2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ankarada ozel hastane fiyatları coşmuş resmen. 5 bin 6 binler konuşuluyor. Doktorumun anlaşmalı olduğu hastane de çok pahalı. Çok sukur verebiliriz ama ne gerek var diye söyleniyor insan

Alma canım. Gerek yok. Ben kızımda iki tane almıştım 1 büyük 1 küçük ilk hafta küçük kırıldı. Büyük zaten çok büyük, biraz büyüyünce bebeğin eline de veremiyorsun. Ben pişman olmuştum verdiğim paraya. Bence imkanın varsa camın birini de plastikle değiştir. Güle güle kullan

Canim bencede simdiden almana gerek yok. Kuzenim 3ay once dogum yapti biberon alma dedi bana onun yerine ucu kasik seklinde biberonlar varmis ilk onlardan kullandim fazla sagdigim sutumu gece onunla verdim dedi daha iyi boylece biberona alisip memeyi birakmiyo dedi banada cok mantikli geldi.Zaten ilk dogdugunda cok cok az sutle doycak. hem bazi hastanelerde istemiyomus gerci ben daha dogum yapcagim hastaneye sormadim ama

9ay sen kundagı kaç aylik almiştın? Benim kundak geldi çok seker rengi fln ben 2,5-6 kg aldim ve çok kucuk gorundu gozume epey kucuk yaw :)

Selam kizlar.
Bugun kontrolumuz vardi. 3,5 hafta sonra bebegimi hordum kavuatuk bir birimize 28+1 gunluk 38cm 1.231 gr olmus. Haftasina gore biraz onde gidiyor, suyin gayet iyi rahim agzi kapali ic organlari gayet iyi islevini goruyo. Kalp atislari cok iyi dedi. Okdr cok sevindim ki. Cok hareketli bir bebek kesin ber seyini hissedoyosundur dedi. Her dakika hissediyorum hic durmuyo dedim. Parmaklarini emerken yakaladik rahim icinde ayaklar sagda basi solda olacak sekilde enine uzanmis. Dogum pozisyonunu 34. Haftadan sonra aliyomus bebekler kizlar. Bnm bebegimin kadasi yukarda diye dert etmeyin. Her dakika donuyo. Bugun kafasinyukarda yarn asagida olabilir yani.
Tansiyonum da cok iyi. Ilk gunden beri 11 e 8 cikiyo degismiyo hic. Cok iyi dedi doktor taaki tartiya cikana kdr. Bu ay 2 kilo almissin neyi kacirdin diuip moralimi bozdu
Halbuki cok yemek yemiyorum istahim yok denecek kdr az. Toplamda 10 kilo aldim. Cok mu kizlar ya. Resmen renim yapacak kdr takintiliyim kilo konusunda. Boyum 1.67

GüZEL haberlerle gel misss in masallahhhhh. Kilon kaç peki. 10 kilo bu ay için bence gayet iyi. Ben diyetten sonra hamile kaldım o yüzden fark olarak fazla ama normal kilom değildi asla hayatımda bi tek Üniv kazandığimun 2 . Yılı 57 kilo idim. 67 den 57 ye düşmüştüm. Hangisini baz almalıyım bend e Bilemedim. Şimdi 73 um. Artık tartiya çıkmak tan korkyrm . Boy 1.65. Bence iyiyiz biz ya

Kızlar sizce hangisini alayım model olarak?

Ya da sizin onerebileceginiz bir model varsa onada bakayım

Eklentiler

• 8680807205635.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 95
  • Page7_zpsfdzxwyn4.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar ankarada ozel hastane fiyatları coşmuş resmen. 5 bin 6 binler konuşuluyor. Doktorumun anlaşmalı olduğu hastane de çok pahalı. Çok sukur verebiliriz ama ne gerek var diye söyleniyor insan
Bende memorialda doğum yapacağim 6000 fiyat verdiler sağolsunlar. Ankarada böyle sanırim.

Maşallah herşey yolundaymış benim boy da 1.67 toplam 8 kilo aldım bana da doktorum ekmeği azalt dedi bu doktorlar kiloya takık galiba şuan kaç kilosun canım?

A anneysenmutlusun cnm boyujuz ayni ama bn 13 kilo hatta 14. Kilomu alyorum. Catladim karnimin alti bacaklarm ctladi hep hatta ust bedenim olmamasina karsin bacakalrm cok kalin gebelikle dahda kalinlasti nasil incelcekelr blmiyrm. Once bebegini dusunmek zorundasin bn cevremde hic gormedim 12 kiloyla dogun yapani hamilelik bu tabiki kilo alicaz her bunye farkli bnce cok takma sagliksiz olmaktan iyidir kilo almak. Dktorlar ck biliyo. Boyun kisa dgl bnce ozgurce ye

Bn bi kuuck bi buyuk aldim buyugu +6 cnku e gece mamasi illa yicek bu cock sadece ek gida almicak :)

Ben seker hastası değilim ona rağmen 2-3 kilo alouyorum yaa cildiricam

Sabahtan beri temizlik yaptım oğlum resmen delirdi bide üstüne saatlerce aç susuz durdum. Her seferinde bida ha yapmayacağım diyorum ama sonuç aynı. Ölüyorum resmen belim in kalcam in ağrısından kuzumda hala huzursuz. Birini bana dur desin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…