2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sen dediğin spreyi kullandın mı canım? Acıyı azaltıyor mu gerçekten?

Ya ben oturunca uzanınca sürekli kasıklarımda pıt pıt bişi atıyor bebiş değil düzenli ve sürekli ne acaba kızlar yaa

İnsta hesabın varsa sabiha.sezer ismiyle bulabilirsin aldığım bayanı. Çok yardımcı oluyor. Ben aldıktan sonra bile whatsapptan yazıp yazıp soru sordum :):) hepsine de ilgi ve samimiyetle cevap verdi.
Teşekkür edrm canım bakıcam sen bu şekilde kullandın mı ki

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir Cuma günü geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bnde bu ay sonu gtcem egitime insallah. Bn hastanemle gorusmustum ne getieiyim dye biz herseyi karsiliyrz ama siz istedgnizi getirin dedi her hastane ck farkli ya

Cnm daha once agda yapmadysan uyustrucu flan deneme :) etkisi yok ama bn bu ay evde kendm yapabldm agdayi :) o koca gobekle bnde saga yataniyrm uyusuyo hemen solda ck rahatm

Benimki fazla pinpirikten geliyor :
Benimki pinpirikten oluyor aslında her muayenede dünya para gidiyor napcam bilemedim.

Canım ben ne vitamin içiyorum ne de süte yumurtaya çok dikkat ediyorum. Ama her gün bir muz yiyordum belki ondandır :)
Olabilir cnm. Ben de her gün aç karna 1 kaşık pekmez ardından büyük bardak süt. kahvaltı öğlen yemeği vs geçtikten sonra 4 civarı 1 meyve, saat 5'te de 6 adet ceviz her gün bu sıralama ilaç alırmış gibi saatlerim var aksatmam hiç. Meyveyi çok tüketme dedi doktor. Yani bugünü elma yediysen başka meyve karıştırma dedi. hem şeker açısından hem de sağlık açısından. Çok meyve yersem bebeğim sağlıklı olur diye birşey yok dedi. Meyvenin de zararları var dedi. heleki gebelik şekerinde. Allahtan ben de şeker çıkmadı. Bugün 1 muz yiyeceğim ki muz meyveler arasında en hızlı en besleyici meyve. (sadece bebek için değil yani.) 1 yaşını doldurmadan muz bebeklere yasak ordan anla ne kadar vitamin dolu için. Bugün muz yediysen başka meyve yeme diyo doktorum.

Evet doktorların söylediğinden farklı doğuyor bebekler. Hiç birebir tutturan görmedim. Doktorlar sallıyor mu acaba bu kilo olayını diye aklıma gelmiyor değil
Yok cnm salladıklarını düşünmüyorum. Kullandıkları makinalar Avrupa standartlarına göre sistemleri genel olarak. Ölçüm yapıp işaretlediklerinde makine sistemsel kilosunu ve boyunu çıkarıyo. Sadece %100 doğruluk payları yok. Doktorum bana öyle dedi. Şimdi doktorumun kullandığı makine yeni olduğu için çok fazla oynama yapmaz, doğum esnasında dedi. Ama arkadaşımın girdiği makina oldukça eskiydi. Yani neredeyse yarım kilo fark oldu onda. 150 200 civarı yanılma yapı normalmiş öyle dedi doktorum.

Kızlar bu arada sütü de fazla içmeyin, günde 2 normal bardaktan fazla inek sütü de demir eksikliği anemisine neden oluyormuş. Bu da bizde ve bebekte kansızlığa neden oluyormuş. Ayrıca dün eğitimde yeni model kundakları sordum, uyurken kolları bir kumaşlar tülbentle
rden sarabilirsiniz ama bacaklar asla dediler. Kalça gelişimine olumsuz etki yapıyormuş. Almaktan vazgeçtim. Çok soru sordum, hastanenin anestezistlerini bile soru yağmuruna tuttum :)

Seninki biraz daha pahaliymis canim. Benim doktor muaynehanesinde bakiyo doguma geliyo galiba hastaneye ozaman ayri bide onami vercez para nasi soriyimki ben simdi bunu doktora???
cnm onu sana sorarlar. Ya da sen sor tabiki siz mi gireceksiniz doğuma kim yapıyor, ücret nedir doktorunun ağzından duy ücreti. Bazen kendileri de indirim yapıyor.
Ben medicanaya gidiyorum. Doğumu genelde ebeler yaptırıyor. ki ebeler doktorlara göre daha çok tecrübeliler. Doktor doğuma girse bile, ebeler şimdi şöyle yap, şimdi böyle yap diye yönlendiriyo genel olarak. Üstüne bi de doktora para ödüyorsun doğuma girdi diye. (normal doğum için konuşuyorum) sezer yanı bilmiyorum nasıl oluyor. Arkadaşım Medilife de doğum yaptı ve onun doktoru da doğuma girdi üstüne ekstra para verdi ve elini bile sürmedi dedi. ebeleri yönlendirdi hep, bir problem olursa son müdahaleyi yapıyor dedi.

Sen dediğin spreyi kullandın mı canım? Acıyı azaltıyor mu gerçekten?
Canım bu amaçla kullanmadım ama düşme kesiklerde kullandım acısını hemen alıyor. Eşimin alerjisi vardı kaşınan yere sıkınca kaşıntısı geçti. Vs vs. Bir sürü etkisi var. Bu konudada etki ediyordur büyük ihtimal.

Ya ben oturunca uzanınca sürekli kasıklarımda pıt pıt bişi atıyor bebiş değil düzenli ve sürekli ne acaba kızlar yaa
cnm bebek hıçkırıyo. kalp atışı gibi pıt pıt aralıksız durmadan oluyo ve 2 -4 dakika nerdeyse devam ediyo. böyle yumuşak yumuşak vurma gibi ama vurma değil bebek hıçkırıyo ve zıplamasına sebep oluyo o da çok hafif kasıklarına dokunuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…