2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Oradaki uzman 6. ayda başlayacaksınız tekrar demişti yanlış hatırlamıyorsam.. Ben de başından beri jiletle aldım ama gittikçe sertleşiyor kıllar bir de yaza giriyoruz zor olacak
Aynen oyle valla bi care bulmak lazim. Benim hamileligimden beri cok gec cikiyo tuylerim anlamadim nedendir.

ne zamanın fiyatları bunlar? 7 muayene dediğin doğum öncesi 7 muayene. Galiba.
Doğum derken bi de? Sadece doğum derken ne kadar fiyatı? Normal doğum mu?

şimdinin fiyatları cnm malesef..
normal ya da sezeryan farketmiyormuş ücret olarak aynılar paket fiyat bu ki sadece epidural istersem + 750 tl daha ekleneceğini söylediler .. doğum öncesi 7 muayene evet ..

Evet cnm katiloyorum mtlaka her doktorun muayene etmesi gereken bi konu. Ck sukur sansliymisz iyi dktra denk gelmisiz. Bnm 16. Hftadada kontrol etmisti o zaman bsy yktu 27 de ckti sok olduk. Sebebide yok olabilcek bsymis. Ck sukur ameliyatsz 30 u gorduk insallah en kotusu 35 36 yida gorsek

Canım bende senin gibiyim..her gün sabah kusuyorum... Bebisim sağlıklı olsun da diyorum az kaldı ne yapayım...resmen yemek yemekten nefret ediyorum..eşimin zoruyla yiyorum... yakinimda kimsemde yok yemek yapacak..senin anliycagin ne yapmak geliyor ne yemek geliyor içimden..sabır canım az kaldı ne yapalım kuzular için elimizden gelenin en iyisini yapmak..

Doktprum neyseki bana guven veriyo ona cok ianiuorum ona lafinin disina asla ckmam snnkide insallah sabreder ins bmm kdr cddilesipte cger gelistirici vermez

Ayy o neymis oyle yaa cok kotu ultrasonda gorulebiliyor mu peki? Bi tanidigimin rahmine dikis atmislar demek ki bu yuzden :S
Vajinal ultrasonla gozukuyo canim. Cok yaygin bi durum hatta bazi dusuk bebekleron sebebi

Amin canim cok sagol. Rabbim kimseye kotu biseh ysatmasin.
Annem de oyle dedi cnm yemegini bile yattigim yerden yedirdi kadin oyle korkuyoki bi yandan destek olmaya calisiyo bi yandan korkuyo. Evim 2 sokak otede eve gndermem seni dedi yattim kaldm yataga banyo sorun degil napalim idare etcez cok sukur ailem yanimda esim destekci. Zavallim oda korkuyo ama bana belli etmiyo. Bide bu olaylar cikmadan once ruyasini gormustu de bana anlatmamis annesine anlatmis.
Biraz pimpirikli olmak lazim onu anladim sagolsun doktorumda her konuda guven verip destek verip elinden geleni yapiyo. Bide en dua etigim iyiki evimde klozet var brdada oyle cnku yer tuvaleti normal dogumu kolaylastirip hizlandiriyomus. Aklnda olsn bi skintin yoksa.

çok kötü bir durum ama ciden psikoljim bozuldu benim yemek kelimesi bile midemi bulandırıo benimde sayı vericek olursam 9 - 10 a çıktığı oluyo su içsem yaramıyo hiçbişeyle kesemedim bir formül lazım bize

Allah yardımcıniz olsun canlarim ya. Ben haftada bir kusuyorum genelde ama o gün bitık oluyorum resmen bir güne bile dayanamıyorum. Insallah geçer de kurtulursunuz.

merhaba, evet odanız cok sık ve sade , bence cok guzel. illaki biraz hareket istiyorsan mavi tonlarda (bebek erkekse ) cok ağır olmayan fon perde yaptirabilrsn zebranın üstüne. bu hem masrafsız olur hemde odaya hava katmıs olur. benım fıkrım böyle :):)

Evet erkek :) onu da düşündüm ama renk uyumu olmaz diye vazgeçtim

zebran krem renk sanırım bence guzel olur ama tabı senın ıcıne sınmesı onemlı olan:=)
Evet krem açık ve koyu tonu mesela yemek odamın fonu böyle zebra aynı ananı uyumlu oldu mavi olmaz gibi geldi yine de düşünücem sağol Can'ım fikirlerin için:)

Eklentiler

• image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 173
Kizlar bsy sorucam bilgisi olanlara progestan rahmi kalinlastirdigi normal dogumu etkilermia dogrumu duydunuz mu hic

Yazkadini canimcim nurten hanim koruda doğum için ne kadar fiyat verdi sana. 3200 dedi bana

3200 galiba yanlış hatırlamıyorsam. Ama sekreterlerine sormuştuk, çok başlarda sormuştum. Ama daha detaylı sormak lazım. Kaç gece, nasıl oda? Refakatçili ya da refakatçisiz? Bir de bana özel doktor indirimi de olabilir, onu da sormam lazım. Bu cumartesi gitcem. Eşimle daha detaylı konuşalım dedik.

şimdinin fiyatları cnm malesef..
normal ya da sezeryan farketmiyormuş ücret olarak aynılar paket fiyat bu ki sadece epidural istersem + 750 tl daha ekleneceğini söylediler .. doğum öncesi 7 muayene evet ..

Sadece doğum ne peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…