2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
canım ben kullanıyorum efa daıly diye bi marka
Dr mu önerdi canım başka kullandığın hap var mı vitamin vb. Ben bebişim son aylarda biraz kilo alsın diye içmeyi düşünüyorum bu haftadan itibaren büyümesi yavaşlayacakmış ve daha 1500 gr

iyi iyi o zaman ben de 100lük yükleme yaptırayım kaç kere kan aldılar 3 kere mi?
bu arada hemoglobin değerin ne alemde?

Kanamam yok cnm cok sukur sadece kasilmam ve baskim cok insallah su ayda bitseydi bi. Dktr artk yaticaksn yemek yapmak yok aytkta durmak hic yk dedi

Yanında yemeğini yapan yardımcı olan annen beya kayınvaliden vardr inşallah
Alalh yardımcnız olsn azck daha bekle minnoş bebek :))

Kizlar kontrolden geldim. 29+5 iz 1600 kilomuz. Ama dktr artk olimsz konustu herseye hazrlikli ol diye. Ciger gelostirici igneye basladik. Progestanadevam dedi. Rahim agzi iyice kisalmis.

Geçmiş olsun canım inşallah daha bekler. Az daha sıksın dişini bebiş. Allah yardımcın olsun canım. İnsallah hayırlısı olur.

Merhaba Haziran anneleri; ben yeni üye oldum. 29+1 haftalığım. bebeğim 26. haftada 1.100grdı. haftaya kontrolüm var, bakalım kaç ne kadar arttı:)izmirde egepol hastanesinde gökalp beye giden ve o hastanede doğum yapmayı düşünen var mı acaba?

iyi iyi o zaman ben de 100lük yükleme yaptırayım kaç kere kan aldılar 3 kere mi?
bu arada hemoglobin değerin ne alemde?
4 kere kan alındı canım. Biri suyu içmeden önce diğerleri sonrasında. 11,8 çıktı hemoglobin. Çok düzenli içmedim ilacı ama yine de yükselmiş.

4 kere kan alındı canım. Biri suyu içmeden önce diğerleri sonrasında. 11,8 çıktı hemoglobin. Çok düzenli içmedim ilacı ama yine de yükselmiş.

Iyi yukselmis benimki hic yukselmemisti ay kafayi kendime taktim kan degerim dusuk, kilo alacagima kilo vermisim, bebegim zayif uf ya :/

4 kere kan mi verdin off zor degil mi yaa ben yaptirmak istemiyorum yani gozumde buyuyo

Amin canim cok sagol. Bizde allah siginip zamanimizi bekliyoruz napalim. Keske byle olmasaydi ama hrseydr vardr bi hayir

Yanında yemeğini yapan yardımcı olan annen beya kayınvaliden vardr inşallah
Alalh yardımcnız olsn azck daha bekle minnoş bebek :))
Annemle ablam yakinimda cok sukur onlardaym bu hafta :) snra kayinvalidem gelir hic dglse 32 yi deviririz duamiz oyle baklaim

Iyi yukselmis benimki hic yukselmemisti ay kafayi kendime taktim kan degerim dusuk, kilo alacagima kilo vermisim, bebegim zayif uf ya :/

4 kere kan mi verdin off zor degil mi yaa ben yaptirmak istemiyorum yani gozumde buyuyo
Kan yolu açtılar zaten her seferinde tekrar yapmadılar yani. Hastanenin çevresinde işlerimiz vardı. Bir saatte bir hastaneye girip kan verdim çıktım. Zor olmadı yani.

Dr mu önerdi canım başka kullandığın hap var mı vitamin vb. Ben bebişim son aylarda biraz kilo alsın diye içmeyi düşünüyorum bu haftadan itibaren büyümesi yavaşlayacakmış ve daha 1500 gr
Doktor yazdı canım 3.aydan beridir de decavit ve gynoferon içiyorum. Benim bebekte biraz zayıf gibi geldi 27+4 te 1 kilo 45 gramdı doktor haftasıyla uyumlu dedi ama bana az gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…