- 2 Aralık 2015
- 392
- 489
- 33
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #30.541
Ben de ne zamandır başlamayı düşünüyorum.Vakit bulursam bu hafta başlıcam yarım saat günde yeterli bence fazla yormamak lazım bedenimiziKizlar aranizda hamile pilatesi yapan var mi? Ozellikle ebru salliyi takip edenleri merak ediyorum. Hamilelikten once cok pilates yapardim bayilirdim. Ilk aylar bulanti halsizlik sonra zaman darligi derken dun ilk kez evde denedim hamile pilatesini. Fakat sadece 20 dk dayanabildim. Acaba biraz kendimi zorlasam bebegime zarar verir miyim? Hareketler gercekten zorlayici mi yoksa ara verdigim icin bana mi oyle geldi? Boyle hayal etmemistim ya halbuki son gune kadar pilates yapmak istiyodum..
Annelik boyleymis demekkiCanım maşallah bebeğin iyi durumda .. Sende stres yapma bak olumlu düşün vücudum bu tedrginliğinden etkilenir olmayacağı varsa da olur.. Hayırlısını dile üzme kendini .. :))
Çok geçmiş olsun Can'ım .Benimde kasılmalarım ve Ağrı'm var başından beri sorunlu bir gebelik geçiriyorum zaten Progestan iğne kullanarak bu haftaya geldik. Üzme kendini rabbim ne dediyse o olur 1 ay daha dayanır inşallah kuzular.Kizlar kontrolden geldim. 29+5 iz 1600 kilomuz. Ama dktr artk olimsz konustu herseye hazrlikli ol diye. Ciger gelostirici igneye basladik. Progestanadevam dedi. Rahim agzi iyice kisalmis.
Insallah cnm sende yatistamisin. Yalniz olmadigimi bliyorum basindan yasamak daha zor tabi allah kolaylik versin canim. Hala igne kullaniyomisinÇok geçmiş olsun Can'ım .Benimde kasılmalarım ve Ağrı'm var başından beri sorunlu bir gebelik geçiriyorum zaten Progestan iğne kullanarak bu haftaya geldik. Üzme kendini rabbim ne dediyse o olur 1 ay daha dayanır inşallah kuzular.
canım hiç moralini bozma, rahim boyu 2cm civarındaysa ve açılma yoksa progestanı fitil olarak kullanıp, yattığın zaman çok sıkıntı olmuyor ,inşallah 38.haftaları görürsün, bu arada kilosu hakikaten baya iyiymiş :)) maşallah, acaba erkek mi senin ki, erkek bebekler daha iri oluyor sanki...Sagol canim gelisimi cok sukur iyi. Tek tesellim o. 30 genede cok erken yainsallah vaktinde gelsin moralim cok bozuldu gene. Ilk defa yuzu asildi doktorun. Normalde hep olumlu ilimliydi bu sefer yuzu dusunce bide igneye baslayinca hepten tedirgin oldum
Çok sevimli olmuş güzelce sağlıcakla büyüsün bebeğiniz bu odada. Çok beğendimKızlar oğluşumun odası geldi şimdilik bu şekilde düzenledim.sizce zebra perde ve halı Nasıl durmuş yoksa değiştirmeli miyim ?
suan kac cm blmiyrm ama 10 gun oncesine gore cok kisalmis dedi acilmam yok suanlik insallahta olmaz ve insalalh dedigin gbi 38 leri goruruz. Kiz bebek bizimki ama ilk muayenemden beri haftasi hep onde ckiyo masallah :) o zamandan belliymis erken gelmek istmesicanım hiç moralini bozma, rahim boyu 2cm civarındaysa ve açılma yoksa progestanı fitil olarak kullanıp, yattığın zaman çok sıkıntı olmuyor ,inşallah 38.haftaları görürsün, bu arada kilosu hakikaten baya iyiymiş :)) maşallah, acaba erkek mi senin ki, erkek bebekler daha iri oluyor sanki...
Sağol Canım 24. Haftaya kadar yürüyüş bile yasaktı o haftada kesti iğneyi ondan önce hem vajinadan hem ağızdan kullandım.bu haftaya kadar iyiydim bu aralar Ağrı'm çok.en son rahim ağzını 16. Haftada ölçtü normal demişti bi aydır gitmiyorum bu hafta gidip bende ölçtürcem Ağrı'm ve kasılmam çoğaldı çünküInsallah cnm sende yatistamisin. Yalniz olmadigimi bliyorum basindan yasamak daha zor tabi allah kolaylik versin canim. Hala igne kullaniyomisin
Sağol Can'ım daha güzelleri sizin olsun inşallah.Çok sevimli olmuş güzelce sağlıcakla büyüsün bebeğiniz bu odada. Çok beğendim
Üzülme canım bebekler olumsuz etkileniyor iyi düşünelim iyi olsun inşallah. Hayırlısıyla bu ayı çıkacağız sağlıcakla. Kanaman az da olsa varsa hareketlerini iyice kısıtla@dlrsordn
Bnde varis vardi ya iki gundir igne ucu kadar tenizlenirken kan geliyodu tahris olmustr sandm bugun makatta meme ciktioturrken bsy yok ama kucuk abdestimi yaparken bile aciyo kabiz degilim ama ilerler diye korkuyorum. Basuru olan var mi? Saglikcilar sizce nasil rahatlatirim oturma banyosu iyi gelir mi?
Kanamam yok cnm cok sukur sadece kasilmam ve baskim cok insallah su ayda bitseydi bi. Dktr artk yaticaksn yemek yapmak yok aytkta durmak hic yk dediÜzülme canım bebekler olumsuz etkileniyor iyi düşünelim iyi olsun inşallah. Hayırlısıyla bu ayı çıkacağız sağlıcakla. Kanaman az da olsa varsa hareketlerini iyice kısıtla
canım dikkat et kendine ve bebişine kötü hiçbişey de düşünme hatta aklına bile getirme hadi bakalım pozitif enerji minnoşa söle annesi yaramazlık yapmasın azcık sabretsin sana kavuşmak için :) benimkiside bıraksam ağzımdan çıkcak şu an ayakları uzattıkça uzatıoooKanamam yok cnm cok sukur sadece kasilmam ve baskim cok insallah su ayda bitseydi bi. Dktr artk yaticaksn yemek yapmak yok aytkta durmak hic yk dedi
Oy masqllahh:) bizimkinin kolu bacagi cikcak dye korkuyrm bazen asagida oyle oynuyiki :)canım dikkat et kendine ve bebişine kötü hiçbişey de düşünme hatta aklına bile getirme hadi bakalım pozitif enerji minnoşa söle annesi yaramazlık yapmasın azcık sabretsin sana kavuşmak için :) benimkiside bıraksam ağzımdan çıkcak şu an ayakları uzattıkça uzatıooo
Canım seninki yeni model, yaz için hava alan kumaş. Çok güzelmiş. Güle güle kullanın inşallah. Bugün 10 günlük Bebek sevdim. İnan bu büyük bile :)
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Elhamdülillah her şey yolunda 1393 gr 40 cm. Doğumu sordum dur bakalım daha onu konuşmak için çok erken dedi. İlçede oturduğum için normal doğum olacaksa nasıl olacak diye merak ediyorum dedim. O da zaten sancılar başlayıp da doğum gerçekleşene kadar 8 10 saat geçer. Sıkıntı olmaz yani dedi. Şeker yüklemesi yapıldı baş dönmesi mide bulantısı olmadı çok şükür ama çok acıkmıştım :) :)
Çok güzel canım güle güle kullansınKızlar oğluşumun odası geldi şimdilik bu şekilde düzenledim.sizce zebra perde ve halı Nasıl durmuş yoksa değiştirmeli miyim ?
Çok sevindim canım maşallah herşey yolundaymışBugün doktor kontrolümüz vardı. Elhamdülillah her şey yolunda 1393 gr 40 cm. Doğumu sordum dur bakalım daha onu konuşmak için çok erken dedi. İlçede oturduğum için normal doğum olacaksa nasıl olacak diye merak ediyorum dedim. O da zaten sancılar başlayıp da doğum gerçekleşene kadar 8 10 saat geçer. Sıkıntı olmaz yani dedi. Şeker yüklemesi yapıldı baş dönmesi mide bulantısı olmadı çok şükür ama çok acıkmıştım :) :)
Sağol Canım daha güzelleri sizin olsun.Çok güzel canım güle güle kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?