2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadasiminda ayni sebebi var ama smdi yavas yavas yukari ckmaya baslams rabbim sanada kolaylik versn cnm
Birde ben mama almadım ya bez aldım ama .. Mama alsam mı bende
Bugün doğum yapacağım hastanenin gebe eğitimine gittim. Kesinlikle mama, biberon, emzik getirmeyin dendi. Zaten biberon kullanmıyorlarmış mama verilen bebeklere artık. Sonra memeyi almıyorlar diye. Ucu açık silikon kaşık gibi birşeyler besliyorlarmış. Bez alın ama tabii.

Bende egitimlere gitmek istiyorum ama kayseri de bulamıyorum ya

Fiyatlar baya yuksekmis buranin en iyi hastanesinde normal dogum 450 sezaryen 750 ama benim devlette yapma ihtimalim yuksek cunku plasenta previa var ve devlette yapilmasi oneriliyor bu durumda

Bence kendisi konusma arasinda soyler sonucta isi bu. Ozaman benimki seninkini bile gecebilir bakalim nekadar isticek sali gunu ogrencez. Seninde insallah iindirim falan olur ki bence olmali saglikcisin

Ben de daha hazırlamadım hiç bişi herkes doğum çantası bile hazırlamış ben mi yavaşım kızlar mı hızlı

Ben daha esya alirim ne biliyim ortu alirim kiyafet alirim yikanacak biseyler alirim diye henuz yikama asamasina gecmedim acele etmek istemiyorum daha ne biliyim oto koltuguna bebek arabasina yedek ortuler dikecegiz müslin ortu alacagim daha fln

Bende egitimlere gitmek istiyorum ama kayseri de bulamıyorum ya
Eğer bulamazsan, internetten öncelikle doğuma hazırlık nefes teknikleri, sonrasında emzirme teknikleri ve yenidoğan bakım tekniklerini detaylı inceleyebilirsin canım.

İnsta hesabın varsa sabiha.sezer ismiyle bulabilirsin aldığım bayanı. Çok yardımcı oluyor. Ben aldıktan sonra bile whatsapptan yazıp yazıp soru sordum :):) hepsine de ilgi ve samimiyetle cevap verdi.

İnşallah canım. Sağlıkla doğsunlar da önemli değil. Nasip işi doğum :) sancın tutar normal diye gidersin sezeryan olur çıkarsın :) en son muayenen ne zamandı? Bebişin kaç kg dı?
Aynen hakkımızda hayırlısı inşallah..geçen haftaydı canım muayenem 880 gram dedi haftasına göre normalmiş uzun boylu olcak inşallah dedi bide 33cm 'miş oğluşum

Ocak ayından önce doğum ücretleri daha uygundu örneğin normal 900 sezaryan 1500 epidural 1200 tl di sonra yemi yılla birlikte fiyatlarda uçtu

Ben daha esya alirim ne biliyim ortu alirim kiyafet alirim yikanacak biseyler alirim diye henuz yikama asamasina gecmedim acele etmek istemiyorum daha ne biliyim oto koltuguna bebek arabasina yedek ortuler dikecegiz müslin ortu alacagim daha fln
Doğru daha havlu-bornoz almadım ben de hepsi beraber yıkancak erken zaten bence

Evet canim ama tek basina yapanlar tabi yapacak bi an evvel is yapmak iyice zorlasti artik annem de bi erken dogum olur Allah korusun bundan korkuyor ama dur bakalim hayirlisi alacaklarimi bi bitireyim de
Zaman azaldıkça heyecan artıyo ama yaa ders çalışmaya oturuyorum tekme atıp duruyo dikkat dağıtmaya şimdiden başladı yaramaz

Kizlar bugun oğlenden beri adim atarken canim aciyo asagi baski gibi.. adim atmak icin ayagimi kaldirdigimda acayip bir acı oluyo.. yuruyemiyorum nerdeyse.. bunu yasayan var mi? Sancim yok..

Kizlar bugun oğlenden beri adim atarken canim aciyo asagi baski gibi.. adim atmak icin ayagimi kaldirdigimda acayip bir acı oluyo.. yuruyemiyorum nerdeyse.. bunu yasayan var mi? Sancim yok..
Magnezyum eksikliğinden olabiliyor. Bir doktoruna sor bacaklarda kasılma oluyor genelde o yüzden. Bir doktorunla konuş istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…