- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #30.601
Erken dogum riski oliyomus bnde tam blmiyrm ki canim dogum kanalina girdgi an dogum gerceklesr dedi
Kan yolu açtılar zaten her seferinde tekrar yapmadılar yani. Hastanenin çevresinde işlerimiz vardı. Bir saatte bir hastaneye girip kan verdim çıktım. Zor olmadı yani.
Rahim ağzı kisaligi çok riskli bir durum.normalde her drun muayene sırasında kontrol etmesi gerekir.benim 20 haftada şans eseri 28 mm düştüğünü gördü Dr.yatacaksin dedi progestan fitil verdi o haftadan beri kullanıyorum. Eğer 20 mm altına dusseydi serklaj işlemi yapılacaktı yani rahim ağzına dikiş atilacakti.çok sukur gerek kalmadı. Rahim ağzı kısa olduğu zaman hafta fark etmeksizin her an doğum yapma riskin oluyor.ciddi bir konu yani. Ayrıca bu rahim ağzı kisaligi olan bayanlar bundan sonraki hamileliklerinde de Dr unu bilgilendirmesi gerekiyor erken dönemde yani yaklaşık 14. Haftalarda yapılan serklaj larda büyük başarı sağlanıyor.Hm anladim kisa olunca noluyomus ki bebek daha mi cabuk dogum kanalina giriyomus?
Çok Haklısın canım benim bir önceki gebeliğimde bakmıyor maalesef doktor ve 22. Haftada kaybetmiştim 1.5 sene önceRahim ağzı kisaligi çok riskli bir durum.normalde her drun muayene sırasında kontrol etmesi gerekir.benim 20 haftada şans eseri 28 mm düştüğünü gördü Dr.yatacaksin dedi progestan fitil verdi o haftadan beri kullanıyorum. Eğer 20 mm altına dusseydi serklaj işlemi yapılacaktı yani rahim ağzına dikiş atilacakti.çok sukur gerek kalmadı. Rahim ağzı kısa olduğu zaman hafta fark etmeksizin her an doğum yapma riskin oluyor.ciddi bir konu yani. Ayrıca bu rahim ağzı kisaligi olan bayanlar bundan sonraki hamileliklerinde de Dr unu bilgilendirmesi gerekiyor erken dönemde yani yaklaşık 14. Haftalarda yapılan serklaj larda büyük başarı sağlanıyor.
AyneenAmaaan bende seker cikmaz yeaaa demek istiyorum :)) bi de seker cikarsa onunla mi ugrasacagim yaw
Ben varım canım egepole gidiyorum Gökalp beye de bayadır gidiyorum ama bi Prof. A gitmeye başladım doğum için kararsız kalıyorum çünkü egepole 1600 istiyo Prof da 3500 çok masraf Gökalp bey de iyi ama telefonunu falan vermiyor tedirgin oluyorum sen ne düşünüyorsunMerhaba Haziran anneleri; ben yeni üye oldum. 29+1 haftalığım. bebeğim 26. haftada 1.100grdı. haftaya kontrolüm var, bakalım kaç ne kadar arttı:)izmirde egepol hastanesinde gökalp beye giden ve o hastanede doğum yapmayı düşünen var mı acaba?
Doktorunu ne derse güven bebekler ne kadar çok büyüse kKanamam yok cnm cok sukur sadece kasilmam ve baskim cok insallah su ayda bitseydi bi. Dktr artk yaticaksn yemek yapmak yok aytkta durmak hic yk dedi
inşallah çabucak 2 kilo olurlar miniklerimiz kafamız rahatlar o Zaman, hala çok küçükler. Her gece korkuyla uyuyorum ya gözümü hastanede açarsam diye. Pozitif olmalıyız kızlarBen de adet sancisi cekiyorum doktora sormak aklima gelmedi hoc sormali miyiz ki
Cok guzel modeli cok begendim newjoy mu? Bi de mobilya krem renk gorunuyor ama gardrobun alttaki iki yanyana olan cekmecesi beyaz gorunuyor ben mi yanlis goruyorum beden oyle ki:)
Canim masallah bebegin 2 kilo olmak uzere bence erken dogumdan korkma benim bebegim 28+6 iken 1.091 gr di dusun yani senin bebisin kilosu masallah cok iyi bence :) hele bebegin de 2 kiloya ulasirsa bi sknti olmaz diye dusunuyorum
Ben Gökalp beye tavsiye üzerine geldim canım. Aslında izmirde değilim.eşimin tayini nedeniyle doğumu orda yapmak zorunda kalacağım tasiniyoruzGökalp bey çok pozitif işinde iyi bir doktor gibi geldi. Başka Doktor araştırması yapmadım. Son kontrollerimi ve doğumumu yaptircak nasipse. Benim özel sigortam olduğu için hastanenin istediği ücret yüksek telefon işi benimde kafamı karıştırıyor. Özellikle surekli devam etmediğim doktor olduğu için tereddüt ediyorum.Ben varım canım egepole gidiyorum Gökalp beye de bayadır gidiyorum ama bi Prof. A gitmeye başladım doğum için kararsız kalıyorum çünkü egepole 1600 istiyo Prof da 3500 çok masraf Gökalp bey de iyi ama telefonunu falan vermiyor tedirgin oluyorum sen ne düşünüyorsun
Rahim ağzı kisaligi çok riskli bir durum.normalde her drun muayene sırasında kontrol etmesi gerekir.benim 20 haftada şans eseri 28 mm düştüğünü gördü Dr.yatacaksin dedi progestan fitil verdi o haftadan beri kullanıyorum. Eğer 20 mm altına dusseydi serklaj işlemi yapılacaktı yani rahim ağzına dikiş atilacakti.çok sukur gerek kalmadı. Rahim ağzı kısa olduğu zaman hafta fark etmeksizin her an doğum yapma riskin oluyor.ciddi bir konu yani. Ayrıca bu rahim ağzı kisaligi olan bayanlar bundan sonraki hamileliklerinde de Dr unu bilgilendirmesi gerekiyor erken dönemde yani yaklaşık 14. Haftalarda yapılan serklaj larda büyük başarı sağlanıyor.
Ayneenbüyük ihtimal yaptırmıcam şuanki fikrim böyle verilen şeker bebeğe çok zarar veriyormuş kıyamıyorum miniğimee
Doktorunu ne derse güven bebekler ne kadar çok büyüse k
inşallah çabucak 2 kilo olurlar miniklerimiz kafamız rahatlar o Zaman, hala çok küçükler. Her gece korkuyla uyuyorum ya gözümü hastanede açarsam diye. Pozitif olmalıyız kızlar
Nereye gidiosun canimcim bide Koru ya gidiyorum 7 muayene + dogum + bebis ilk muayene imişş..
26 haftamda koru ya basladim 7 muayene + doğum + ilk muayene bu kdarNereye gidiosun canimcim bide bu fiyata ne dahil
Ben Gökalp beye tavsiye üzerine geldim canım. Aslında izmirde değilim.eşimin tayini nedeniyle doğumu orda yapmak zorunda kalacağım tasiniyoruzGökalp bey çok pozitif işinde iyi bir doktor gibi geldi. Başka Doktor araştırması yapmadım. Son kontrollerimi ve doğumumu yaptircak nasipse. Benim özel sigortam olduğu için hastanenin istediği ücret yüksek telefon işi benimde kafamı karıştırıyor. Özellikle surekli devam etmediğim doktor olduğu için tereddüt ediyorum.
Zeytinyağı masajı nasıl oluyor nereye yapıyoruz?Normal doğum yapacak arkadaşlar ben kolay normal doğum ile ilgili bilgiler toplamaya başladıö sizinle paylaşmak isterim sizinde eklemek istediğiniz ya da çevrenizde tecrübesiyle sabit bilgiler varsa paylaşın yardımcı olalım malum çok az bi zamanımız kaldı
Benim bildiklerim
Bolca yürüyüş
Merdiven inip çıkma
Hurma yemek
Zeytinyağı masajı
Yürüyüş yapıyorum ben ama diğerlerine de 3 hafta sonra falan başlim diyorum
Bende yapıyorum ara sıra ama aynen 15 dk sonra çok yoruluyorumKizlar aranizda hamile pilatesi yapan var mi? Ozellikle ebru salliyi takip edenleri merak ediyorum. Hamilelikten once cok pilates yapardim bayilirdim. Ilk aylar bulanti halsizlik sonra zaman darligi derken dun ilk kez evde denedim hamile pilatesini. Fakat sadece 20 dk dayanabildim. Acaba biraz kendimi zorlasam bebegime zarar verir miyim? Hareketler gercekten zorlayici mi yoksa ara verdigim icin bana mi oyle geldi? Boyle hayal etmemistim ya halbuki son gune kadar pilates yapmak istiyodum..
Gökalp beyden memnun kalırsın ben memnundum ama telefon olayı bi de bebek büyüdü artık ultrason aletleri küçük hiç bişey anlamıyorum ben :)Ben Gökalp beye tavsiye üzerine geldim canım. Aslında izmirde değilim.eşimin tayini nedeniyle doğumu orda yapmak zorunda kalacağım tasiniyoruzGökalp bey çok pozitif işinde iyi bir doktor gibi geldi. Başka Doktor araştırması yapmadım. Son kontrollerimi ve doğumumu yaptircak nasipse. Benim özel sigortam olduğu için hastanenin istediği ücret yüksek telefon işi benimde kafamı karıştırıyor. Özellikle surekli devam etmediğim doktor olduğu için tereddüt ediyorum.
Canim valla ben de istiyorum ama kararsız kalmıştım bilemedim napsam ama iyi bir doktor kesinlikleSelamlar arkadaslar,2.bebegime 29 haftalik hamileyim ben de,kizim olacak nasipse,arada okuyorum forumu,gokalp beyin adini duyunca gozlerim parladi yazayim dedim,oglum 6 yasinda,egepolde gokalp bey dogurtmustu,oglum 4.300du sezaryen oldum,ama 4 kg bebegi normal dogurttugunu bilirim10 numara bir doktordur,eski askeri doktordur,cok tecrubelidir o yuzden,o zamanlar egepol bu kadar kalabalik degildi,daha kolay ulasirdik,ama ben cebini hic aramadim,acil durumlarda da poliklinigi bagliyolar-di zaten.sezaryen kesim mukemmel,izi de kucucuk,sabah 10da dogum yapip ertesi sabah 9da gazim cikmis,mutlu mesut taburcu olmustum,hastane temiz,personel ilgiliydi.belki hastane kosullari degismistir bilmiyorum ama doktorunuz gokalp beyse hiic korkmayin derim.simdi antalyadayim,izmirde olsaydim kesinlikle yine ona giderdim,saglikla kucaginiza alin insallah.ha bi de epiduralde cok basarililar,epiduralli dogum yapin,sevgiler
Canimm cok gecmis olsun yeni girebildim yeni gordum yazdigini zorlama tuvaletini yaparken kayisi incir vs ye muhtemelen damar catlamistirdlrsordn
Bnde varis vardi ya iki gundir igne ucu kadar tenizlenirken kan geliyodu tahris olmustr sandm bugun makatta meme ciktioturrken bsy yok ama kucuk abdestimi yaparken bile aciyo kabiz degilim ama ilerler diye korkuyorum. Basuru olan var mi? Saglikcilar sizce nasil rahatlatirim oturma banyosu iyi gelir mi?
26 haftamda koru ya basladim 7 muayene + doğum + ilk muayene bu kdar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?