2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hiç almamış olabilirsin de ya. Zaten 8 kiloya yakın ı . Gobus gobusler ve ödem mis. Masallahhhhh bize. Ben de üstten çık aldım hissetmiyorum dà. Bacaklar diyet öncesi gibi fena

Kızlar direksiyon sınavından. Geldim. Geçtim mi kaldım mi anlamadım. Sınav bitiş yerine kadar geldim ama . Bi iki talihsizlik yaşadım . Uf nasıl stres bende anlatamam. Doğum à denk geliyor sonraki sınav . Yazık bana ya. Yarin sonuç belli olur dediler

Canım yorulunca hemen otur dinlen öyle devam et stres devam eder belki ama vücudunu dinlendirirsin ben de geçen üç gün çekmece falan her yere girdik insan kendi yapamayınca stres oluyor anlıyorum dnde eşimin arkadaşları geldi yatılı annemde vardı yorulunca bacaklarım taşlaşıyo hareketleri acıtıyo kaytsız kalamıyorum en azından oturuyorum bugünde camları sildi eşim evi süpürüyo canım benim şimdi de benden güzel yapmış kadın alırım ama rahatsız olduğumu içime sinmediğini biliyo sen de alacaksan da tek alma yanında birileri olsun göstersin ben de sıkıntıya giriyodum ama düşündümde ayrıntıya girme bebeklerimizden önemli değil ya temiz olsun olduğu kadar yeter yani detaylarını bebekler olunca da yaparız kısa süreliğine öyle düşün rahatlat kendini

Son düzenleme:
Kizlar doğum çantalariniz hazir mi)?

Ya bir de kontrole gittiğinizde aylik idrar kan vb.testler yaptiriyor musunux? Biz ultrasona bakip tansiyon kilo bu kadar:$

Benim hazır değil ama nisan ayı ortasında yavaş yavaş başlayacağım çanta hazırlamaya. Beşiğini, çekmecesini kurduk.
Martın 10unda gittiğimde tam kan ve idrar kültürü istemişti, her gittiğimde tansiyon ve kiloma bakıyorlar. Haftaya hafta sonu gitcem bir daha, bakalım bir tetkik isteyecek mi?

Benimki sezeryan mesela ama korkuyorum bebis erken gelmeye kalkarsa napariz diye yine sezeryan olur herhalde

Senin normal dogum mu olacak insallah?

Hani kiz kardesler abilerine ozenir ya esimin kiyafetlerini giymek de cok hosuma gidiyor

Şimdilik normal olmaması için bir durum söz konusu değil. Ama doğum zamanı ne olur bilemem. Sezeryandan korkuyorum ben.

Ya kızlar benim bu kuzuyu sürekli hickırık tutuyor her sabah kesin bide gün içinde oluyor bi kaç sefer. Normal miki bu durum

Hıçkırıl nasıl ki? Ben hiç anlamıyorum hıçkırığı.

Herkesin normal mi sezaryen mi yapacagi belli mi kizlar

Şimdilik normal diyelim

papatyasevilir bizim csntamiz hazir canim erken dgm riskinden oturu. Bde bizim her ay nerdeyse idrar tahlili oldu cnku sikayetelrim cktu ve her sefernde bsy ckti bunun dsnda kilo ve bebek kontroli yapilyo

En sik kontrole bn gdyrm galiba :) 3.haftada bi hatta p.tesi gene gtcem 15 gun olmus olcak. Kndine yararli olacak olan ne varsa bebisede o yararli oyle dusun snn de bebis asagidaydi atsana resim :) merke ttm bnm gbimisin

Bende 4 haftada bir gidiyorum doktora. 1 kilo 88 gramdı inşallah 2 yi geçer 32. Haftada. Ablamin bebeği 32. Haftada 2 255 di :) benim ki bayağı küçük geldi bana. 4 Hafta da 1 kilo alamaz dimi ? Evet benimki kiz ama aşağıda canım. Kilolu bir hamileyim ya fotoğraf atmak istemiyorum canım :)

Bnmde kiz cnm ama inan doktor bunu hic sylemedi asagida vs diye ailemdede kmse demedi baskalari hep karnin asagida dedi snra afrkettm ki insanlarn hep midesnde bebekleri

Bnmde kiz cnm ama inan doktor bunu hic sylemedi asagida vs diye ailemdede kmse demedi baskalari hep karnin asagida dedi snra afrkettm ki insanlarn hep midesnde bebekleri

Benim de midem sis ama karnım daha çok sis karnımda hissediyorum hareketlerini göbek deligimde. Hic yukarı çıkmadı. Acaba içim geniş diye mi yukarı çıkmıyor diye düşünüyorum. 77 den 69 a düştüm hamile kaldım. Simdi yine 78 e çıktım. Hamileyken 9 kilo aldım su anlik.

Bn 14. Kilomu aldim bu hfta cok hzli kilo aliyrm tamam kabul guzel yiyorm hic kismiyorum kendimi :) cnku ruyamda bile yemek yiyorum seviyrm nabiyim :) olsn gene verrsin. Detaylida bile perinatolog hic bsy deemdi yani bebegin asagida olmasi bsy anlam ifade etmiyo :) erkn dogum vs onlar hep koca kari laflari. Bnmde midede sislik var ama hareketler hep kasigimda alt karnimda ayniyz snnle

Merhaba yeni katildim araniza 1 haftadir sol vajina tarafinda agrim var 2 gundur cok kotu oldum yuruyemiyorum korkmaya basladim normal mi sizce
Cnm bu tarz bi belirtyle dktora gttm vajinal ultrasonla bakti rahim agzi kisaligi ckti ama braz dnlen ertesi gun gecmezse dktrla iletiseme gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…