2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın anneler.

Carter'stan aldığım kıyafetler geldi ama denildiği kadar var gerçekten. Çooook minikler. Ayları 3 kilonun altında ve civarında doğan bebekler için çok ideal ama eğer 3 kilonun üstüne çıkarsa boy olarak belki olur yalnız eni sıkıntılı gibi duruyor. Yani benim aldığım 3 aylık yenidoğana ancak, 6 aylıklar da 3 aylığa ancak olacak gibi duruyor. (Çünkü kilosu bir hafta önden gidiyor benim miniğin)
Değiştiremiyorum da bedenleri kalmamış. Artık kısa bi süre de olsa giyicek sonra da çok sevdiğim bi arkadaşımın miniğine gidicek :) Hayırlısı bakalım :) Sağlıkla zamanında doğsun da varsın olmasın aldıklarım:)

Benim minnak döndü galiba bi ağrı baskı oldu şimdi hareketler rahat yukarda tersken çok ağrılarım oluyodu sevindim hadi bakalım inşallah

Zeytinyagi masaji derken canim

Canım bi doktoruna danış istersen ılık su rahatlatabilir ama idrar yollarında enfeksiyon vardı galiba bi sor istersen

Canım bi doktoruna danış istersen ılık su rahatlatabilir ama idrar yollarında enfeksiyon vardı galiba bi sor istersen
Bugun rapor almaya gdiicem goruscem bakalim ne dicek enfeksiyon gecti cok sukur bsy kalmadi ilerlerse diye korkuyorun. Doktrda dicek hersey snei buluyo :)

Zeytinyagi masaji derken canim
Valla bende nette okudum canım eskiden ebelerde doğum sırasında yapıyorlarmış .. Hergün düzenli olarak yapınca rahat oluyormuş doğum yırtılma falan da olmuyormuş anladığım kadarıyla zeytinyağı ile masaj yapıyorsun vajinal bölgenin çevresine duştan sonra .. Bazı kadınlarda zeytinyağlı pamuk yapıp iç çamaşırlarına koyuyorlarmış çok memnun kalan var

kegel egzersizi normal doğum için çok faydalıymış internetten araştırın kızlar vajinal bölgedeki kasları güçlendirmiş oluyoruz kegel egzersiziyle
Ya canım benim kafam karışıypr şimdi vajinal kasları güçlendirirsek daha zor doğum olmaz mı sence

Benim minnak döndü galiba bi ağrı baskı oldu şimdi hareketler rahat yukarda tersken çok ağrılarım oluyodu sevindim hadi bakalım inşallah
İnşallah dönmüştür canım tekme attı mı yukarıya hiç

İnşallah dönmüştür canım tekme attı mı yukarıya hiç
Atıyor canım evet ve acıtmıyo hareketleri elleriyle o kadar oynatamaz heralde inşallah ayaklar aşağıda olunca geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum döndüyse de bi daha eski hale gelmez umarım

Kızlar merhaba bişey sorucam. Bir kaç gündür ara ara adet sancısı gibi Ağrı'm var sizde de oluyor mu yoksa doktorumu aramalı mıyım ??

Hic duymamistim kegel masajini biliyorumda zeytinyagiyla daha mantikli geldi yumusatir sonucta ama bunun son hafta yapilmasi daha uygun gbi

Kızlar merhaba bişey sorucam. Bir kaç gündür ara ara adet sancısı gibi Ağrı'm var sizde de oluyor mu yoksa doktorumu aramalı mıyım ??
Canım bende dediki gündür var o ama normalmis sanırım sanki adet olcakmis im gibi kasiklarimda belim de ağrı. Ama normal artık basliycak ara ara sancılar ağrılar. Yine de çoksa doktora görün

Ya canım benim kafam karışıypr şimdi vajinal kasları güçlendirirsek daha zor doğum olmaz mı sence
tam tersi canım. kegel egzersizi çok faydalıymış mutlaka araştır derim ben. aile hekimindeki ebe de aynı şeyi söylemişti. o egzersizler perine tabanını doğuma hazırlıyor hatta normal doğumdaki kesi ve yırtık oranını düşürüyormuş

Aynen doğumdan sonra yine vermeye devam. Boyum kısa kiloma gore o yüzden vermem lazim. Bende yiyorum kısmıyorum ama bebekten çok ben almışım kiloyu :) 32. Haftada gittigimde inşallah 2 yi geçmiştir. Aynen ayniyiz seninle. Bu arada nisa koyacağız kızımızın ismini karar verdik sonunda :) hareketler hic mideme çıkmadı ki Sağ olsun kızım hep aşağıda. Mesaneme bir vuruyor offf olmayan tuvaletim bir anda geliveriyor :) sende de öyle mi :)

Kızlar oğluşumun odası geldi şimdilik bu şekilde düzenledim.sizce zebra perde ve halı Nasıl durmuş yoksa değiştirmeli miyim ?
çokkk güzel şirin olmuş canım güle güle kullanın.. Bence hepsi uyumlu değiştirmene gerek yok fresh bi oda olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…