2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Geçmiş olsun canım , turnusol kağıdıda bazen doğru sonuç vermeyebilir, sık sık doktor kontrolünde Bebeğin suyunu kontrol ettir canım ...
Sağol Can'ım hastaneye geldim zaten yatıyorum şu an serum verdiler bugün biraz ayakta kaldım biraz daha geldi suyum.Bu gece burda kalıcam sanırım sancım da var biraz

Selam kızlar dün kontrolumuz vardı 1859olmusuz
Ebebekte indirim görünümlü bindirim var tuzaga düşmeyin ürünlerde 1/2tl ind gösterip onları hediye çekine dahil etmiyorlar 300₺ alışverile anca 50₺lık çek geliyor bilginizee
Vee bi soru BEBEDOR tarak ve fırça seri aldıö ama emin olamadım ebebekte başka marka da yoktu iyi mi acaba bilemedim biraz paçoz duruyor sanki:/ jokerde Suavinex diye bir marka keşfettim tasarımları çok hoşşşş

kızlar chicco next2me yatak mı yoksa soobaby başucu bebk karyolası mı sizce? ikiside birbirine çok benziyor ama kalite olarak hangisi daha iyidir?

Merhaba kızlar bişş sorucam çekinerek
Ben de beyaz şeffaf tonlarda sümüksü akıntı var bugün başladı
Endişem şu erken doğum belirtisinde mukus gelir yani rahim ağzını tıkayan şey buna benzer bişi mi
Erken doğumla ilgisi varmıdır yaa sizde var mı bu renk bu kıvam

Sağolun kızlar ciğer geliştirici iğne yaptılar doktor 3 hafta daha geçse küvöze gerek kalmaz daha bakalım ne olacak

Sağol Can'ım hastaneye geldim zaten yatıyorum şu an serum verdiler bugün biraz ayakta kaldım biraz daha geldi suyum.Bu gece burda kalıcam sanırım sancım da var biraz
Cnm gecmis olsun allah sifa versin

Suavinex in emzikelri biberonlari cok tutuluyo cnm aklnda olsn. Bde bn tarak firca almadm :) sacsz bsy olur cnku snrasnda chicconun alicam

Bende var dediğim SüMüksü şeffaf akıntı ve erken doğumla ilişkili yazı ;

Nişan: gebelik boyunca kapalı olan rahim ağzında rahmi ve bebeği enfeksyonlardan korumak amacıyla pelte gibi sümükümsü bir tıkaç oluşur. Bu tıkaca da nişan denir. Rahimdeki kasılmaların etkisiyle genişleyen rahim ağzından bu tıkaç düşer. Gebe kadın bunu akıntı şeklinde fark eder. Bu sümüksü tıkaç aynı zamanda hafif pembemsi kanla bulaşmış (ancak kanama olmayan) şeklindedir. Halk arasında buna belirti nişan iz de denir. Nişan geldiğinde hemen hastaneye gitmek gerekmez. Bu doğumun çok yaklaştığını bugün yarın doğumun gerçekleşeceğini gösterir. Hazırlıkları gözden geçirmek için zamanınız vardır.

Cnm gecmis olsun allah sifa versin

Suavinex in emzikelri biberonlari cok tutuluyo cnm aklnda olsn. Bde bn tarak firca almadm :) sacsz bsy olur cnku snrasnda chicconun alicam
Valla ben emzık kutusu emzıgı ve emzık zıncırıne bayıldımmmm emzık avent aldık bıberona uyumlu olmalıymış sen demiştin sanırım :) ama zıncır ve kutu suavınex alıcamm inş

Canim vakti zamanı geldiyse inşallah ıkinizde sağlıklı sihatli atlatirsiniz bu süreci. Ama inşallah bebeğin biraz daha kalır yerinde küveze hiç gerek kalmaz. Çok geçmiş olsun

Ay masallah canım kuzuna nerdeyse 2 kg ya yaklaşmış. Bizde bi dünya alışveriş yaptik 100 tl hediye çeki geldi e bebek pahalı ama büyülüyor beni orası

Çok sukur beşiği aldık bugün yatağını uyku setini felan. Araba ya da karar verdim sayılır chicco liteway plus alcam sanırım. Alan anneler var miydi burda. Kuzuma bi 20 li hastane çıkışı alırsam hastane çantası tamam olcak. Ne zormuş ya bu işler sırada bana alınacaklar var daha

Nasıl bi beşik aldın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…