2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Maşallah canım, seninle takvimimiz aynı. Ben de çarşamba gittim, 1200 gr. Normal dedi, suyu da güzel dedi, diyabetli görünüm ve irilik de yok dedi, insan çok mutlu oluyor bunları duyunca, sağlıkla hep birlikte kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Millet bebeği iri olsun istiyor ama ideali haftasının sınırlarının içinde olmak.

Devlete guvenme canim ablam ada kalbinde parlaklik var dediler ayrintiliya grdi bsy cikmadi suan 4 taneyse 10 gun snra 3 e duscek hali yok bi baska dktora daha gt hemen icin ferahlasin detayli doktorun sonucta bunun riskine asla grmez kagit imzaliyolar rapor vrriyolar

Evet sorma korkuyo insan çok kilo bebekte iyi değilmiş heleki gebelik şekerinde.. Benim kilosu iyi değil mi.. Sanki besleyemicem sandım dşyer yapınca.. Geçen cuma 994 gr dı.. Bu hafta 1100gr.. 106 gr almış.. Muz yemeyi özledim ama gerçekten..

ayrıntılıya girdim temiz çıkmıştı canım ya şimdi de kafamı karıştırdılar insanın içine kurt düşürüyolar

Canım bence iyi bir doktora git devlete güvenme. Her devlete acile gittiğimde saçmasapan şeyler duyup üzüldüm korktum artık akıllandım kendi doktlrumdan şaşmıyorum

Canım bence iyi bir doktora git devlete güvenme. Her devlete acile gittiğimde saçmasapan şeyler duyup üzüldüm korktum artık akıllandım kendi doktlrumdan şaşmıyorum
haklısın canım ya ben de mecburiyetten gitmiştim acile. kendi doktorum içimi rahatlatır inşallah;(

Kızlar kalçam belim çok fena benim yaa sanki uyuşuyor gibi oluyor. Bacaklarıma vuruyor ağrısı da. Sizin de böyle mi?

Kızlar kalçam belim çok fena benim yaa sanki uyuşuyor gibi oluyor. Bacaklarıma vuruyor ağrısı da. Sizin de böyle mi?
Benim yorulunca belim yara gibi ağrıyor. Uyuşma değil de müthiş bi sancılı bacakalra vuran ağrı . Gece nasılsın canımm benim karnım agrio bildiğin o da dokunsam yara gibi her tekme de acio

Cnm daha once agda yapmadysan uyustrucu flan deneme :) etkisi yok ama bn bu ay evde kendm yapabldm agdayi :) o koca gobekle bnde saga yataniyrm uyusuyo hemen solda ck rahatm
Canım ağda daha önce çok yaptım kendim ama hepsinde iki saat sürüyodu ve çok acıyodu o yüzden denemedim hamilelikte

canım bende lazere gidiyodum o yüzden ağda hiç düşünmüyorum biliyosun ağdayla almamak lazım. tüy dökücü yada jiletle halletmeye çalışıcam. emzirirken gidebiliyoruz heralde lazere dimi
Canım ben araştırıyorum ama tüy dökücü yüzde ellisi zarrlı diyo veet var duşta olanı nasıl olur bilmiyorum ama köpük denmiştim ben o kötüydü bana da habr verirsen sevnrm

ayrıntılıya girdim temiz çıkmıştı canım ya şimdi de kafamı karıştırdılar insanın içine kurt düşürüyolar
Canım Doppler cihazından mı baktı yoksa ultrasondan mi baktı , dopler cihazından görüleceğini sanmam , bende 2 doktora gidiyorum 22 haftalıkken perinatoloğa gitmiştim, herşey yolundaydı Ayrıntılı bakmıştı 24. Haftada normal uzman doktoruna gittim midesi 1 hafta ileriden gidiyor dedi , 25 te tekrar gittim bu sefer yok normalmiş dedi .. Bazen doktorlarda yanılabiliyor, olmazsa başka bir doktora daha git ... İçin rahat etsin

Canım ağda daha önce çok yaptım kendim ama hepsinde iki saat sürüyodu ve çok acıyodu o yüzden denemedim hamilelikte
O zmn hic deneme canim gerilirsin ama tavsiyem dongunu takip et yada netten bak adet dongu tarihin gectysr bide cok uzatmafan bilen birine aldir mayistada aldrrsn en son baktn dogum geldi alamiyosn jiletle mecbur :)

O
Ohh masallah kuzuya ne kdr gzl buyumus annesi bebeklerin ne zmn dncegi belli olmuyoms cnm dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…