2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Erken dogum riski oliyomus bnde tam blmiyrm ki canim dogum kanalina girdgi an dogum gerceklesr dedi

Anladim canim hayirlisi olsun bakalim

Kan yolu açtılar zaten her seferinde tekrar yapmadılar yani. Hastanenin çevresinde işlerimiz vardı. Bir saatte bir hastaneye girip kan verdim çıktım. Zor olmadı yani.

Kan verince sanki organ vermis gibi hissediyorum ben ya

Hm anladim kisa olunca noluyomus ki bebek daha mi cabuk dogum kanalina giriyomus?
Rahim ağzı kisaligi çok riskli bir durum.normalde her drun muayene sırasında kontrol etmesi gerekir.benim 20 haftada şans eseri 28 mm düştüğünü gördü Dr.yatacaksin dedi progestan fitil verdi o haftadan beri kullanıyorum. Eğer 20 mm altına dusseydi serklaj işlemi yapılacaktı yani rahim ağzına dikiş atilacakti.çok sukur gerek kalmadı. Rahim ağzı kısa olduğu zaman hafta fark etmeksizin her an doğum yapma riskin oluyor.ciddi bir konu yani. Ayrıca bu rahim ağzı kisaligi olan bayanlar bundan sonraki hamileliklerinde de Dr unu bilgilendirmesi gerekiyor erken dönemde yani yaklaşık 14. Haftalarda yapılan serklaj larda büyük başarı sağlanıyor.

Çok Haklısın canım benim bir önceki gebeliğimde bakmıyor maalesef doktor ve 22. Haftada kaybetmiştim 1.5 sene önce şimdiki gebeliğimde 14. Haftada Dikiş attırdım yatıyorum tüm gün... Yatış ve progestan çok önemli

Ben varım canım egepole gidiyorum Gökalp beye de bayadır gidiyorum ama bi Prof. A gitmeye başladım doğum için kararsız kalıyorum çünkü egepole 1600 istiyo Prof da 3500 çok masraf Gökalp bey de iyi ama telefonunu falan vermiyor tedirgin oluyorum sen ne düşünüyorsun

Kanamam yok cnm cok sukur sadece kasilmam ve baskim cok insallah su ayda bitseydi bi. Dktr artk yaticaksn yemek yapmak yok aytkta durmak hic yk dedi
Doktorunu ne derse güven bebekler ne kadar çok büyüse k
inşallah çabucak 2 kilo olurlar miniklerimiz kafamız rahatlar o Zaman, hala çok küçükler. Her gece korkuyla uyuyorum ya gözümü hastanede açarsam diye. Pozitif olmalıyız kızlar

Ben Gökalp beye tavsiye üzerine geldim canım. Aslında izmirde değilim.eşimin tayini nedeniyle doğumu orda yapmak zorunda kalacağım tasiniyoruzGökalp bey çok pozitif işinde iyi bir doktor gibi geldi. Başka Doktor araştırması yapmadım. Son kontrollerimi ve doğumumu yaptircak nasipse. Benim özel sigortam olduğu için hastanenin istediği ücret yüksek telefon işi benimde kafamı karıştırıyor. Özellikle surekli devam etmediğim doktor olduğu için tereddüt ediyorum.

Ayy o neymis oyle yaa cok kotu ultrasonda gorulebiliyor mu peki? Bi tanidigimin rahmine dikis atmislar demek ki bu yuzden :S

Ayneen büyük ihtimal yaptırmıcam şuanki fikrim böyle verilen şeker bebeğe çok zarar veriyormuş kıyamıyorum miniğimee

Peki bizde seker varsa tehlikesi ne acaba onlem almamis olacagiz cunku

Ben de hic huzurlu degilim ya evlat demek huzursuz olmak demekmis yaw bir sey olacak korkusuyla geciriyorum gunlerimi Allahim evlatlarimizi korusun

zeyzey3428 Allah yardımcın olsun, bebeğine güç kuvvet versin. Sürgü aldır da çişe falan da kalkma canım. Günde bir kez kalkarsın. Banyo için de idare edebildiğin kadar et bence . Hergün kâr. Bu şekilde diğer kontrole kadar hiç kalkma bakalım nasıl cevap vericek.

Selamlar arkadaslar,2.bebegime 29 haftalik hamileyim ben de,kizim olacak nasipse,arada okuyorum forumu,gokalp beyin adini duyunca gozlerim parladi yazayim dedim,oglum 6 yasinda,egepolde gokalp bey dogurtmustu,oglum 4.300du sezaryen oldum,ama 4 kg bebegi normal dogurttugunu bilirim10 numara bir doktordur,eski askeri doktordur,cok tecrubelidir o yuzden,o zamanlar egepol bu kadar kalabalik degildi,daha kolay ulasirdik,ama ben cebini hic aramadim,acil durumlarda da poliklinigi bagliyolar-di zaten.sezaryen kesim mukemmel,izi de kucucuk,sabah 10da dogum yapip ertesi sabah 9da gazim cikmis,mutlu mesut taburcu olmustum,hastane temiz,personel ilgiliydi.belki hastane kosullari degismistir bilmiyorum ama doktorunuz gokalp beyse hiic korkmayin derim.simdi antalyadayim,izmirde olsaydim kesinlikle yine ona giderdim,saglikla kucaginiza alin insallah.ha bi de epiduralde cok basarililar,epiduralli dogum yapin,sevgiler

Zeytinyağı masajı nasıl oluyor nereye yapıyoruz?

Bende yapıyorum ara sıra ama aynen 15 dk sonra çok yoruluyorum

Gökalp beyden memnun kalırsın ben memnundum ama telefon olayı bi de bebek büyüdü artık ultrason aletleri küçük hiç bişey anlamıyorum ben :)

Canim valla ben de istiyorum ama kararsız kalmıştım bilemedim napsam ama iyi bir doktor kesinlikle

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Kızlar günaydınn 32. haftama girdim fakat en başından beri bitmek bilmeyen bulantı ve kusmalarım var son 4 gündür daha da çoğaldı bi bitmiyor yahu hiç bir ilaç vs. fayda etmedi sizlerde de bu durumu yaşayan var mı ben artık uykumdan uyanıp haldır güldür lavaboya koşmak istemiyorum ya

Canimm cok gecmis olsun yeni girebildim yeni gordum yazdigini zorlama tuvaletini yaparken kayisi incir vs ye muhtemelen damar catlamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…