2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım ben araştırıyorum ama tüy dökücü yüzde ellisi zarrlı diyo veet var duşta olanı nasıl olur bilmiyorum ama köpük denmiştim ben o kötüydü bana da habr verirsen sevnrm

Zararlı ama bende mecburen duştakibi kullanıyorum lazere gidemem ağda yaptıramam jilet tam temizlemiyor. O yüzden doğum lohusalığa kadar böyle idare edicem..

Zararlı ama bende mecburen duştakibi kullanıyorum lazere gidemem ağda yaptıramam jilet tam temizlemiyor. O yüzden doğum lohusalığa kadar böyle idare edicem..
Canım ben de bi kere kullanıcam karar vedm yaptıramam sanırım ben de köpük olanı kullancam ama ya çünkü baktım onda bir hafta diğerinde dört gün yazıyor ben kullanıp memnun kalmamıştım sen duşta kremimi kullanacaksın köpük daha iyi olur galiba . Jilet idare ediyor normalde ama doğumda trch edilmez

O zmn hic deneme canim gerilirsin ama tavsiyem dongunu takip et yada netten bak adet dongu tarihin gectysr bide cok uzatmafan bilen birine aldir mayistada aldrrsn en son baktn dogum geldi alamiyosn jiletle mecbur :)
Haha aynen canım ben de öyle düşünüp vazgeçtim mecbuuur :))

Evet canım haklısın gerçi Allah neyi nasip ettiyse onu yaşicaz hepimizin minnaklari sapasağlam olsun inşallah.

Benim yorulunca belim yara gibi ağrıyor. Uyuşma değil de müthiş bi sancılı bacakalra vuran ağrı . Gece nasılsın canımm benim karnım agrio bildiğin o da dokunsam yara gibi her tekme de acio
Göbeğimde bazı yerlere değince morluk acısı gibi acıyor. Gece zor uyuyorum ama sabah çok iyi hissediyorum.

mrblar haziran annişleri:) benimde kızım olacak inş.. 28+2 deyim ve pazartesi kontrolüm var.. 3 hafta önceki kontrolümde yani 25. haftada 850 gr 32 cm demişti doktor.. normal gelişimi dedi. sizce nasıl?

Merhaba hanımlar. Bugün çok yorum kendimi sabah yürüyüş yaptık,eşimle pazara gittik.sonra okula gittim.çocukları gezmeye tiyatroya falan götürdük ve ister istemez kosturdum durdum.akşam servisten inip eve zor yürüdüm.sol kalcama dehşet bir ağrı saplaniyor.geldiğimden beri yatıyorum. Magnezyum vermişti doktor ama ben günlük kullanmıyorum. Sanırım günlük kullanMAM gerekiyor.böyle bir durum yaşayan ve magnezyum u düzenli kullanan var mı ,yan etkisi varmı magnezyum un.

Uzan ayaklarının altına yastık koy canım .. Ben düzenli kullanıyorum yan etkisi olmadı bende

24 saatin 23 saatini yatarak geçirmeme raĞmen 19. Haftadan beri günlük 1 doz olarak kullanıyorum , yan etkisi yok canım artısı var :)) doktorum kasılmalar artarsa günde iki kez kullanabileceğimi söyledi ...

ayrıntılıya girdim temiz çıkmıştı canım ya şimdi de kafamı karıştırdılar insanın içine kurt düşürüyolar
Canım sen güvendiğin iyi bi doktora daha görün bence 10 gün bekleme. Hatta bulabilirsen fetal eko yaptır (çocuk kardiyologları yapıyor) inş bi sorun yoktur

Canım ben araştırıyorum ama tüy dökücü yüzde ellisi zarrlı diyo veet var duşta olanı nasıl olur bilmiyorum ama köpük denmiştim ben o kötüydü bana da habr verirsen sevnrm
Kızlar tüy dökücü kullanmadan önce doktorlarınıza danışın kesinlikle. Krem de olsa deriden emilip kan yoluyla bebeklere ulaşabilir ve kimyasal sonuçta. Danışmadan kullanmayın bence

Canım düzenli kullan ben ve birçok gebe düzenli alıyor doktorunun önerdiği dozda. Kasılma ve krampları önlüyor. Doktorun verdiyse kesinlikle dediği şekilde düzenli ve aksatmadan kullan

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın kızlar.
Bu saatte burun kanaması ile uyandım, her gece burnum kuruyor, tıkanıyor. Bir çözüm bulamadım gitti.

mrblar haziran annişleri:) benimde kızım olacak inş.. 28+2 deyim ve pazartesi kontrolüm var.. 3 hafta önceki kontrolümde yani 25. haftada 850 gr 32 cm demişti doktor.. normal gelişimi dedi. sizce nasıl?

Benim 25+4 te 900 gram ve 35 cm di

Uzan ayaklarının altına yastık koy canım .. Ben düzenli kullanıyorum yan etkisi olmadı bende

24 saatin 23 saatini yatarak geçirmeme raĞmen 19. Haftadan beri günlük 1 doz olarak kullanıyorum , yan etkisi yok canım artısı var :)) doktorum kasılmalar artarsa günde iki kez kullanabileceğimi söyledi ...

Canım düzenli kullan ben ve birçok gebe düzenli alıyor doktorunun önerdiği dozda. Kasılma ve krampları önlüyor. Doktorun verdiyse kesinlikle dediği şekilde düzenli ve aksatmadan kullan

Teşekkür ediyorum hanımlar artık hergün magnezyum alacağım.

Selam kızlar avent cam biberon aldım iki tane küçük olandan sizce büyük boy da almalı mıyım ? bi yakınım yurtdışında o getirecek fiyat baya uygun orda ne lazımsa suluk emzik almak istiyorum fakat büyük boy cam için emin olamadım lazım oluyor mu acaba? İkinci Bebek bekleyenler bilir:) kütfen cevapppppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…