- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #30.621
Aynen oyle valla bi care bulmak lazim. Benim hamileligimden beri cok gec cikiyo tuylerim anlamadim nedendir.Oradaki uzman 6. ayda başlayacaksınız tekrar demişti yanlış hatırlamıyorsam.. Ben de başından beri jiletle aldım ama gittikçe sertleşiyor kıllar bir de yaza giriyoruz zor olacak
Yazkadini canimcim nurten hanim koruda doğum için ne kadar fiyat verdi sana. 3200 dedi banane zamanın fiyatları bunlar? 7 muayene dediğin doğum öncesi 7 muayene. Galiba.
Doğum derken bi de? Sadece doğum derken ne kadar fiyatı? Normal doğum mu?
ne zamanın fiyatları bunlar? 7 muayene dediğin doğum öncesi 7 muayene. Galiba.
Doğum derken bi de? Sadece doğum derken ne kadar fiyatı? Normal doğum mu?
Onlari yyrm sabah kahvaltida basladim dktorda syledim genel cerraha gorun ilerlerse sikinti olur dedi.Canimm cok gecmis olsun yeni girebildim yeni gordum yazdigini zorlama tuvaletini yaparken kayisi incir vs ye muhtemelen damar catlamistir
Evet cnm katiloyorum mtlaka her doktorun muayene etmesi gereken bi konu. Ck sukur sansliymisz iyi dktra denk gelmisiz. Bnm 16. Hftadada kontrol etmisti o zaman bsy yktu 27 de ckti sok olduk. Sebebide yok olabilcek bsymis. Ck sukur ameliyatsz 30 u gorduk insallah en kotusu 35 36 yida gorsekRahim ağzı kisaligi çok riskli bir durum.normalde her drun muayene sırasında kontrol etmesi gerekir.benim 20 haftada şans eseri 28 mm düştüğünü gördü Dr.yatacaksin dedi progestan fitil verdi o haftadan beri kullanıyorum. Eğer 20 mm altına dusseydi serklaj işlemi yapılacaktı yani rahim ağzına dikiş atilacakti.çok sukur gerek kalmadı. Rahim ağzı kısa olduğu zaman hafta fark etmeksizin her an doğum yapma riskin oluyor.ciddi bir konu yani. Ayrıca bu rahim ağzı kisaligi olan bayanlar bundan sonraki hamileliklerinde de Dr unu bilgilendirmesi gerekiyor erken dönemde yani yaklaşık 14. Haftalarda yapılan serklaj larda büyük başarı sağlanıyor.
Kızlar günaydınn 32. haftama girdim fakat en başından beri bitmek bilmeyen bulantı ve kusmalarım var son 4 gündür daha da çoğaldı bi bitmiyor yahu hiç bir ilaç vs. fayda etmedi sizlerde de bu durumu yaşayan var mı ben artık uykumdan uyanıp haldır güldür lavaboya koşmak istemiyorum ya
Doktorunu ne derse güven bebekler ne kadar çok büyüse k
inşallah çabucak 2 kilo olurlar miniklerimiz kafamız rahatlar o Zaman, hala çok küçükler. Her gece korkuyla uyuyorum ya gözümü hastanede açarsam diye. Pozitif olmalıyız kızlar
Vajinal ultrasonla gozukuyo canim. Cok yaygin bi durum hatta bazi dusuk bebekleron sebebiAyy o neymis oyle yaa cok kotuultrasonda gorulebiliyor mu peki? Bi tanidigimin rahmine dikis atmislar demek ki bu yuzden :S
Amin canim cok sagol. Rabbim kimseye kotu biseh ysatmasin.zeyzey3428 Allah yardımcın olsun, bebeğine güç kuvvet versin. Sürgü aldır da çişe falan da kalkma canım. Günde bir kez kalkarsın. Banyo için de idare edebildiğin kadar et bence . Hergün kâr. Bu şekilde diğer kontrole kadar hiç kalkma bakalım nasıl cevap vericek.
çok kötü bir durum ama ciden psikoljim bozuldu benim yemek kelimesi bile midemi bulandırıo benimde sayı vericek olursam 9 - 10 a çıktığı oluyo su içsem yaramıyo hiçbişeyle kesemedim bir formül lazım bizeCanım bende senin gibiyim..her gün sabah kusuyorum... Bebisim sağlıklı olsun da diyorum az kaldı ne yapayım...resmen yemek yemekten nefret ediyorum..eşimin zoruyla yiyorum... yakinimda kimsemde yok yemek yapacak..senin anliycagin ne yapmak geliyor ne yemek geliyor içimden..sabır canım az kaldı ne yapalım kuzular için elimizden gelenin en iyisini yapmak..
Allah yardımcıniz olsun canlarim ya. Ben haftada bir kusuyorum genelde ama o gün bitık oluyorum resmen bir güne bile dayanamıyorum. Insallah geçer de kurtulursunuz.çok kötü bir durum ama ciden psikoljim bozuldu benim yemek kelimesi bile midemi bulandırıo benimde sayı vericek olursam 9 - 10 a çıktığı oluyo su içsem yaramıyo hiçbişeyle kesemedim bir formül lazım bize
Vajinal bölge çevresine her duştan sonra ama daha erkenZeytinyağı masajı nasıl oluyor nereye yapıyoruz?
Bilmiyorum ama içimden yapmak gelmiyor yaaPeki bizde seker varsa tehlikesi ne acaba onlem almamis olacagiz cunku
Ben de hic huzurlu degilim ya evlat demek huzursuz olmak demekmis yaw bir sey olacak korkusuyla geciriyorum gunlerimi Allahim evlatlarimizi korusun
Sağol Can'ım daha güzelleri sizin olsun inşaallah.Evet ferah olması kesinlikle istediğim birşeydi ama çok sade geldi şimdide açık mavi sade bir halı alayım diye düşündüm bakalım şimdilik böyle.
Evet erkek :) onu da düşündüm ama renk uyumu olmaz diye vazgeçtimmerhaba, evet odanız cok sık ve sade , bence cok guzel. illaki biraz hareket istiyorsan mavi tonlarda (bebek erkekse ) cok ağır olmayan fon perde yaptirabilrsn zebranın üstüne. bu hem masrafsız olur hemde odaya hava katmıs olur. benım fıkrım böyle :):)
zebran krem renk sanırım bence guzel olur ama tabı senın ıcıne sınmesı onemlı olan:=)Evet erkek :) onu da düşündüm ama renk uyumu olmaz diye vazgeçtim
Evet krem açık ve koyu tonu mesela yemek odamın fonu böyle zebra aynı ananı uyumlu oldu mavi olmaz gibi geldi yine de düşünücem sağol Can'ım fikirlerin için:)zebran krem renk sanırım bence guzel olur ama tabı senın ıcıne sınmesı onemlı olan:=)
Kizlar bsy sorucam bilgisi olanlara progestan rahmi kalinlastirdigi normal dogumu etkilermia dogrumu duydunuz mu hic
Vajinal bölge çevresine her duştan sonra ama daha erken
Yazkadini canimcim nurten hanim koruda doğum için ne kadar fiyat verdi sana. 3200 dedi bana
şimdinin fiyatları cnm malesef..
normal ya da sezeryan farketmiyormuş ücret olarak aynılar paket fiyat bu ki sadece epidural istersem + 750 tl daha ekleneceğini söylediler .. doğum öncesi 7 muayene evet ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?