2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
cnm rengarenk genç mobilyasından aldım. İstanbul Masko mobilyalar çarşısında şubesi var.

Kızlar ütünüzden memnun musunuz? Benimki çok iyi kırışık açmıyor be parlatıyor. değiltirmeyi düşünüyorum öneriniz var mı?

Hicbisey kullanmasam catlayacagi kesin cunku cok kuru cildim ve bacagimda kilo alip vermeden kaynakli catlaklar var zaten o yuzden kullaniyorum insallah catlamaz
Benimde önceden olma dizlerimde ve bacak içimde çatlaklarım var o yüzden ben de büyük ihtimal çatlıcam. Hatta akşam göğüs altımda ve göbek kenarında küçük kırmızı çatlaklar gördüm. Hayırlı olsun bana :):) yapacak bir şey yok.

Maşallah bebeğinize , 28+5te 1250 gramdı benimki de galiba çıtı pıtı bir kız olacak pek tosbik olacak gibi gelmiyor bana. Doktor gelişimi iyi dediyse boşver gerisini

Maşallah bebeğinize , 28+5te 1250 gramdı benimki de galiba çıtı pıtı bir kız olacak pek tosbik olacak gibi gelmiyor bana. Doktor gelişimi iyi dediyse boşver gerisini
Benim bebiş çok mu tontiş yaa 26+2 de doktor 1150 gr dedi. Pztesi kendi doktoruma gitcem 28dolmuş oluyor bakalım o kaç diyecek.

Yağ filan kullanmadın mı sen de benim gibi :) inşallah çoğalmazlar yaaa :/

Bebeyağı kullanıyorum sadece canım göğüslerime sürmek ilk başta aklıma gelmemişti ya çatladığını görünce oraya da sürmeye başladim oranın da çatlayacağını tahmin etmedim

PembeLokum canım doktor üç boyutlu yüzünü filan gösterdi mi?

Evet canım önceki iki gidişimizde yavrumu görememiştim yüzünü gördüm bu sefer yaw aynı ben bana benziyor he

Of yapma yaa ben de heveslenmiştim :/
Limon rengi olan benim de çok hoşuma gitmişti

Kızlar ütünüzden memnun musunuz? Benimki çok iyi kırışık açmıyor be parlatıyor. değiltirmeyi düşünüyorum öneriniz var mı?

Benimki de philips azur serisinden ama ütü yapmıyorum pek o yuzden iyi mi ütüm kötü mü tam bilemiyorum eşim home office calıştığı için ütülenecek bir kıyafet pek olmuyor bazen tişört ütülüyoruz obda skntı yok ama gömlek denemedim

bakalım bize de gösterir belki :) göğüs bacak göbek popo her yere sür canım çatlayabilir ha ben sürüyor muyum eh işte :):)
Benim eşim gömlekçi yaaaa gömlek giymeyi seviyor. Tişört de giyer onlar ütülenince sorun yok ama gömleklerde sorun yaşıyorum. Kendisi değiştirelim ütüyü emeğine yazık diyor :)

Benim de kramplarım oluyordu günlerce topallayarak geziyordum. Doktor günde 2 bardak sütü ihmal etme demişti. Bu ara yine aksatıyorum yavaş yavaş kramp belirtileri başladı.
Cnm soyledigin iyi oldu valla bende artik 2 bardak iceyim zarari yok faydasi var tesekkurler
Bu arada bebek agiz bezi icin iyi bi marka varmi bildigin

Cnm soyledigin iyi oldu valla bende artik 2 bardak iceyim zarari yok faydasi var tesekkurler
Bu arada bebek agiz bezi icin iyi bi marka varmi bildigin
Yani doktorumun bana önerisi oydu kalsiyum için en iyisi süt :) ben müslin ağız bezi almıştım ebebekten. Mycey di sanırım markası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…