2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
PembeLokum cnm bn hamile kulotu giyiyorum ama belini asagi kiviriyorum cunku karnimda ve kasigimda hic bsy istemiyrm atlet degse bile rahatsz oluyorum bnde esimin atletlerini giyirm :)

Kızlar küvet aldınız mı? ben almayı düşünmüyorum alsamda kullanmam çünkü kucakta yıkamak daha mantıklı geliyo

dlrsordn
Bnde varis vardi ya iki gundir igne ucu kadar tenizlenirken kan geliyodu tahris olmustr sandm bugun makatta meme cikti oturrken bsy yok ama kucuk abdestimi yaparken bile aciyo kabiz degilim ama ilerler diye korkuyorum. Basuru olan var mi? Saglikcilar sizce nasil rahatlatirim oturma banyosu iyi gelir mi?

Kızlar benim iki gündür uzandıktan sonra kalkmaya çalıştığımda kalçam felaket ağrıyor resmen kalkamıyorum yaa

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir hafta geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Normal doğum yapacak arkadaşlar ben kolay normal doğum ile ilgili bilgiler toplamaya başladıö sizinle paylaşmak isterim sizinde eklemek istediğiniz ya da çevrenizde tecrübesiyle sabit bilgiler varsa paylaşın yardımcı olalım malum çok az bi zamanımız kaldı
Benim bildiklerim
Bolca yürüyüş
Merdiven inip çıkma
Hurma yemek
Zeytinyağı masajı
Yürüyüş yapıyorum ben ama diğerlerine de 3 hafta sonra falan başlim diyorum

canım bende lazere gidiyodum o yüzden ağda hiç düşünmüyorum biliyosun ağdayla almamak lazım. tüy dökücü yada jiletle halletmeye çalışıcam. emzirirken gidebiliyoruz heralde lazere dimi
Oradaki uzman 6. ayda başlayacaksınız tekrar demişti yanlış hatırlamıyorsam.. Ben de başından beri jiletle aldım ama gittikçe sertleşiyor kıllar bir de yaza giriyoruz zor olacak

kegel egzersizi normal doğum için çok faydalıymış internetten araştırın kızlar vajinal bölgedeki kasları güçlendirmiş oluyoruz kegel egzersiziyle

Ben ağrılarımdan bahsettiğimde doktor magnezyumu kesinlikle ihmal etme demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…