısa kadar devam etmem lazım. Ücretsiz alma şansım yok (

Nasıl haber? Yine mi problem var maşallah dedeye yaş 70 iş bitmemiş misali :)
Yok yenisini istiyolar canım kötü bi haber almak istemeyiz hiç bir koşulda ama 3. yani yeni bebek haberi :) aman ağlanacak hallerine gülüyoruz işte allah akıl fikir versin o yaştan sonra problem olmaması zor bile bile lades

:) gittigi yere kadar gitsin bakalım bidaha ki kontrol 32. Haftada daha çok var. İnşallah kilo aldırabilirim. Haftası ile uyumlu çıksın o bana yeter :)
En sik kontrole bn gdyrm galiba :) 3.haftada bi hatta p.tesi gene gtcem 15 gun olmus olcak. Kndine yararli olacak olan ne varsa bebisede o yararli oyle dusun snn de bebis asagidaydi atsana resim :) merke ttm bnm gbimisin

Tesekkurler cnm ama parmaklara ulasmak hayal benim icin

Ben dün ağrıdan mahvoldum geceelr geçmiyo sol kalçam felaket asla sağa yatsam bile özellikle bebek ters dönünce başladı ama araştırdım pek normal bi durum değilmiş gebeliğe bağlıymış ben sola yatmayla alakalı sanıyordumhaberiniz olsun kızlar aizinde varsa dr sorun bide doğumdan önde ağda yaptıracaklar var mı ben uyuşturucu bi kremle mi yaptırsam diyorum aksi mümkün değil galiba benim için

Cici kayınvalide genç o zaman. Hem risk hem de o yaştan sonra onlara bir şey olunca çocuklar ne yapacak yazık :)

Cici kayınvalide genç o zaman. Hem risk hem de o yaştan sonra onlara bir şey olunca çocuklar ne yapacak yazık :)
Yok canım oda 45 i geçiyor kromozom anomali riskleri falan bayanda daha riskli allahım bana üç çocuk ver diye dua ediyomuş böyle insanlardan onları düşünmesini bekleyemeyiz allah ıslah etsin :) sen ne yaptın gittin mi doktora :)

benimde sağ tarafım ağrıyor yaaa.. Benimde planım ağdaydı ama kasılmalarım oluyor diye korktum yaptırmıyorum canım .. Emla krem var uyuşturmak için ama ben kullandım etkisini görmedim . Hamileler kullanabilir mi bilmiyorum ama ben hamile değildim kullandığımda .. Bende de herşey olumsuz hea felaket tellalı gibi hep olumsuz konuştum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…