2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yaa maşallah ne deyim iyi cesaret :) hiç çocukları olmasa istemelerini anlayabilirm de. Pztesi benim randevum. Belim kasıklarım filan ağrıyor kasılmam oluyor inşallah her şey normaldir.
Emla krem önce kullanmıştım ben hiç faydasını görmedim. LR ın acil yardım spreyi var ağda acısını %70 azaltıyor diyordu. O kullanılabilir sanırım. Aldığım bayan göbeğinize sürmeyin başka her yerde kullanabilirsiniz demişti. Sorayım ama istersen senin için

Haklısın hastane çantası yapmak lazım ben de diyorum onu anneme eşime ama pek oralı olmuyorlar. Nisan ayını çıkarız diye moral veriyorlar bana

Haklısın hastane çantası yapmak lazım ben de diyorum onu anneme eşime ama pek oralı olmuyorlar. Nisan ayını çıkarız diye moral veriyorlar bana
Bizimkilerde öyle diyordu canım ama benim ağrılarım olunca onlarda korktular .. Birde internete baksınlar bu haftalarda hazırlayın yazıyor

Kizlar dogum yapcaginiz hastanede fiyatlar nasil biliyomusunuz? Ben dün sordum normal dogum 1250tl, sezaryen 1200tl dedi özel hastane tek kisilik odalar falan ama doluymus goremedim tabi. Doktorumada sormustum iki once gittigimde 32.haftadan once konusmayalim dedi onumuzdeki hafta gitcem 32nin icinde. Ama bana bi sorun cikmazsa 41e kadar bekleriz demisti bakalim ne konuscaz

Çok fazla kafanı karıştırmalarına da izin verme doktorun negatif olması kötü ama tüm riskleri anlatması da iyi her şeyi göze Alman için seni hazırlıyor

Ben medicine hospitale gidiyorum canım orada sordum normal 1200 epidural 1500 sezaryan 1700 civarıydı baya pahalı yani bana öyle geldi

Bizimkilerde öyle diyordu canım ama benim ağrılarım olunca onlarda korktular .. Birde internete baksınlar bu haftalarda hazırlayın yazıyor
Evet çok doğru. Allah biliyor Zaman'ını belki yarın belli yarından da yakın. Umarım 2 kilodan küçük olmaz ama her şeyin hayırlısı Mevla'm neylerse güzel eyler

Çoook Sağol canım ya ben onu bi araştırayım bulabilirim heralde nette flan çok iyi olur kıl kökleri güçlendi normal yaptırabileceğimi sanmıyorum benimde ağrılarım var artık riskli dönemleri atlatıyoruz yavaş yavaş rapor almaya da başladın sanırım canım bol bol dinlen sadece inşallah her şey zamanlıca olur.

Son düzenleme:
:))) sağol canım kalsiyumu artıralım ağrılara iyi gelir belki

Ben çoktan hazırladım ağrılarda arttı hadi bakalım odasında eksikler var

Ya burada yaptırmak istediğim yer 2000 doğum normalde sezeryan 2200 falan istanbula göre falan ne kadar pahalı 1200 de buradaki ilçede yapıyolar dr da ayrıca alıyomuş pahalı dediklerinize göre çalıştığım hastanede istemiyorum hijyen sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…