2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ben de ağda yaptırmak istiyordum bugünlerde ama korkuyorum bayadır lazere gidiyordum, ağda acaip acı verecek. Korkuyorum rahme etkisi olmasın
Bir de bebeğim şuan ters duruyor, geçen hafta ayaklar yukardaydı. hareketleri hissetmeyince doktora gittik ters dönmüş. Sizce ne zaman normal pozisyonuna döner?

Aynen hakkımızda hayırlısı inşallah..geçen haftaydı canım muayenem 880 gram dedi haftasına göre normalmiş uzun boylu olcak inşallah dedi bide 33cm 'miş oğluşum
Ben de 26+2de gittim. 35cm. 1150gr dedi. Kıyaslama yapıyorum tontiş benimki biraz sanırım. Ama bu değerlere pek güvenemiyorum. Pztesi günü kendi doktoruma gitcem bakalım o kaç diyecek.

Benimki sürekli hapşuruyor demekki :))

Anladim canim sagol. Bakalim sali gunu randevum var konuscaz insallah.

Ben de 26+2de gittim. 35cm. 1150gr dedi. Kıyaslama yapıyorum tontiş benimki biraz sanırım. Ama bu değerlere pek güvenemiyorum. Pztesi günü kendi doktoruma gitcem bakalım o kaç diyecek.
Maşallahh 1150 için çok demedi mi dr bi de benimkine uzun dediyse seninkine tam selvi boylu derdi heralde

Ben de bu hafta gitmeyi planlıyorum, aslında gebeliğimin başlangıcından beri düzenli gidiyorum ama gerçekten gebelik öncesine nazaran daha acılı. Çoğu gitti azı kaldı, en fazla iki kere daha gideriz gibime geliyor doğuma kadar.

canım bende lazere gidiyodum o yüzden ağda hiç düşünmüyorum biliyosun ağdayla almamak lazım. tüy dökücü yada jiletle halletmeye çalışıcam. emzirirken gidebiliyoruz heralde lazere dimi

Canım rahminde kasıklarında kasılma varsa bence hiç riske atma kendini .. Benim bebeğim hep tersti dönmedi bugün randevum var bakalım dr ne dicek sanırım bu iş biraz şans işi takma bunu artık tıp gelişti sezaryanda olsa eskisi gibi ağır olmaz diye dğşünüyorum

Merhaba anneler...

Bebeğimin odasını hazırladım dolabını dizdin çok şükür. Tek eksiğimiz lohusa pijaması geceliği terliği tacı kaldı. Çok şık aramaktan bulamadım. Hem zarif hem şık istiyorum. Kadife dantellileir azıcık beğendim ama onlar da haziranda vs pişirir bizi, bir türlü kafama göre bulamadım..

Kızlar bebeğin dönmesini niye kafaya takıyorsunuz.. Doğum anında bile dönüp gelen bebekler var, ne zaman nasıl geleceğine bebek karar veriyor.

Kızımı kırkıncı haftada doğurdum 39 da dönmüştü ve ben kafaya hiç takmamıştım. Yolu biliyorlar nasılsa..

Benimde tek eksiğim o .. Lohusasepeti.com da güzel şeyler var ama ben görmeden almak istemiyorum

Benimki fazla pinpirikten geliyor :

Benimki pinpirikten oluyor aslında her muayenede dünya para gidiyor napcam bilemedim.
Aslında pimpirikli olmak gerekiyormuş , ben ilk gebeliğimi gazla rahatlığından kaybettim 6 aylık bebeğimi , keşke araştırma hastanesinde Prof. Bakınsaymışım dedim , keşke demektense için rahat etsin , bir Ömür boyu acaba şu doktora gitsemiydim rahatsızlığımı görürmüydiki demektense , gitmek daha mantıklı 2-3 doktora ... Çünkü bir doktorun göremediğini direk doktor görebiliyor ...

arkadaşlar karnımdaki kasılmalar sebebiyle devlet hastanesine gittim.çok şükür sancım falan çıkmadı sadece biraz dinlenmem gerekiyormuş. ama doppler ultrasonda baktılar doktor dedi ki bebeğin kalbine giden 4 tane ana damar var. bunun 3 olması gerekiyor dedi. çok korktum. 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?

Kontrolden geldik.. Oğlum 1100gr olmuş.haftasıyla uyumlu dedi doktor.. Gebelik şekeri olan gebelere göre normalmiş bebeğin gelişimi.. Suyunda iyiymiş.. 1aydır aynı kilodayım diye tebrik etti beni kilo almadan 1 ay geçirdiğim diye.. Sizce kilosu nasıl..

Bende çok doktora gidenlerdenim.. Özel muayenehaneye gidiyorum sonra ilçede devletegidiyoeum ama hastahanede Kübra yada başka ekipman pek yeterlı değil diye ilde ki kadın doğum hastahanesine gidiyorum.. Özel deki fakülteye de yönlerdid beni..

Magnezyum eksikliğinden olabiliyor. Bir doktoruna sor bacaklarda kasılma oluyor genelde o yüzden. Bir doktorunla konuş istersen.

Yaa olabilir belki ama.. bu cok fena bir aci veriyor adim attirmiyor.. bebek mi baski yapiyo nedir ablamadim.. pazartesiye kadar devam ederse gidicem doktora..

bende de aynı sorun var . masa başı çalışıyorum. sanırım dik oturduğumda bebeğim rahatsız oluyor. biraz geriye yaslandığımda hareketler kesiliyor. özellikle dikkat ettim. dik oturduğumda oluyor. geriye çekil biraz diye vurmaya başlıyor diye düşünüyorum.

Ben açık olmama rağmen eşim kısa kol ve göğüs dekoltesine izin vermiyor :))
Sade kapalı yazlık bişi bunu buldum fikir olabilir :)

Eklentiler

• image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 75
İyi de canm ayrıntılıya girmedin mi sen orda kalbine tek tek bakmadı mı dr nasıl farkedemedi of yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…