2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ben kızımım kıyafetlerini yıkamaya başladım bugün itibariyle. Kurusun ütüleyip çantamı hazırlayacağım artık .. Ağrılarım oluyor korkuyorum hazır kalsın .. İnternette de haftama göre başlanması gerekiyor yazıyordu .. Sizler naptınız??

biz daha mobilya almadık ki ( o yüzden yikasam bile yerleştirecek yer yok

Ben geçen hafta yaptırdım hemde emla ile pek farketmedi yine aynı acıdı ya, laserde çok etki ediyordu ama agdayi pek degistirmedi

biz daha mobilya almadık ki ( o yüzden yikasam bile yerleştirecek yer yok
Ben de mobilya almadım canım odam yok diye 4 çekmeceli beşik aldım oda kutusunda kurulumunu yaptırmadım o yüzden yıkayıp kendi şifonyerime koyacağım şimdiden .. Benim kızım biraz aşağıda korkuyorum hazır kalsın dedim ani bişi olsa nasıl halledilcek diye düşünüyorum ya da biraz aceleciyim bilmiyorum :))

Bende hepsini yıkadım ütüledim çantası hazır sadece bezi eksik birde ne olur ne olmaz mama alcam sezeryan olduğum için hemen sütümüz gelmeyebilir

Sezaryan tarihin ne zaman canım ?
Daha kararlaştırmadı doktor ama 39. Hafta büyük ihtimalle kızımda sütüm hemen gelmemişti bizde mama vermek zorunda kaldık 3910 dan 3700 e düşmüştü kilosu kan şekeride düşmesin diye vermek zorunda kaldık her ihtimale karşı bulunsun yanında

Bendede var plasenta previa yarin kontrolum var bakalim ne durumda seninkisi totalis mi bide kanaman oluyor mu
Rahim ağzını tam kapatıyor malesef Can'ım totalis oluyormuş o galiba. Kanamam henüz olmadı ama tetikteyiz. İki doktora birden gidiyorum bir hafta birine bir hafta öbürüne. Senin durumun Nasıl yatıyorsun değil mi bu haftalar özellikle çok önemli çok yavaş hareket et mümkün olduğu kadar evden çıkma

Genel olarak hep dinleniyorum is yapmiyorum ama kisa kisa yuruyorumda cok yuruyunce rahatsiz oluyorum doktorun biri olumlu digeri olumsuz konusuyo biri o kadar kotu degil sezeryan olcan sadece bakarsin yukarida cikabilir diyo digeri cikmaz artik diyo bende yarin baska bi doktora gidecegim bakalim o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…