2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben bakayım ona bu akşam .. Peki ne zaman başlamak gerekiyormuş canım sen başladın mı

çokkk güzel şirin olmuş canım güle güle kullanın.. Bence hepsi uyumlu değiştirmene gerek yok fresh bi oda olmuş
Sağol canım daha güzelleri sizin olsun.sanki hepsi çok aynı gibi geldi renk katayım dedim ama halı ve perdeyi de alalı 7 ay oldu daha.Masraf olur gibi geldi bilmiyorum henüz düşünme aşamasındayım.

Kızlar oğluşumun odası geldi şimdilik bu şekilde düzenledim.sizce zebra perde ve halı Nasıl durmuş yoksa değiştirmeli miyim ?
Canım çok güzel olmuş ben beşiğine bayıldım , perdede hareketlilik katmış , odan ne güzel Güneşte alıyor ... Gül'e Gül'e kullansın oğluşun ...
Kızlar bu arada zıbın body tulum alacaktım , 1-2 yıl önce doğum yapmış Arkadaşlarım ilk 3 ay hiç tulum alma kullanılmıyor dediler , body de giydirmesi zor oluyormus , en iyisi zıbın Tarzı olanlar dediler kafam karıştı ... Bende sepete hep body Tarzı Şeyler koymuştum ... SiLer ne yaptınız?

Sağol Can'ım Allah size de nasip etsin.Sorun için : ben ilk aylar için kısa kollu çıt çıtlı body aldım.Daha sonrası için tulum aldım. Mothercare de çok güzelleri var ve kumaşları da çok kaliteli ayın ortasında indirim oluyor bir bak istersen.

Sağol canım daha güzelleri sizin olsun.sanki hepsi çok aynı gibi geldi renk katayım dedim ama halı ve perdeyi de alalı 7 ay oldu daha.Masraf olur gibi geldi bilmiyorum henüz düşünme aşamasındayım.
Çok eskide olsa değiştirme yani canım gerçekten hoş duruyor oyumcak aksesuarlarla renklendirirsin tam olur :)

http://www.decathlon.com.tr/vewai-30l-srt-cantas-id_8300448.html
kızlar bu da bizim çantamız çook hafif ve kullanışlı olduğunu söylüyorlar görcez bakalım 40 tl ye aldım :))
Canta cok guzel gorunuyor. Ici muhtemelen anne bebek cantasi adi aldtinda satilanlar kadar fazla bolmeli degildir diye dusunuyorum ama decathlon hep cok kullanisli urunler yapiyo buyuk ihtimal is gorur. Magazada inceliyim bunu merak ettim:)
Hafif olmasi gercekten cok onemli. Zaten bebegin iviri ziviri derken bir suru agirlik tasiyacaz, bi de cantanin agir olmasi sikinti. Ben bunu kendi aldigim cantada yasayacagimi dusunuyorum. Netten begenip aldim gercekten cok guzel kullanisli bi canta. Fakat lacoste tarzi bi kumasi var ve gelince gordum ki canta bosken bile cok agir

Aynn cnm onun en ufak hareketnde bn tuvalete kosuyorum:) ismi cok gzel

Kizlar kontrolden geldim. 29+5 iz 1600 kilomuz. Ama dktr artk olimsz konustu herseye hazrlikli ol diye. Ciger gelostirici igneye basladik. Progestanadevam dedi. Rahim agzi iyice kisalmis.

Kizlar aranizda hamile pilatesi yapan var mi? Ozellikle ebru salliyi takip edenleri merak ediyorum. Hamilelikten once cok pilates yapardim bayilirdim. Ilk aylar bulanti halsizlik sonra zaman darligi derken dun ilk kez evde denedim hamile pilatesini. Fakat sadece 20 dk dayanabildim. Acaba biraz kendimi zorlasam bebegime zarar verir miyim? Hareketler gercekten zorlayici mi yoksa ara verdigim icin bana mi oyle geldi? Boyle hayal etmemistim ya halbuki son gune kadar pilates yapmak istiyodum..

Kızlar oğluşumun odası geldi şimdilik bu şekilde düzenledim.sizce zebra perde ve halı Nasıl durmuş yoksa değiştirmeli miyim ?

Ben odanizi cok beğendim Güle güle kullansin kuzucuk. Hiçbir seyi degistirmeyin derim çünkü dikkat dağıtacak uykudan uyaninca onu korkutacak hiçbir şey yok. O kadar rahatlatici ki ilerleyen dönemlerde ihtiyaca göre ufak değişiklikler yaparsınız ama kesinlikle perde ve hali sade olmasi cok cok iyi

Kizlar kontrolden geldim. 29+5 iz 1600 kilomuz. Ama dktr artk olimsz konustu herseye hazrlikli ol diye. Ciger gelostirici igneye basladik. Progestanadevam dedi. Rahim agzi iyice kisalmis.
canım hakkında hayırlısı olsun. bence hiç üzülme artık 30 haftalık sayılırsın hepimiz 30 lu haftalardayız her an herşeye hazırlıklı olmak lazım. benim hiçbir şikayetim olmadığı halde doktorum doğum çantanı yavaş yavaş hazırlamanda fayda var dedi .. sen bol bol dinlen bol bol duanı et vakti zamanında gelir inşallah. ayrıca bebeğinin kilosu da maşallah çok güzel benimki 29 haftalıkken 1200 dü. :)

Sagol canim gelisimi cok sukur iyi. Tek tesellim o. 30 genede cok erken ya insallah vaktinde gelsin moralim cok bozuldu gene. Ilk defa yuzu asildi doktorun. Normalde hep olumlu ilimliydi bu sefer yuzu dusunce bide igneye baslayinca hepten tedirgin oldum

Sağol Can'ım daha güzelleri sizin olsun inşaallah.Evet ferah olması kesinlikle istediğim birşeydi ama çok sade geldi şimdide açık mavi sade bir halı alayım diye düşündüm bakalım şimdilik böyle.

Canım maşallah bebeğin iyi durumda .. Sende stres yapma bak olumlu düşün vücudum bu tedrginliğinden etkilenir olmayacağı varsa da olur.. Hayırlısını dile üzme kendini .. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…