2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de ne zamandır başlamayı düşünüyorum.Vakit bulursam bu hafta başlıcam yarım saat günde yeterli bence fazla yormamak lazım bedenimizi

Canım maşallah bebeğin iyi durumda .. Sende stres yapma bak olumlu düşün vücudum bu tedrginliğinden etkilenir olmayacağı varsa da olur.. Hayırlısını dile üzme kendini .. :))
Annelik boyleymis demekki evladin icin tedirgin olmakmis daha gormeden kokusunu duymadan asik olup sevmekmis cok tuhaf ya. Neyseki ailem yakinimda onlarda kalicam. Hayirli zamanda gelsin tabi hepsi. Zamaninda gelsinler.

Kizlar kontrolden geldim. 29+5 iz 1600 kilomuz. Ama dktr artk olimsz konustu herseye hazrlikli ol diye. Ciger gelostirici igneye basladik. Progestanadevam dedi. Rahim agzi iyice kisalmis.
Çok geçmiş olsun Can'ım .Benimde kasılmalarım ve Ağrı'm var başından beri sorunlu bir gebelik geçiriyorum zaten Progestan iğne kullanarak bu haftaya geldik. Üzme kendini rabbim ne dediyse o olur 1 ay daha dayanır inşallah kuzular.

Insallah cnm sende yatistamisin. Yalniz olmadigimi bliyorum basindan yasamak daha zor tabi allah kolaylik versin canim. Hala igne kullaniyomisin

canım hiç moralini bozma, rahim boyu 2cm civarındaysa ve açılma yoksa progestanı fitil olarak kullanıp, yattığın zaman çok sıkıntı olmuyor ,inşallah 38.haftaları görürsün, bu arada kilosu hakikaten baya iyiymiş :)) maşallah, acaba erkek mi senin ki, erkek bebekler daha iri oluyor sanki...

suan kac cm blmiyrm ama 10 gun oncesine gore cok kisalmis dedi acilmam yok suanlik insallahta olmaz ve insalalh dedigin gbi 38 leri goruruz. Kiz bebek bizimki ama ilk muayenemden beri haftasi hep onde ckiyo masallah :) o zamandan belliymis erken gelmek istmesi

Insallah cnm sende yatistamisin. Yalniz olmadigimi bliyorum basindan yasamak daha zor tabi allah kolaylik versin canim. Hala igne kullaniyomisin
Sağol Canım 24. Haftaya kadar yürüyüş bile yasaktı o haftada kesti iğneyi ondan önce hem vajinadan hem ağızdan kullandım.bu haftaya kadar iyiydim bu aralar Ağrı'm çok.en son rahim ağzını 16. Haftada ölçtü normal demişti bi aydır gitmiyorum bu hafta gidip bende ölçtürcem Ağrı'm ve kasılmam çoğaldı çünkü

Üzülme canım bebekler olumsuz etkileniyor iyi düşünelim iyi olsun inşallah. Hayırlısıyla bu ayı çıkacağız sağlıcakla. Kanaman az da olsa varsa hareketlerini iyice kısıtla

Üzülme canım bebekler olumsuz etkileniyor iyi düşünelim iyi olsun inşallah. Hayırlısıyla bu ayı çıkacağız sağlıcakla. Kanaman az da olsa varsa hareketlerini iyice kısıtla
Kanamam yok cnm cok sukur sadece kasilmam ve baskim cok insallah su ayda bitseydi bi. Dktr artk yaticaksn yemek yapmak yok aytkta durmak hic yk dedi

Bugün doktor kontrolümüz vardı. Elhamdülillah her şey yolunda 1393 gr 40 cm. Doğumu sordum dur bakalım daha onu konuşmak için çok erken dedi. İlçede oturduğum için normal doğum olacaksa nasıl olacak diye merak ediyorum dedim. O da zaten sancılar başlayıp da doğum gerçekleşene kadar 8 10 saat geçer. Sıkıntı olmaz yani dedi. Şeker yüklemesi yapıldı baş dönmesi mide bulantısı olmadı çok şükür ama çok acıkmıştım :) :)

Kanamam yok cnm cok sukur sadece kasilmam ve baskim cok insallah su ayda bitseydi bi. Dktr artk yaticaksn yemek yapmak yok aytkta durmak hic yk dedi
canım dikkat et kendine ve bebişine kötü hiçbişey de düşünme hatta aklına bile getirme hadi bakalım pozitif enerji minnoşa söle annesi yaramazlık yapmasın azcık sabretsin sana kavuşmak için :) benimkiside bıraksam ağzımdan çıkcak şu an ayakları uzattıkça uzatıooo

Oy masqllahh:) bizimkinin kolu bacagi cikcak dye korkuyrm bazen asagida oyle oynuyiki :)
Sagolun kizlar desteginiz icin inslalah hepimiz saglikla kavusuruz

Canım seninki yeni model, yaz için hava alan kumaş. Çok güzelmiş. Güle güle kullanın inşallah. Bugün 10 günlük Bebek sevdim. İnan bu büyük bile :)

Sagol canim sen de gule gule kullan insallah bebeklerimiz guzelce uyur bu kundaklar sayesinde :)

Maşallah tosun seninki:)
Ah ah keşke ben de aç gideydim muayeneye şmdi şeker yuklemesine bi hastaneye gitmeye üşeniyorum yaa herhangi bi doktora gidip slm ben 7 aylikken geldim amacim sadece şeker yuklemesi yaptirmak yoksa benim ztn doktorum var mi dicem nasil olcak yaw :)
Sonuç nasil cikti seker yuklemende?

Çok sevindim canım maşallah herşey yolundaymış

Yaa ben kötü bir rüya gördum artık son ayların psikolojisi sanırım çok üzüldüm fln boyle sabaha doğruydu

Bi uyandım işte acayip üzülüyorum elimi karnıma koydum kızım haydi bir tekme at da içim rahatlasın dedim çok etkilenmişim bi dokunsan hüngür hüngür ağlayacağım yani öyle bi haldeyim

Ve gerçekten Gül kızım 1 tane kuvvetli tekme attı başka da atmadı sadece 1 tane

O kadar mutlu oldum ki aramızda bağ kurulmaya başlamış sanırım

Sizlerin de böyle tatli bi anısı var mı?

Bu arada ben kilo vermeye basladim ya neden olabilir ki kilo almam gerekmiyor mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…