2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim bebiş çok mu tontiş yaa 26+2 de doktor 1150 gr dedi. Pztesi kendi doktoruma gitcem 28dolmuş oluyor bakalım o kaç diyecek.
benim de bebeğim 25+4 te 1 kilo 60 gr.dı ve doktorum hemen vitamini kesiyoruz dedi. 1 kilo ve küsür normalde 28. hafta civarı olması lazım dedi :) bebeğim bnm de hafif kilolu. 3 haftadır gitmiyorum bakalım bu cumartesi 28+1 olacak kilosunu çok merak ediyorum. ben de günde 800 gr.ma yakın süt içiyorum ve sütün bebek için çok faydası var. bnm doktorum da sütü önerenlerden bakalım :) tabi bu söylenen kilolar ve boyu vs. %100 doğruluk payı yok bunu da söylüyor.
Arkadaşım doğuma girmeden bebeği 2,800 dü. doğduğunda 2,300 çıktı kilosu mesela :) ama haftasına göre kilosu yüksek yani bizimkilerin

Evet cnm cok gzl syledin bi can var ortada ve onun icin daha yuzunu gormeden nefesini duymadan ask yasayarak hayatimizi ona ynlendirdik. Insallah sag salim gelsinler tek duam. Sn niye yatiyosun onmli bsy dgldir umarm
Plasenta previa sebebiyle yatıyorum erken doğum riski var her türlü hareket yasak. Bebek hızlıca ve güzelce büyüsün diye dua ediyorum

Evet doktorların söylediğinden farklı doğuyor bebekler. Hiç birebir tutturan görmedim. Doktorlar sallıyor mu acaba bu kilo olayını diye aklıma gelmiyor değil

Ben bir bardak içiyorum+yoğurt çok yiyorum yumurtaya ara verdim biraz..

Doğumu konuşan var mı doktoruyla yoksa erken mi daha
Ben gidince sormak istiyorum ama dur bakalım der mi acaba :):):) ya normal doğum olacaksa ben ilçede oturuyorum doktorum il merkezinde o yüzden o nasıl olacak diye onu sorcam.

Canım ben ne vitamin içiyorum ne de süte yumurtaya çok dikkat ediyorum. Ama her gün bir muz yiyordum belki ondandır :)

Ben gidince sormak istiyorum ama dur bakalım der mi acaba :):):) ya normal doğum olacaksa ben ilçede oturuyorum doktorum il merkezinde o yüzden o nasıl olacak diye onu sorcam.
Sor bakalım senle doğum yapcağımız tarih aynı gün görünüyo hayırlısıyla inşallah normal mi istiyosun?

Haklisin canım doktorumla konusup decavit yazdirayim en iyisi. Teşekkür ederim uyarin için.

Bence de öyle doktorlar çok abartıp anne adaylarını çok korkutuyorlar insan ister istemez bbebeği için üzülüyor. Ama iste anne yüreği yine dayanmıyor. İki gündür yoğurt yiyorum bir kase bebeğim için. Midem almasa da ogurtu gelsede yine de yiyorum hepsi bebek iyi olsun diye.

Yoğurt tuketmeye başladım iki gündür bir kase yiyorum ogurtu geliyor ama yiyorum o o iyi olsun diye. İri olmasına gerek yok ama haftasından küçük çıkıyor beni düşündüren o. Sütü de muzlu icerim muzu seviyorum daha iyi olur en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…