- 2 Nisan 2016
- 3
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #30.441
:)))) insaallah oyledirDoktora hangi agrimi soylesem normal diyor yaw bu da normaldir herhalde
İnşallah sağlıkla gelirlerHmm oyle mi en hayirli zamanda dogumunu yapar evladina kavusursun insaAllah canim
Canım geldi mi kundagin nasıl begendin mi@9ay sen kundagı kaç aylik almiştın? Benim kundak geldi çok seker rengi fln ben 2,5-6 kg aldim ve çok kucuk gorundu gozume epey kucuk yaw :)
Canım geldi mi kundagin nasıl begendin mi
Benim bu ara kilo aldı başını gitti, niye böyle oldi çünkü çok fazla tatlı yiyorum kendimi durduramiyorum napicam ben yaaa :'(( bende 10 kilo aldım boy 160 kilo 72.5Selam kizlar.
Bugun kontrolumuz vardi. 3,5 hafta sonra bebegimi hordum kavuatuk bir birimize 28+1 gunluk 38cm 1.231 gr olmus. Haftasina gore biraz onde gidiyor, suyin gayet iyi rahim agzi kapali ic organlari gayet iyi islevini goruyo. Kalp atislari cok iyi dedi. Okdr cok sevindim ki. Cok hareketli bir bebek kesin ber seyini hissedoyosundur dedi. Her dakika hissediyorum hic durmuyo dedim. Parmaklarini emerken yakaladik rahim icinde ayaklar sagda basi solda olacak sekilde enine uzanmis. Dogum pozisyonunu 34. Haftadan sonra aliyomus bebekler kizlar. Bnm bebegimin kadasi yukarda diye dert etmeyin. Her dakika donuyo. Bugun kafasinyukarda yarn asagida olabilir yani.
Tansiyonum da cok iyi. Ilk gunden beri 11 e 8 cikiyo degismiyo hic. Cok iyi dedi doktor taaki tartiya cikana kdr. Bu ay 2 kilo almissin neyi kacirdin diuip moralimi bozdu
Halbuki cok yemek yemiyorum istahim yok denecek kdr az. Toplamda 10 kilo aldim. Cok mu kizlar ya. Resmen renim yapacak kdr takintiliyim kilo konusunda. Boyum 1.67
Aynı ben kendimi topitop gibi hissediyorumSagolun kizlar moral oluyo bu yorumlar. Belden yukarisi var benim 3 beden goğusler buyudu sirtim genisledi.
Canım ben cuma günü dr uma sordum riskli gebelik değilse yarım saatlik yürüyüşler faydal amaYürüyüş yapmak faydalı mı zararli mı anlamadım ben yürüyüş sırasında karnıma giren sancı halen daha çıkmadı
Canım ben cuma günü dr uma sordum riskli gebelik değilse yarım saatlik yürüyüşler faydal ama
Eve gelince uzanarak dinlen dedi artık bu aylarda yaşancı sancın kasılmalar sertleşmeler olur dedi .. Benimde samcım oluyordu ondan sordum dr öyle deyince hiç durmadım valla geziyprum sürekli sancımda yok psikolojik herhalde :))
Haklisin canım ya her seferinde pişman oluyorum zaten. Ama çok rahatsız oluyorum ev temiz olmayınca eşim de nöbetçi olunca tüm iş bana kaldı ama bu son. Kuzucum resmen uyardı beni defalarca dur diye. Ay bide eldivensiz kullandım temizleyicileri. Resmen rahatsız oldum uyuyamiorum. Ben yaptım siz yapmayın böyle hatalar kızlarKarnında Allah'ın emaneti var ona sahip çıkmak şu an tek görevimiz temizlik falan seni hiç ilgilendirmiyor şu an. Hele onu aç bırakmak hiç olur mu
Aman canım dikkat et. Evin pis olması da doğru değil tabi hastalık kapabilirsin ama kendini yormadan yap. Ya da eşini bekle. Bir gün daha öyle durmasından bir şey olmaz. Ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman başlarda yapıyordum kendim, ama ne zaman yapsam akıntım kahverengi oluyordu. Birkaç kez eşim yaptı sonra o da dayanamadı temizlik için bayan alıyorum mecbur. O domestos denen deterjanın kokusunu bile duymak istemiyorum. Tek bebiş için değil kendimiz için de çok zararlı. Tamam iyi temizliyordur ama bizi mahvediyor :) onun yerine alternatif arıyorum :)Haklisin canım ya her seferinde pişman oluyorum zaten. Ama çok rahatsız oluyorum ev temiz olmayınca eşim de nöbetçi olunca tüm iş bana kaldı ama bu son. Kuzucum resmen uyardı beni defalarca dur diye. Ay bide eldivensiz kullandım temizleyicileri. Resmen rahatsız oldum uyuyamiorum. Ben yaptım siz yapmayın böyle hatalar kızlar
Çamaşır suyu kullanmıyorum canimcim ama cif matik bulasik deterjani bütün gün elim bunların içindeydi geçen hafta kadın aldım eve ama arkalarindan temizlik yapmak zorunda kaldım resmen. Ama bu son yapmam artık gece hiç uyuyamadim Oğlumda ole. Kadın gelmediği zaman pis kalsın napayımAman canım dikkat et. Evin pis olması da doğru değil tabi hastalık kapabilirsin ama kendini yormadan yap. Ya da eşini bekle. Bir gün daha öyle durmasından bir şey olmaz. Ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman başlarda yapıyordum kendim, ama ne zaman yapsam akıntım kahverengi oluyordu. Birkaç kez eşim yaptı sonra o da dayanamadı temizlik için bayan alıyorum mecbur. O domestos denen deterjanın kokusunu bile duymak istemiyorum. Tek bebiş için değil kendimiz için de çok zararlı. Tamam iyi temizliyordur ama bizi mahvediyor :) onun yerine alternatif arıyorum :)
Günaydın canim güzel bi pazar olsun herkeseGünaydın güzel anneler
İyice sabırsızlananlar var mı benim gibiMayıs ortasından itibaren doğumlar başlar artık hatta belki mayış başında başlar bazi bebişler çabuk geliyor ya
Ben hamile ic camasirlarini sevmiyorum boyle gobegi de kapliyolar ya bu havalarda hic iyi olmuyor ki
Hamile tisortlerini de sevmiyorum hepsi uzun uzun esofmanla giyilmiyor mesela tayt ustune ya da dar paca pantolon ustune giymek lazim bir de benim tipim cok minyon o nedenle.o kiyafetler bana hic yakismiyor
Affiniza siginarak soyluyorum esimin boxer ve tisortlerini giyiyorum bennMayis sonunda fln da onun şortlarını giyerim herhalde
Haklisin canım ya her seferinde pişman oluyorum zaten. Ama çok rahatsız oluyorum ev temiz olmayınca eşim de nöbetçi olunca tüm iş bana kaldı ama bu son. Kuzucum resmen uyardı beni defalarca dur diye. Ay bide eldivensiz kullandım temizleyicileri. Resmen rahatsız oldum uyuyamiorum. Ben yaptım siz yapmayın böyle hatalar kızlar
Belki bazı erkenci bebekler bu ay gelir. Ama mayıs ayında başlarız galiba. Bazılarımızınki planlı sezeryan sonuçta. Mayıs ayı bir çoğumuzun ayı olacak bence.
İnan lafı ağzımdan aldın. Evde giydiğim taytların, pijamaların falan beli sıktığı için ben de evde eşimib baksırlarını giyiyorum.
Ben en başından beri hiç ev temizlemedim. Ayda bir kere temizlikçi geliyor, arada da annem ya da eşim ev süpürüyor
Anladım canım bayan olunca tamamen uzak durmak mümkün olmuyor zaten. İlla ki bir şekilde deterjanla buluşuyor o eller :) bebişini deterjandan ziyade uzun süre ayakta durman huzursuz etmiştir büyük ihtimal. Bizle birlikte onlar da yoruluyor sanırım :) ben gün boyu hareket içinde olayım hiç uzanmayım oturmak kar etmiyor. İlla şöyle bi ayakları uzatmak lazım. Belim kalçam uyuşuyor resmen. Artık son aylara girince zorlaşıyor her şey.Çamaşır suyu kullanmıyorum canimcim ama cif matik bulasik deterjani bütün gün elim bunların içindeydi geçen hafta kadın aldım eve ama arkalarindan temizlik yapmak zorunda kaldım resmen. Ama bu son yapmam artık gece hiç uyuyamadim Oğlumda ole. Kadın gelmediği zaman pis kalsın napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?