2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar kontrolden geldim. 29+5 iz 1600 kilomuz. Ama dktr artk olimsz konustu herseye hazrlikli ol diye. Ciger gelostirici igneye basladik. Progestanadevam dedi. Rahim agzi iyice kisalmis.
Takma kafana canım hiç sıkma canını maşallah kilosu iyimiş.. dua et bol bol..Rabbim inşallah zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. dikkat et kendine

Kızlar merhaba bişey sorucam. Bir kaç gündür ara ara adet sancısı gibi Ağrı'm var sizde de oluyor mu yoksa doktorumu aramalı mıyım ??

Ben de adet sancisi cekiyorum doktora sormak aklima gelmedi hoc sormali miyiz ki

Kızlar oğluşumun odası geldi şimdilik bu şekilde düzenledim.sizce zebra perde ve halı Nasıl durmuş yoksa değiştirmeli miyim ?

Cok guzel modeli cok begendim newjoy mu? Bi de mobilya krem renk gorunuyor ama gardrobun alttaki iki yanyana olan cekmecesi beyaz gorunuyor ben mi yanlis goruyorum beden oyle ki:)

Kizlar kontrolden geldim. 29+5 iz 1600 kilomuz. Ama dktr artk olimsz konustu herseye hazrlikli ol diye. Ciger gelostirici igneye basladik. Progestanadevam dedi. Rahim agzi iyice kisalmis.

Canim masallah bebegin 2 kilo olmak uzere bence erken dogumdan korkma benim bebegim 28+6 iken 1.091 gr di dusun yani senin bebisin kilosu masallah cok iyi bence :) hele bebegin de 2 kiloya ulasirsa bi sknti olmaz diye dusunuyorum

Ben de bu cumartesi 29+6 da iken doktora gideceğim, bakalım boyu kilosu ne olacak. 28+2 de 1,5 kilo demişti doktor.

Ay masallah 28+2de 1.5 muydu ay benim kizim minnak yaa 28+6da 1.091 gr idi

İki farklı doktora gidiyorum ben. Üniversitedeki hoca bunu diyen. Cumartesi özeldeki doktora gideceğim. Cihazlar farklı ya aslında tek cihazdan olan ölçümleri dikkate alsam daha iyi gibi olur gibi geldi bana.
Seninki de minnak değil, zaten doğumdaki kilo ile usg ölçümü farklı çıkabiliyormuş

Anladim canim iki doktora 2 hafta arayla mi gidiyorsun?

Takma kafana canım hiç sıkma canını maşallah kilosu iyimiş.. dua et bol bol..Rabbim inşallah zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. dikkat et kendine
Gercekten saolun kizlar. Cok motive ediyosunuz. Aminnnn hepimiz saglikla zamaninda almayi nasip etsin. Rabbim kmseyi evladyl sinamasin.

Git canım onların işi bu mecburen yapacak yani. Doktorun başka yerde olduğu vs açıklama yapmak zorunda değilsin kontrole geldim. Bakınca da şeker yüklemesi yaptırmalı mıyım vs diyerek söze girebilirsin :) 100lük yükleme yapıldı.
Açken 82 1. Saat sonunda 161 ikinci saat sonunda 144 3. Saat sonunda da 74 çıkmış. Normal dedi doktor bir sıkıntı yokmuş.

zeyzey3428 canım geçmiş olsun. Üzülme Rabbimin takdir ettiği bir zaman vardır. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da gerisi önemli değil. Dua et bol bol. Bebişin de bayaa büyümüş çok sıkıntı etme kendine Rabbim onu korur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…