2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yaz bebeği olacağı için renkli olan daha mantıklı ama siyahında modeli güzel, siyahın farklı renkleri varsa bence daha şık olur :)))
Cevabin icin tesekkur ederim canım:) siyahın farklı renkleri var ama ben her zaman kullanırım diye koyu renk tercih edicem..

Yürüyüş yapmak faydalı mı zararli mı anlamadım ben yürüyüş sırasında karnıma giren sancı halen daha çıkmadı

Yürüyüş yapmak faydalı mı zararli mı anlamadım ben yürüyüş sırasında karnıma giren sancı halen daha çıkmadı
Canım riskli gebelik durumun yoksa hem senin için hem bebek için yarım saat kısa yürüyüşler faydalıdır, Yürürken insanın aldığı oksijen miktarı Artar, böylelikle bebeğinde artar, sen yürüdükçe mutluluk hormonu salgılarsın , bebeğinde mutluluk hormonu algılar , yoruluyorsan yinede kendini çok zorlama , normal doğum yaparken kanala yerleşmesi için son haftalarda özellikle yürüyüş veriyorlar , ama bildiğim kadarıyla sende sezeryan olacaktın galiba daha önceden sanki öyle birşey okumuştum ...

Cnm 60 kilo hamile kaldim 70im simdi. Herkes horen hic almamissin diyo yalan mi soyluyolar anlamadim. Ben de askinda kendimi sismis hissetmiyorum gerci. Bacaklarim zayif. Gobegim buyudu cok erkek benim bebegim. Bi de gogüs kafesimin oldugu vmyerler sirtima dogru genisledim gogüslerim 3 beden buyudu 80den 95e ciktim

Maşallah herşey yolundaymış benim boy da 1.67 toplam 8 kilo aldım bana da doktorum ekmeği azalt dedi bu doktorlar kiloya takık galiba şuan kaç kilosun canım?
Suanda 70im 60la kaldim hamile. Ki 60 kiloyken bile 36 bedendim ben. Benimbekatliktan beri kilo takintim vardi 55 kiloydum evlenince 60 oldum. Ben kendimi hala zayif goruyodum. Sadece gobekten ibaretim bacaklarim zayif goğuslerim cok buyudu okdr. cok takintiliyim.

Evet sezeryan canim haklisin yazdiklarinda da o kadar cok sancim olustu ki dogum yapacagim diye korkuyorum yuruyus sirasinda oldu ya hayret
Yoksa bel agrilarima fln iyi gelir rahatlarim diye dusunuyordum havalar da isinmaya baslamisti bu sanci olmayaydi iyiydi

Sagolun kizlar moral oluyo bu yorumlar. Belden yukarisi var benim 3 beden goğusler buyudu sirtim genisledi.

Merhaba yeni katildim araniza 1 haftadir sol vajina tarafinda agrim var 2 gundur cok kotu oldum yuruyemiyorum korkmaya basladim normal mi sizce

Ben de 59la kaldım evlendiğimde 55tim neyse ki boyumuz var bunla avutuyorum kendimi

Ben günde iki defa kullanıyorum Can'ım 17.haftadan beri

Karnında Allah'ın emaneti var ona sahip çıkmak şu an tek görevimiz temizlik falan seni hiç ilgilendirmiyor şu an. Hele onu aç bırakmak hiç olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…