2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben yikadim utuledim hurca kaldirdim dogum cantasi hazirliycam simdi bide gecen instagramda bisey gordum atayim resmini fikir olsun takim takim tul keselere koymus

Eklentiler

• image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 124
Hayırlı aksamlar kızlar
Doğum çantaları hazırlanmış eksikler tamamlanmis maşallah bizim daha besigimiz alınmadı biberon bez ateş ölçer gibi ufak tefek eksiklerimiz var daha inş. en kisa surede hallederiz..

Seninki biraz daha pahaliymis canim. Benim doktor muaynehanesinde bakiyo doguma geliyo galiba hastaneye ozaman ayri bide onami vercez para nasi soriyimki ben simdi bunu doktora???

Bizimde herseyimiz hazir :) devlette dogum yapmicak heralde hickimse
Aslinda benim evim devlet hastanesinjn karsisinda ama bi arkadasim burda yapti dogumu ve cok kotuydu dedi kimseyi almiyolar yanina sanci cekerken falan. Ozel hastaneye gitcem ben yarim saatlik yol ilceden ile bide. Ama dogum zamani esim yanimda olsun istiyorum ben mutlaka cunku elim ayagim gibi resmen onsuz yapamam

Seninki biraz daha pahaliymis canim. Benim doktor muaynehanesinde bakiyo doguma geliyo galiba hastaneye ozaman ayri bide onami vercez para nasi soriyimki ben simdi bunu doktora???
Sor canım ne olacak hastaneye sor onlar bilir biz sorduk kendisi alıyomuş öyle dediler aynı paraya denk geliyo başka yerde 2000 e yaptırmayı düşünüyorm ben de ayrıca alacaksa o demeye utanmaz sen de utanma yani :) sağlıkçıyım indirim olur mu bilmiyorum. Ama bazıları alıyor yani.

Canim benimde sol kalçam ağrıyor geceleri agridan uyaniyorum doktor normal diyo ne gibi zararı varmıs ki

Canim benimde sol kalçam ağrıyor geceleri agridan uyaniyorum doktor normal diyo ne gibi zararı varmıs ki
Kalsiyum eksikliği falan olabiliyomuş canım omirilik sinirlere bası yapabiliyomuş ortopediye gidenler bile varmış devam ederse gidicem kalsiyum için tahlil verdim almadım sonucu. Benim ki fazla oluyor

Kalsiyum eksikliği falan olabiliyomuş canım omirilik sinirlere bası yapabiliyomuş ortopediye gidenler bile varmış devam ederse gidicem kalsiyum için tahlil verdim almadım sonucu. Benim ki fazla oluyor
Valla iki doktora görünüyorum biri bile tahlil istemedi normal deyip yolluyogeceleri kemigim batiyo resmen

Valla iki doktora görünüyorum biri bile tahlil istemedi normal deyip yolluyogeceleri kemigim batiyo resmen
Anladım canım parmaklarda falan uyuşukluk oluyosa basit bi ağrı olmayabilir şiddeti artarsa yaptırırlar belki sen süt kalsiyum magnezyum takviyesi al ek olarak ben öyle yapıyorum ayrıca benim doktorumda normal diyor duyduklarım o yönde ciddiye alınıyormuş

Kızlar ya ben bi uzman doktora gidiyodum telefon numarasi falan vermiyor ben de bi Prof a gitmeye başladım.şimdi siz doğum fiyatlarını yazınca benimkiler uçmuş dedim hastane 1600 lira uzman doktora yaptirirsam aynı hastanede Prof a yaptirirsam 3500 de o istiyo 5100 tutuyo ozaman da

Öğlen 3 ten bu yana 68 ileti :)) ne kadar hareketli bir grup böyle :))
Canım , riskli bir gebelik durumun yoksa Prof. Bakınmaya gerek yok bence , bende araştırma hastanesinde Olacağım maalesef , 2 doktora gidiyorum biri özel hast. Uzman diğeri araştırmada Prof . , zaten her ikiside sezeryan diyorlar benim için , 3 er cmden 3 adet miyomun vardı gebelik öncesi hiçbiri almadı , şimdi 14 cm oldular , sezeryanla benek alındıktan sonra miyomları alacak doktor o Yüzden Prof.a sezeryan Olacağım , keşke doktorum özel hastanede çalışsaydı , araştırmadaki personeli sevmiyorum maalesef , ahırdaki hayvana daha iyi muamele yapılıyordur o kadar kötü ama mecburiyetten

Benim annem yapacak yikama utuleme islerini ben cok kemik agrisi cekiyorum artik kalkamiyorum surekli yatiyorum annem de nisan ortasi veya mayis basina yapar herhalde
Ben de daha hazırlamadım hiç bişi herkes doğum çantası bile hazırlamış ben mi yavaşım kızlar mı hızlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…